Gerai, uzteks cia man tik komentuot - imetu ir as is Kaledines temos truputuka
kol kas tiek
Labas rytas ,
Sveikinu su Kalėdomis
Koks geras Kalėdų Senis
Tikrai nuotruka išėjo per tamsi
Spalvota žymiai gražesnė, ir atrodo netgi labai pavykusi nuotraukytė
Man ji patinka, kaip atvirukas
Sveikinu su Kalėdomis
QUOTE(Safyra @ 2008 12 26, 18:30)
Sveikutės. Gavau taip pat su Kalėdomis Nikon D40. Tik va bėda nežinau kur išlaikyma nusistatyt (kaip rast) Gal kas pagelbėtų ?
Koks geras Kalėdų Senis
QUOTE(wite @ 2008 12 26, 19:41)
Tikrai nuotruka išėjo per tamsi
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)
Spalvota žymiai gražesnė, ir atrodo netgi labai pavykusi nuotraukytė
Man ji patinka, kaip atvirukas
Rasytce - briedis koks gražus o jei biški iš viršaus paimt jo snukutį kad tos dryžuotos kojinės būtų kaip fonas?
Wite - išties tamsus labai žaisliukas ir tas meškis galėtų labiau būt išplaukęs gal?
Aš tai net sapnavau kad gavau dovanų objektyvą fixą 50mm ir toooookio grožio nuotraukas pleškinu
Wite - išties tamsus labai žaisliukas ir tas meškis galėtų labiau būt išplaukęs gal?
Aš tai net sapnavau kad gavau dovanų objektyvą fixą 50mm ir toooookio grožio nuotraukas pleškinu
QUOTE(Sadi @ 2008 12 27, 11:41)
Rasytce - briedis koks gražus o jei biški iš viršaus paimt jo snukutį kad tos dryžuotos kojinės būtų kaip fonas?
reiks pabandyt
neblogi sapnai . Linkiu kad taip ir butu
Laba
vsio, pasiduodu su tom Kaledom be stovo namuos kazka nufotkint labai sunku kiek bedariau eksperimentu su kaledine vakaro sviesa - ne vienas rezultatas netenkino...
dedu va toki dienos sviesos varianta....
Blue Christmas...
einu dabar perzvelgt, ka idejot...
vsio, pasiduodu su tom Kaledom be stovo namuos kazka nufotkint labai sunku kiek bedariau eksperimentu su kaledine vakaro sviesa - ne vienas rezultatas netenkino...
dedu va toki dienos sviesos varianta....
Blue Christmas...
einu dabar perzvelgt, ka idejot...
Sveikutės.
linole, spalvota tikrai daug gražiau atrodo.
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 16:04)
Blue Christmas...
Pasaka. Gerai, kai tokie modeliai yra. Maniškę tai tik spėk gaudyt.
QUOTE(lamella @ 2008 12 24, 13:13)
Laba ryta.
Lamella, pirmoji - nea... antroji patinka, bet erzina susiglamzius paklode/staltiese... pati siryt labai vykusi kadra ismeciau tik del to, kad patingejau issilygint staltiese...
QUOTE(Levanda @ 2008 12 24, 15:05)
*Na stai pataisiau savo ta FOTOsu photoshopu
**O nuotrauka daryta visiskoje tamsoje (beveik nesimate kur piesti). Paisyta su LED sviesele.
**O nuotrauka daryta visiskoje tamsoje (beveik nesimate kur piesti). Paisyta su LED sviesele.
* man sita labiau, nei su triuksmu mistika alsuojanti tokia...
** gal gali papasakot placiau - t.y. kokie nustatymai, kaip darei ta paisymo procesa ir kas ta LED...
QUOTE(Sadi @ 2008 12 25, 00:44)
Sadi - pirmoj spalvos geresnes, antros kompozicija labiau kabina...
QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 11:40)
laukiu kritikos mano pirmoji foto
dar reik padirbet... pasipraktikuot..
QUOTE(Safyra @ 2008 12 26, 18:30)
Sveikutės. Gavau taip pat su Kalėdomis Nikon D40. Tik va bėda nežinau kur išlaikyma nusistatyt (kaip rast) Gal kas pagelbėtų ?
Reik skaityt fotiko instrukcija
QUOTE(wite @ 2008 12 26, 19:41)
Pagaliau nufotografavau ką nors rodomo.. Ne atvirukui, bet kad apsileidėle nevadintumėt..
jo... gerokai per tamsu...
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)
Ir as idedu savo panaktinejimus:
Spalvota ar j/b: kuri graziau?
Spalvota ar j/b: kuri graziau?
man labiau spalvota... j/b per daug man to miano (t.y. triuksmo) ir gal kontrasto daugiau reiktu...
QUOTE(boruzka @ 2008 12 26, 23:23)
nzn i kur kreipt zvilgsni...
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 26, 23:58)
Gerai, uzteks cia man tik komentuot - imetu ir as is Kaledines temos truputuka :
Foto kokybiskos , fainas audinys imituojantis sniega... bet... tai tik graziai nufotografuotos kaledines dekoracijos...
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 27, 15:08)
Sveikutės.
aciu
jo - su situ modeliuku siek tiek lengviau - bet ir tai burba... o mazoji - tai tik netycia pagauti kadrai... nieko daugiau kol kas ispest neina...
Peperoni, nu čia pavarei, labai labai patiko. Pamačiau nuotrauka tai net žadą atemė, tos gražios spalvos, ryškumas, mėlyni burbulai - nuostabu.
Sadi, man tai spalvota žymiai geriau. Tikrai nuotrauka verta atviruko vardo.
Sadi, man tai spalvota žymiai geriau. Tikrai nuotrauka verta atviruko vardo.
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 22:15)
Spalvota
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 16:04)
Nirialiai
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 27, 15:04)
o man noretusi, kad ir ta kita veiduko puse butu apsviesta, bet cia tik tam, kad prisikabinti siaip , labai grazu