Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(inesaS @ 2008 12 28, 13:11)
Jolitana net ne i zvakute fokusas,o i kaire apatine puse.Ir ISO turbut uzkeltas,nes triuksmo daugoka. smile.gif

jo ISO 800, taip matau kad kazkas negerai, kazko mano dauguma nuotrauku tokios tamsios, dar nemoku elgtis su sviesa ir jos saltiniais, o blico labai nesinori.
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2008 12 28, 12:26)
jo ISO 800, taip matau kad kazkas negerai, kazko mano dauguma nuotrauku tokios tamsios, dar nemoku elgtis su sviesa ir jos saltiniais, o blico labai nesinori.

Siulau atkreipti demesi i WB balansa ir ekspokorekcija wink.gif jei labai uzkeli ISO, tai neisvengiamai dideja triuksmu, o foto sviesumui tai ne visada padeda... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 12:39)
Siulau atkreipti demesi i WB balansa ir ekspokorekcija wink.gif  jei labai uzkeli ISO, tai neisvengiamai dideja triuksmu, o foto sviesumui tai ne visada padeda...  ax.gif

drinks_cheers.gif Dar bandyk didinti islaikyma.Arba pagudrauk,as kartais taip darau, paimu ir uzdegu zvakute prie norimo nufotografuoti daikto.reikia ziureti,kad zvakute ir jos ryski sviesa nepatektu i kadra.Fotoaparatas pagaus ta sviesa ir kompozicija bus apsviesta.Ar suprantamai parasiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 28, 12:51)
drinks_cheers.gif Dar bandyk didinti islaikyma.Arba pagudrauk,as kartais taip darau, paimu ir uzdegu zvakute prie norimo nufotografuoti daikto.reikia ziureti,kad zvakute ir jos ryski sviesa nepatektu i kadra.Fotoaparatas pagaus ta sviesa ir kompozicija bus apsviesta.Ar suprantamai parasiau? unsure.gif

drinks_cheers.gif ir dar nepaminejau diafragmos - ir islaikymo.... zodziu Raiges isvardyti techniniai dalykai 4u.gif

dar norejau parodyt viena savo bandyma su Kaledinem sviesom... ax.gif gavosi tokia "kreizova" foto blush2.gif , bet man jinai patinka kazkuo... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 gruodžio 2008 - 13:14
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 13:01)

cia naturalios spalvos ?
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 13:47)
cia naturalios spalvos ?

nu tep smile.gif tik siek tiek pasviesinta... ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Na ir darbstuoles jus thumbup.gif
O as vis kol kas neakivaizdziai mokausi, vis paskaitau, o praktikai laiko beveik ir neturiu blush2.gif

QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 10:45)

o cia man zyle per kaledas pozavo  ax.gif fotkinau is toli pro stikla delto, taip spalvos isdegusios  verysad.gif

Na as gal siek tiek apacios pakirpciau 4u.gif
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 13:01)

dar norejau parodyt viena savo bandyma su Kaledinem sviesom... ax.gif  gavosi tokia "kreizova" foto blush2.gif , bet man jinai patinka kazkuo...  biggrin.gif

Idomiai gavosi, tik gal siek tiek desines puses pakirpciau, kad ta lepute neatrodytu per viduri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 13:49)
nu tep  smile.gif  tik siek tiek pasviesinta...  ax.gif

buciau galejus teigti, kad naudojai sepia filtra ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 13:55)
buciau galejus teigti, kad naudojai sepia filtra  ax.gif  blush2.gif

nea, nemyliu sepios biggrin.gif cia va sitokio daikciuko vidus:

user posted image

tai nori nenori - jis aukso spalvos... ax.gif

---------------
turiu klausima toms, kas turi PS... ax.gif kokia versija jus turit? parsisiunciau pora - ir nzn kuria cia instaliuot... g.gif turiu Adobe.Photoshop.CS3.v10.0.Extended ir paprasta Adobe.Photoshop.CS3, kazi kuris geresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 14:14)
nea, nemyliu sepios  biggrin.gif  cia va sitokio daikciuko vidus:

---------------
turiu klausima toms, kas turi PS...  ax.gif  kokia versija jus turit? parsisiunciau pora - ir nzn kuria cia instaliuot... g.gif  turiu Adobe.Photoshop.CS3.v10.0.Extended ir paprasta Adobe.Photoshop.CS3, kazi kuris geresnis?  g.gif

gal persiustum per skype ? ax.gif man sepia visai grazu kaikuriais atvejais ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 28 gruodžio 2008 - 14:21
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 14:19)
gal persiustum per skype ?  ax.gif man sepia visai grazu kaikuriais atvejais ...

tai laisvai 4u.gif - tik reik issiaiskint, kuris geresnis... g.gif parasyk man savo skype i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 14:34)
tai laisvai  4u.gif - tik reik issiaiskint, kuris geresnis...  g.gif parasyk man savo skype i az smile.gif

manau man pradzioje uzhteks ir cs3 biggrin.gif einu rasyti az notworthy.gif
Atsakyti