Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

ufff.... kaip dziaugiuos, kad jums patiko... wub.gif thumbup.gif Aciu 4u.gif

Fotografuota apie pietus, naturali sviesa pro balkono duris... Modeliukas paguldytas ant baltos staltieses, apkrautas zaisliukais ir padaryta ne viena desimtis kadru ax.gif

ISO 400, f/5, exp time 1/8s, siek tiek apkirpta, pakoreguotas wb balansas, sumazinta ir pasharpinta internetui...

Naitai, gaila paukstuko uodegiuko... rolleyes.gif ir gal siek tiek per margas fonas... bet modeliukas labai neblogas.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 gruodžio 2008 - 16:30
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 22:15)

labai patiko, ryskumas ir vaizdas bigsmile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 27, 00:58)

ideja nebloga, bet fokusas siek tiek ne ten kur reikia. siaip ideja faina ir ryskumas geras.

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 16:04)

bet ieja wub.gif kazkas nerealaus thumbup.gif tikrai labai labai, ir pati kompozicija ir mergaite ir plaukai wub.gif zodziu labai labai gera foto cool.gif

mergaites, nepamirskit, kad reikia i photobuketa sudeti geriausias savo foto bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 12 27, 17:06)

parodau savo paukštuką. Nieko nedaryta fotografijai...

Paukštukas centre rolleyes.gif būna atvejų kai centras visai nieko...bet dabar man nea schmoll.gif jei neapsirinku blicas naudotas....bereikalo... Fonas per margas man.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:04)
Blue Christmas...

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif va cia tai nerealu schmoll.gif man iki tokio meno kaip pesciom i amerika doh.gif bet gal kadanors........

QUOTE(Amiletta @ 2008 12 27, 15:08)
Gerai, kai tokie modeliai yra. thumbup.gif Maniškę tai tik spėk gaudyt. lotuliukas.gif

unsure.gif aha tikrai ka jau kalbet apie manaja lotuliukas.gif net pasaukus Eva atsisuka ir bega nespeju net mygtuko paspaust ka jau kalbet apie fokusavima ax.gif teks dirbt su zaislais blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kuri naudojat eksponometrą?
Atsakyti
Peperoni ir Linoles spalvotoji foto labai patiko, net negalejau nepagirt, SAUNUOLES 4u.gif 4u.gif

idesiu ir savo "Baigesi Kaledos" unsure.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 27 gruodžio 2008 - 18:03
Sveikos, pagaliau ir mano kalėdiniai bandymai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 27, 17:24)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  va  cia tai nerealu  schmoll.gif man iki tokio meno kaip pesciom i amerika  doh.gif bet gal kadanors........
unsure.gif aha tikrai ka jau kalbet apie manaja  lotuliukas.gif net pasaukus Eva atsisuka ir bega nespeju net mygtuko paspaust ka jau kalbet apie fokusavima  ax.gif teks dirbt su zaislais  blush2.gif  lotuliukas.gif

manoji jau isaugo is begimo ... dabar dar geriau, pamato fotika ir sako "cheeese" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:04)
Blue Christmas...

ech, kaip gerai, turint toki modeliuka wub.gif manoji dar per maza, bega visur, tik ne ten kur reikia doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:21)
Foto kokybiskos thumbup.gif , fainas audinys imituojantis sniega... bet... tai tik graziai nufotografuotos kaledines dekoracijos...  unsure.gif

taip, tikra tiesa drinks_cheers.gif - cia tiesiog kokybiskai nufotografuota - menu ne nekvepia.

kol kas as ir noriu bet koki vaizda, aplinka kokybiskai idealiai nufotkint, o jau mokant - tada darysiu mena smile.gif

QUOTE(JulieTa @ 2008 12 27, 16:40)
ideja nebloga, bet fokusas siek tiek ne ten kur reikia. siaip ideja faina ir ryskumas geras.

aciu ir uz tai smile.gif

QUOTE(naitas @ 2008 12 27, 17:29)
o gal kuri naudojat eksponometrą?

mano vyras naudojo - ir pardave - atsibodo ir vistiek niekad neatstos jis zmogaus pojuciu ir kaip zmogus mato smile.gif

Imetu dar keleta jusu akutems biggrin.gif
user posted image

ir man pavyko nupiesti thumbup.gif tikrai nieko sudetingo visiskai
user posted image

Atsakyti
kokiu graziu nuotrauku pridejot wub.gif wub.gif wub.gif
tobulejat kasdien thumbup.gif

peperoni, esu suzaveta wub.gif labai patiko Valettos "baigesi kaledos" thumbup.gif

As vis tamsoje dirbu doh.gif

user posted image

Einu dar paskaitinet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 27 gruodžio 2008 - 20:39

cia siandien mano kaciukas ziuri multikus biggrin.gif kazin kaip geriau g.gif

user posted image

user posted image

Cia is seniau fotkinta unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 27 gruodžio 2008 - 21:20