ufff.... kaip dziaugiuos, kad jums patiko... Aciu
Fotografuota apie pietus, naturali sviesa pro balkono duris... Modeliukas paguldytas ant baltos staltieses, apkrautas zaisliukais ir padaryta ne viena desimtis kadru
ISO 400, f/5, exp time 1/8s, siek tiek apkirpta, pakoreguotas wb balansas, sumazinta ir pasharpinta internetui...
Naitai, gaila paukstuko uodegiuko... ir gal siek tiek per margas fonas... bet modeliukas labai neblogas....
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 22:15)
labai patiko, ryskumas ir vaizdas
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 27, 00:58)
ideja nebloga, bet fokusas siek tiek ne ten kur reikia. siaip ideja faina ir ryskumas geras.
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 16:04)
bet ieja kazkas nerealaus tikrai labai labai, ir pati kompozicija ir mergaite ir plaukai zodziu labai labai gera foto
mergaites, nepamirskit, kad reikia i photobuketa sudeti geriausias savo foto
QUOTE(naitas @ 2008 12 27, 17:06)
Paukštukas centre būna atvejų kai centras visai nieko...bet dabar man nea jei neapsirinku blicas naudotas....bereikalo... Fonas per margas man.
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:04)
Blue Christmas...
va cia tai nerealu man iki tokio meno kaip pesciom i amerika bet gal kadanors........
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 27, 15:08)
Gerai, kai tokie modeliai yra. Maniškę tai tik spėk gaudyt.
aha tikrai ka jau kalbet apie manaja net pasaukus Eva atsisuka ir bega nespeju net mygtuko paspaust ka jau kalbet apie fokusavima teks dirbt su zaislais
o gal kuri naudojat eksponometrą?
Sveikos, pagaliau ir mano kalėdiniai bandymai
QUOTE(Edeva @ 2008 12 27, 17:24)
va cia tai nerealu man iki tokio meno kaip pesciom i amerika bet gal kadanors........
aha tikrai ka jau kalbet apie manaja net pasaukus Eva atsisuka ir bega nespeju net mygtuko paspaust ka jau kalbet apie fokusavima teks dirbt su zaislais
manoji jau isaugo is begimo ... dabar dar geriau, pamato fotika ir sako "cheeese"
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:04)
Blue Christmas...
ech, kaip gerai, turint toki modeliuka manoji dar per maza, bega visur, tik ne ten kur reikia
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:21)
Foto kokybiskos , fainas audinys imituojantis sniega... bet... tai tik graziai nufotografuotos kaledines dekoracijos...
taip, tikra tiesa - cia tiesiog kokybiskai nufotografuota - menu ne nekvepia.
kol kas as ir noriu bet koki vaizda, aplinka kokybiskai idealiai nufotkint, o jau mokant - tada darysiu mena
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 27, 16:40)
ideja nebloga, bet fokusas siek tiek ne ten kur reikia. siaip ideja faina ir ryskumas geras.
aciu ir uz tai
QUOTE(naitas @ 2008 12 27, 17:29)
o gal kuri naudojat eksponometrą?
mano vyras naudojo - ir pardave - atsibodo ir vistiek niekad neatstos jis zmogaus pojuciu ir kaip zmogus mato
Imetu dar keleta jusu akutems
ir man pavyko nupiesti tikrai nieko sudetingo visiskai
kokiu graziu nuotrauku pridejot
tobulejat kasdien
peperoni, esu suzaveta labai patiko Valettos "baigesi kaledos"
As vis tamsoje dirbu
Einu dar paskaitinet
tobulejat kasdien
peperoni, esu suzaveta labai patiko Valettos "baigesi kaledos"
As vis tamsoje dirbu
Einu dar paskaitinet
cia siandien mano kaciukas ziuri multikus kazin kaip geriau