Belly, spalvota man geriau žiūrisi tik šviesos kažkaip trūksta... Bet veido mimika tai labiau pirmoje nuotraukoje patinka.
Loreli, man visai vykęs bandymas atrodo.
O čia mano bandymas...(kažkaip įdomios idėjos apleido... )
QUOTE(Valetta @ 2008 12 27, 17:43)
Man patinka ir jau kaip pavydu del tiek sniego.....
QUOTE(ingulia @ 2008 12 27, 17:45)
pirmojoj trukst ryskumo... greiciausiai stipriai kirpta, ane?
antrojoj man fonas pjaunasi su modeliuku, nors pastarasis tikrai idomus
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 27, 20:24)
pirmoji tai nea... o vat antra tikrai pavyko su kokia lempute tai darei? reiktu ir man pabandyt....
QUOTE(Belly @ 2008 12 27, 20:53)
Belly to kaciuko spalvotas variantas tik kiek sviesos daugiau reiktu ir jau butu labai neblogai
QUOTE(Loreli @ 2008 12 27, 21:53)
Svarus bandymas
QUOTE(lamella @ 2008 12 27, 22:28)
ideja nepribloskianti , bet svarumas ir spalvos eilini syki pavydetini tu nuo trikojo fotkini?
p.s. darsyk sakau aciu uz pagyrimus
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 23:43)
ideja nepribloskianti , bet svarumas ir spalvos eilini syki pavydetini tu nuo trikojo fotkini?
Tai va atsisėdau muzikos paklausyt, žiūriu fotikas šalia guli ir taip knietėjo pasižaist su juo.Bet nieko įdomaus neišspaudžiau matyt ne ta diena.
Tokio daikto kaip trikojo deja neturiu, o taip reikia. Tai fotkinu iš rankų arba kur nor atsiremiu,kad nejudėtų.
QUOTE(Valetta @ 2008 12 27, 17:43)
idesiu ir savo "Baigesi Kaledos"
toks nuvargęs senis
cia siandien mano kaciukas ziuri multikus kazin kaip geriau
kažkaip neiškarto pamačiau kačiuką. Labai geras momentas. Palik spalvotą, biški pašviesint, paryškint ir fotelio nukirpt ir bus ledas
Mano Kalėdinis bandymas. Su šventėm:
man tai toks atvirukinis tik to namo langus reik uždažyt. Šiandien kaip tik ieškojau atviruko - būtų toks - imčiau
QUOTE(lamella @ 2008 12 27, 22:28)
O čia mano bandymas...(kažkaip įdomios idėjos apleido... )
Sniege tie bumbulai labai super atrodė, o toj žvalės šviesoj jis man į velykinį margutį panašus tapo
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 22:43)
p.s. darsyk sakau aciu uz pagyrimus
žinok žiūrėjau žiūrėjau į tavo foto ir ilgai nežinojau ką pasakyt...... Ryškumas, švarumas pavydėtini, spalvos išvis fantastiškos - šiltos, jaukios tokios (su PS tvarkei? rašysiuos į pamokas ) bet kalėdos man ne....... plaukai vingiuoja kaip Medūzos (labai atsiprašau už tokį palyginimą, mergaitė tikrai labai graži, todėl man ir netinka tokia jos poza). Vat sparnelius, arba svajingą žvilgsnį
Aj, vienžo susivėliau pati et nuotraukos kokybė - stulbinanti.
sveikos visos foto megejos, su sventemis, tarpusvenciu ir su ateinanciomis....
nebuvau prisedusi prie interneto dvi savaites tai net issiziojau, kiek cia visko prirasyta, pridaryta... saunuoles
reikia ir man kibti i darbus
labai smagi nuotraukyte mergaite su melinais burbulais viena is tu kuri tikrai istrigo atmintyje, perskaicius visa 4- tema.
nebuvau prisedusi prie interneto dvi savaites tai net issiziojau, kiek cia visko prirasyta, pridaryta... saunuoles
reikia ir man kibti i darbus
labai smagi nuotraukyte mergaite su melinais burbulais viena is tu kuri tikrai istrigo atmintyje, perskaicius visa 4- tema.
labas rytas na ka kimbam i ''darbus'' nu vis bandau ir bandau tikiuosi galesiu kanors ir jum parodyt bet jus cia ziuriu labai daug pazengusios
va toks ne kuklus kl. as turiu PS kitam kompe bet noriu ir sitam nes su situ as visur gal kuri turi ir gali man ji atsiusti?
va toks ne kuklus kl. as turiu PS kitam kompe bet noriu ir sitam nes su situ as visur gal kuri turi ir gali man ji atsiusti?
Sadi - cia ir buvo netradiciska kaledine foto be sparneliu, be raudonos spalvos ir etc... plaukai ir zaisliukai - aliuzija i eglute... Del meduzos, astuonkojo ar dar kazko - irgi tinka svarbu, kad netradiciskai butu
O spalvos ne su PS, o su rankiniu WB Su PS (tiksliau GIMp - vis dar neisiinstaliavau ano ) tik sharpinta, siek tiek kirpta ir uzdeti remeliai
O spalvos ne su PS, o su rankiniu WB Su PS (tiksliau GIMp - vis dar neisiinstaliavau ano ) tik sharpinta, siek tiek kirpta ir uzdeti remeliai
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 22:43)
kaip smagu ta girdeti o sniego tai dar per sianakt privare ir dar sninga
Belly, spalvoto katinuko foto desine puse pakirpciau
QUOTE(Sadi @ 2008 12 28, 00:19)
toks nuvargęs senis
jo, pavarges jis po sitiek namu aplankytu
Laimingu Naujuju Metu
turbut tik kitais metais cia uzsuksiu
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 27, 20:24)
Imetu dar keleta jusu akutems
man antra kur piesta visai patiko o pirmoji ryskumo labai truksta
cia siandien mano kaciukas ziuri multikus kazin kaip geriau
man j/b graziau
Mano Kalėdinis bandymas. Su šventėm:
tikrai grazu
o cia man zyle per kaledas pozavo fotkinau is toli pro stikla delto, taip spalvos isdegusios
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 09:30)
tada žemai lenkiu galvą tikrai superinias spalvas išgavai
Jus - tikri besibaigianciu Kaledu stebuklai: sitiek gerio pridejote!!!
Peperoni, gyvoji kaledine eglute - fantastika!!! Visomis prasmemis: ir ideja, ir nuotraukos kokybe. Gal tik seselis veiduko puseje galetu buti mazesnis. Bet visa kita tai
Loreli, tikras kaledinis atvirukas. Su tuo antru planu gal ir graziau butu, kad matytusi ne namas, o gamta. Bet cia tokie pageidavimai butu atvirukui. O kaip nuotraukai, manau, tas antras planas netrukdo.
Belly, virsutine berniuko nuotrauka - nespalvota . Gal tik siek tiek ryskumo truksta. Bet zvilgsnis geras, sudomina kazkuo.
Rasytce, piesta eglute- smagi.
Ir tos auksciau darytos nuotraukeles-gerai sufokusuotos, geras fonas. namuskas gal net jaukesnis nei briedziai.
Boruzka, tavo zylutei reikia ryskumo. Is vis, labai sunku gyvunus ar paukscius fotografuoti. Bent jau su muilinemis... Bet man pauksteliu nuotraukos kazkas tai Nebent desines kiek pakirpciau.
Valetta, senelis - Nuotaika labai gerai parodyta.
Naitai, paukstuko uodegos truksta. O kad jis centre-ten desineje dar yra ka kirpti. Bet be visos uodegos nebus grazu nukirpus desineje ploto.
Ingulia, to apatinio "zmogucio" linksma fizionomija visai fotografuojama. Tik fono noretusi labiau isplaukusio.
Lamella, splavomis, ryskumu nuotraukos neatsizaviu vis. Bet pati nuotrauka neveza...
Peperoni, gyvoji kaledine eglute - fantastika!!! Visomis prasmemis: ir ideja, ir nuotraukos kokybe. Gal tik seselis veiduko puseje galetu buti mazesnis. Bet visa kita tai
Loreli, tikras kaledinis atvirukas. Su tuo antru planu gal ir graziau butu, kad matytusi ne namas, o gamta. Bet cia tokie pageidavimai butu atvirukui. O kaip nuotraukai, manau, tas antras planas netrukdo.
Belly, virsutine berniuko nuotrauka - nespalvota . Gal tik siek tiek ryskumo truksta. Bet zvilgsnis geras, sudomina kazkuo.
Rasytce, piesta eglute- smagi.
Ir tos auksciau darytos nuotraukeles-gerai sufokusuotos, geras fonas. namuskas gal net jaukesnis nei briedziai.
Boruzka, tavo zylutei reikia ryskumo. Is vis, labai sunku gyvunus ar paukscius fotografuoti. Bent jau su muilinemis... Bet man pauksteliu nuotraukos kazkas tai Nebent desines kiek pakirpciau.
Valetta, senelis - Nuotaika labai gerai parodyta.
Naitai, paukstuko uodegos truksta. O kad jis centre-ten desineje dar yra ka kirpti. Bet be visos uodegos nebus grazu nukirpus desineje ploto.
Ingulia, to apatinio "zmogucio" linksma fizionomija visai fotografuojama. Tik fono noretusi labiau isplaukusio.
Lamella, splavomis, ryskumu nuotraukos neatsizaviu vis. Bet pati nuotrauka neveza...
Boruzka - nematau isdegimu... Sprendziant is to, kokiom salygom fotkinai - foto