Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Belly, spalvota man geriau žiūrisi tik šviesos kažkaip trūksta... g.gif Bet veido mimika tai labiau pirmoje nuotraukoje patinka. bigsmile.gif
Loreli, man visai vykęs bandymas atrodo. bigsmile.gif

O čia mano bandymas...(kažkaip įdomios idėjos apleido... schmoll.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2008 12 27, 17:43)
idesiu ir savo "Baigesi Kaledos" unsure.gif

Man patinka wub.gif thumbup.gif ir jau kaip pavydu del tiek sniego..... unsure.gif blush2.gif

QUOTE(ingulia @ 2008 12 27, 17:45)
Sveikos, pagaliau ir mano kalėdiniai bandymai ax.gif

pirmojoj trukst ryskumo... greiciausiai stipriai kirpta, ane? g.gif

antrojoj man fonas pjaunasi su modeliuku, nors pastarasis tikrai idomus thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 27, 20:24)
Imetu dar keleta jusu akutems  biggrin.gif

ir man pavyko nupiesti 

pirmoji tai nea... unsure.gif o vat antra tikrai pavyko thumbup.gif su kokia lempute tai darei? g.gif reiktu ir man pabandyt....ax.gif

QUOTE(Belly @ 2008 12 27, 20:53)

Belly to kaciuko spalvotas variantas thumbup.gif tik kiek sviesos daugiau reiktu ir jau butu labai neblogai thumbup.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 12 27, 21:53)
Mano Kalėdinis bandymas. Su šventėm:

Svarus bandymas bigsmile.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 27, 22:28)

ideja nepribloskianti biggrin.gif , bet svarumas ir spalvos eilini syki pavydetini wub.gif tu nuo trikojo fotkini? g.gif

p.s. darsyk sakau aciu uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 gruodžio 2008 - 22:45
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 23:43)
ideja nepribloskianti  biggrin.gif , bet svarumas ir spalvos eilini syki pavydetini  wub.gif  tu nuo trikojo fotkini?  g.gif

Tai va atsisėdau muzikos paklausyt, žiūriu fotikas šalia guli ir taip knietėjo pasižaist su juo.Bet nieko įdomaus neišspaudžiau matyt ne ta diena. lotuliukas.gif
Tokio daikto kaip trikojo deja neturiu, o taip reikia. doh.gif biggrin.gif Tai fotkinu iš rankų arba kur nor atsiremiu,kad nejudėtų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2008 12 27, 17:43)
idesiu ir savo "Baigesi Kaledos" unsure.gif

thumbup.gif toks nuvargęs senis thumbup.gif

cia siandien mano kaciukas ziuri multikus  biggrin.gif  kazin kaip geriau  g.gif

kažkaip neiškarto pamačiau kačiuką. Labai geras momentas. Palik spalvotą, biški pašviesint, paryškint ir fotelio nukirpt ir bus ledas thumbup.gif

man tai toks atvirukinis thumbup.gif tik to namo langus reik uždažyt. Šiandien kaip tik ieškojau atviruko - būtų toks - imčiau thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 27, 22:28)
O čia mano bandymas...(kažkaip įdomios idėjos apleido... schmoll.gif )

Sniege tie bumbulai labai super atrodė, o toj žvalės šviesoj jis man į velykinį margutį panašus tapo blink.gif doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 22:43)
p.s. darsyk sakau aciu uz pagyrimus  4u.gif

žinok žiūrėjau žiūrėjau į tavo foto ir ilgai nežinojau ką pasakyt...... Ryškumas, švarumas pavydėtini, spalvos išvis fantastiškos - šiltos, jaukios tokios (su PS tvarkei? ax.gif rašysiuos į pamokas ) bet kalėdos man ne....... plaukai vingiuoja kaip Medūzos (labai atsiprašau už tokį palyginimą, mergaitė tikrai labai graži, todėl man ir netinka tokia jos poza). Vat sparnelius, arba svajingą žvilgsnį wub.gif
Aj, vienžo susivėliau pati doh.gif et nuotraukos kokybė - stulbinanti. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos foto megejos, su sventemis, tarpusvenciu ir su ateinanciomis....
nebuvau prisedusi prie interneto dvi savaites tai net issiziojau, kiek cia visko prirasyta, pridaryta... 4u.gif saunuoles

reikia ir man kibti i darbus rolleyes.gif

labai smagi nuotraukyte mergaite su melinais burbulais 4u.gif viena is tu kuri tikrai istrigo atmintyje, perskaicius visa 4- tema.
Atsakyti
biggrin.gif labas rytas na ka kimbam i ''darbus'' nu vis bandau ir bandau tikiuosi galesiu kanors ir jum parodyt blush2.gif bet jus cia ziuriu labai daug pazengusios wub.gif

va toks ne kuklus kl. as turiu PS kitam kompe bet noriu ir sitam nes su situ as visur gal kuri turi ir gali man ji atsiusti? blush2.gif
Atsakyti
Sadi - cia ir buvo netradiciska kaledine foto biggrin.gif be sparneliu, be raudonos spalvos ir etc... biggrin.gif plaukai ir zaisliukai - aliuzija i eglute... ax.gif Del meduzos, astuonkojo ar dar kazko - irgi tinka ax.gif biggrin.gif svarbu, kad netradiciskai butu biggrin.gif

O spalvos ne su PS, o su rankiniu WB mirksiukas.gif Su PS (tiksliau GIMp - vis dar neisiinstaliavau ano blush2.gif biggrin.gif ) tik sharpinta, siek tiek kirpta ir uzdeti remeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 22:43)
Man patinka  wub.gif  thumbup.gif  ir jau kaip pavydu del tiek sniego.....  unsure.gif  blush2.gif

kaip smagu ta girdeti 4u.gif o sniego tai dar per sianakt privare ir dar sninga bigsmile.gif

Belly, spalvoto katinuko foto desine puse pakirpciau smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2008 12 28, 00:19)
thumbup.gif toks nuvargęs senis  thumbup.gif

jo, pavarges jis po sitiek namu aplankytu ax.gif

Laimingu Naujuju Metu 4u.gif
turbut tik kitais metais cia uzsuksiu rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 27, 20:24)
Imetu dar keleta jusu akutems  biggrin.gif

man antra kur piesta visai patiko ax.gif o pirmoji ryskumo labai truksta g.gif

cia siandien mano kaciukas ziuri multikus  biggrin.gif  kazin kaip geriau  g.gif

man j/b graziau ax.gif

tikrai grazu 4u.gif

o cia man zyle per kaledas pozavo ax.gif fotkinau is toli pro stikla delto, taip spalvos isdegusios verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 09:30)
O spalvos ne su PS, o su rankiniu WB  mirksiukas.gif Su PS (tiksliau GIMp - vis dar neisiinstaliavau ano blush2.gif  biggrin.gif ) tik sharpinta, siek tiek kirpta ir uzdeti remeliai  bigsmile.gif

tada žemai lenkiu galvą thumbup.gif tikrai superinias spalvas išgavai wub.gif

Atsakyti
Jus - tikri besibaigianciu Kaledu stebuklai: sitiek gerio pridejote!!! 4u.gif

Peperoni, gyvoji kaledine eglute - fantastika!!! Visomis prasmemis: ir ideja, ir nuotraukos kokybe. Gal tik seselis veiduko puseje galetu buti mazesnis. Bet visa kita tai thumbup.gif

Loreli, tikras kaledinis atvirukas. 4u.gif Su tuo antru planu gal ir graziau butu, kad matytusi ne namas, o gamta. g.gif Bet cia tokie pageidavimai butu atvirukui. O kaip nuotraukai, manau, tas antras planas netrukdo. mirksiukas.gif

Belly, virsutine berniuko nuotrauka - nespalvota thumbup.gif . Gal tik siek tiek ryskumo truksta. Bet zvilgsnis geras, sudomina kazkuo. 4u.gif

Rasytce, piesta eglute- smagi. smile.gif
Ir tos auksciau darytos nuotraukeles-gerai sufokusuotos, geras fonas. namuskas gal net jaukesnis nei briedziai. g.gif

Boruzka, tavo zylutei reikia ryskumo. Is vis, labai sunku gyvunus ar paukscius fotografuoti. Bent jau su muilinemis... verysad.gif Bet man pauksteliu nuotraukos kazkas tai wub.gif Nebent desines kiek pakirpciau. g.gif

Valetta, senelis - thumbup.gif drinks_cheers.gif Nuotaika labai gerai parodyta. smile.gif

Naitai, paukstuko uodegos truksta. mirksiukas.gif O kad jis centre-ten desineje dar yra ka kirpti. mirksiukas.gif Bet be visos uodegos nebus grazu nukirpus desineje ploto. schmoll.gif

Ingulia, to apatinio "zmogucio" linksma fizionomija visai fotografuojama. smile.gif Tik fono noretusi labiau isplaukusio.

Lamella, splavomis, ryskumu nuotraukos neatsizaviu vis. wub.gif Bet pati nuotrauka neveza...

Atsakyti
Boruzka - nematau isdegimu... g.gif Sprendziant is to, kokiom salygom fotkinai - foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti