Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Gerai, uzteks cia man tik komentuot - imetu ir as is Kaledines temos truputuka smile.gif

user posted image

user posted image

kol kas tiek wink.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif ,
Sveikinu su Kalėdomis santa2.gif

QUOTE(Safyra @ 2008 12 26, 18:30)
Sveikutės. Gavau taip pat su Kalėdomis Nikon D40. Tik va bėda nežinau kur išlaikyma nusistatyt (kaip rast)  doh.gif  blush2.gif  Gal kas pagelbėtų ?  4u.gif

Koks geras Kalėdų Senis rolleyes.gif

QUOTE(wite @ 2008 12 26, 19:41)
Reik šviesumą žaisliuko pareguliuot, nusitamsino...

user posted image

Tikrai nuotruka išėjo per tamsi unsure.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)
Ir as idedu savo panaktinejimus:
Spalvota ar j/b: kuri graziau?

user posted image

Spalvota žymiai gražesnė, ir atrodo netgi labai pavykusi nuotraukytė bigsmile.gif
Man ji patinka, kaip atvirukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 27 gruodžio 2008 - 10:07
Rasytce - briedis koks gražus thumbup.gif o jei biški iš viršaus paimt jo snukutį kad tos dryžuotos kojinės būtų kaip fonas?

Wite - išties tamsus labai žaisliukas ir tas meškis galėtų labiau būt išplaukęs gal?

Aš tai net sapnavau kad gavau dovanų objektyvą fixą 50mm ir toooookio grožio nuotraukas pleškinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 27, 11:41)
Rasytce - briedis koks gražus  thumbup.gif o jei biški iš viršaus paimt jo snukutį kad tos dryžuotos kojinės būtų kaip fonas?

Aš tai net sapnavau kad gavau dovanų objektyvą fixą 50mm ir toooookio grožio nuotraukas pleškinu  lotuliukas.gif 

reiks pabandyt mirksiukas.gif

hihihi.gif neblogi sapnai . Linkiu kad taip ir butu biggrin.gif
Atsakyti
Meškis neplaukia labiau niekaip... Visaip bandžiau, bet tik šitaip nors kiek paplaukęs gaunas..
Perfotografavau, vėliau foto galėsiu sukelt. Lyg ten ir šviesesnės.. ax.gif

o man linolės nuotrauka su triukšmais graži.. trenkta gal aš, ar grožio supratimas išplaukęs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

vsio, pasiduodu su tom Kaledom biggrin.gif be stovo namuos kazka nufotkint labai sunku sad.gif kiek bedariau eksperimentu su kaledine vakaro sviesa - ne vienas rezultatas netenkino... unsure.gif

dedu va toki dienos sviesos biggrin.gif varianta.... ax.gif

Blue Christmas...

user posted image

einu dabar perzvelgt, ka idejot... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
linole, spalvota tikrai daug gražiau atrodo. 4u.gif
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 16:04)
Blue Christmas...
Pasaka. bigsmile.gif Gerai, kai tokie modeliai yra. thumbup.gif Maniškę tai tik spėk gaudyt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 27 gruodžio 2008 - 15:08
QUOTE(lamella @ 2008 12 24, 13:13)
Laba ryta.

Lamella, pirmoji - nea... schmoll.gif antroji patinka, bet erzina susiglamzius paklode/staltiese... rolleyes.gif pati siryt labai vykusi kadra ismeciau tik del to, kad patingejau issilygint staltiese... blush2.gif

QUOTE(Levanda @ 2008 12 24, 15:05)
*Na stai pataisiau savo ta FOTOsu photoshopu 

**O nuotrauka daryta visiskoje tamsoje (beveik nesimate kur piesti). Paisyta su LED sviesele.

* man sita labiau, nei su triuksmu wub.gif mistika alsuojanti tokia... wub.gif

** gal gali papasakot placiau - t.y. kokie nustatymai, kaip darei ta paisymo procesa ir kas ta LED... blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2008 12 25, 00:44)

Dėl spalvų - kurioje nuotraukoje tikroviškiau atrodo?

Sadi - pirmoj spalvos geresnes, antros kompozicija labiau kabina...

QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 11:40)
laukiu kritikos  mano pirmoji foto 

dar reik padirbet... pasipraktikuot..

QUOTE(Safyra @ 2008 12 26, 18:30)
Sveikutės. Gavau taip pat su Kalėdomis Nikon D40. Tik va bėda nežinau kur išlaikyma nusistatyt (kaip rast)    Gal kas pagelbėtų ?

Reik skaityt fotiko instrukcija 4u.gif

QUOTE(wite @ 2008 12 26, 19:41)
Pagaliau nufotografavau ką nors rodomo.. Ne atvirukui, bet kad apsileidėle nevadintumėt.. 

jo... gerokai per tamsu... g.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)

man labiau spalvota... j/b per daug man to miano (t.y. triuksmo) biggrin.gif blush2.gif ir gal kontrasto daugiau reiktu... g.gif

QUOTE(boruzka @ 2008 12 26, 23:23)
sita radau tarp vasaros prisiminimu ....

nzn i kur kreipt zvilgsni... g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2008 12 26, 23:58)
Gerai, uzteks cia man tik komentuot - imetu ir as is Kaledines temos truputuka :

Foto kokybiskos thumbup.gif , fainas audinys imituojantis sniega... bet... tai tik graziai nufotografuotos kaledines dekoracijos... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 27, 15:08)
Sveikutės. 4u.gif
linole, spalvota tikrai daug gražiau atrodo. 4u.gif
Pasaka. bigsmile.gif Gerai, kai tokie modeliai yra. thumbup.gif Maniškę tai tik spėk gaudyt. lotuliukas.gif

4u.gif aciu

jo - su situ modeliuku siek tiek lengviau - bet ir tai burba... biggrin.gif o mazoji - tai tik netycia pagauti kadrai... biggrin.gif nieko daugiau kol kas ispest neina...
Atsakyti
Peperoni, nu čia pavarei, labai labai patiko. thumbup.gif bigsmile.gif Pamačiau nuotrauka tai net žadą atemė, tos gražios spalvos, ryškumas, mėlyni burbulai - nuostabu. wub.gif
Sadi, man tai spalvota žymiai geriau. mirksiukas.gif Tikrai nuotrauka verta atviruko vardo. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 22:15)

Spalvota wink.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 16:04)

dedu va toki dienos sviesos  biggrin.gif varianta....  ax.gif

Blue Christmas...

Nirialiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:04)

dedu va toki dienos sviesos  biggrin.gif varianta....  ax.gif

Blue Christmas...

o man noretusi, kad ir ta kita veiduko puse butu apsviesta, bet cia tik tam, kad prisikabinti ax.gif siaip , labai grazu 4u.gif
Atsakyti
labai graži mergaitės nuotrauka. Papasakok prašau daugiau apie tą fotografiją ax.gif

parodau savo paukštuką. Nieko nedaryta fotografijai...

user posted image
Atsakyti