Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 14:14)

turiu klausima toms, kas turi PS...  ax.gif  kokia versija jus turit? parsisiunciau pora - ir nzn kuria cia instaliuot... g.gif  turiu Adobe.Photoshop.CS3.v10.0.Extended

turiu sita, visai patenkinta, bet kuo skiriasi ar kuri geresne net nezinau. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Peperoni nuotrukos man išvis kažkas nerealaus. wub.gif
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 11:45)
o cia man zyle per kaledas pozavo  ax.gif
Tikrai labai gera foto. Man patinka. 4u.gif

Aš tai turiu PS CS2. Man gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 28 gruodžio 2008 - 15:10
Na pagaliau pribrendau ir as parodyt ka snd nufotkinau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 28, 15:09)

Tikrai labai gera foto. Man patinka. 4u.gif

aciu 4u.gif
Na tai siuo metu turim dvejas lyderes Peperoni ir Stikline 4u.gif
Atsakyti
Liamuna, ajajai koks fainas kadras.... thumbup.gif ir ajajai, kaip noris dar daugiau ryskumo.... ax.gif

merginos, nebegirkit daugiau... blush2.gif taip ir ispuikti galima... blush2.gif biggrin.gif

aciu uz atsakymus del PS 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
labai graziu ir su puikiom idejom nuotrauku pridejote
pacios graziausios Peperoni ir linole/spalvota/nuotraukos.liuksiskos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 14:34)
tai laisvai  4u.gif - tik reik issiaiskint, kuris geresnis...  g.gif parasyk man savo skype i az smile.gif

4u.gif blush2.gif gal galetum ir man blush2.gif manau extendet bus padidinta daugiau visokio prideta as turiu sc2 bet noreciau jau kitos blush2.gif blush2.gif tiksliau i kita kompa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 28, 15:39)
4u.gif  blush2.gif gal galetum ir man  blush2.gif manau extendet bus padidinta daugiau visokio prideta as turiu sc2 bet noreciau jau kitos  blush2.gif  blush2.gif tiksliau i kita kompa  blush2.gif

extented pasirodo nepilnas parsisiunte... unsure.gif dabar dar radau cs4 - tai kai turesiu - parasysiu... bet kokiu atveju jau siunciu Boruzkai - o eina ne per greiciausiai... unsure.gif tai truputeli kantrybes... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 16:13)
Na pagaliau pribrendau ir as parodyt ka snd nufotkinau  blush2.gif

Nesuprantu ar man čia triukšmai matosi, gal zoominta nemažai? g.gif

QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 16:19)
aciu  4u.gif
Na tai siuo metu turim dvejas lyderes Peperoni ir Stikline  4u.gif

Nu aš tai tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Peperoni, man patinka.. Taip žavu - ir mintis yra, ir atlikta gerai, ir modeliukas gražus 4u.gif

Boruzka, neišdeginta pagal mane, tik šviesu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 15:21)
Liamuna, ajajai koks fainas kadras....  thumbup.gif  ir ajajai, kaip noris dar daugiau ryskumo....  ax.gif

aciu uz komentara, bandysiu isgauti daugiau, tik pradedant ryskint pradeda blukti burbulas, ir tada jau atrodo isdegintas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 28, 16:13)
Na pagaliau pribrendau ir as parodyt ka snd nufotkinau  blush2.gif

liamuna, labai tikroviska foto. 4u.gif Atrodo, galetum paliesti spygliukus. smile.gif
Atvirukui labai tinkama. drinks_cheers.gif

Pas mane PS7. Grybas man su juo...
Ir niekip nesiseka RAW pletinio rasti. verysad.gif Parsisiunciau is Jusu kazkada seniau nurodytos nuorodos apie raw, bet isijungus PS ismeta lentele, kad netinkama versija. Nors adobe puslapyje raso, kad fuji6500 fotografuota raw formata lyg ir turetu "perskaityti"...

Atsakyti