QUOTE(wite @ 2008 12 26, 20:41)
Reik šviesumą žaisliuko pareguliuot, nusitamsino...
Taip, Wite, pati atsakei.
Ir as idedu savo panaktinejimus:
Spalvota ar j/b: kuri graziau?
Sveikos fotografes
smagu skaityt,smagu ziuret
gali but, kad islaikyma galima keisti TIK nusistacius tam tikra porgrama
man spalvota, nes j/b labai daug triuksmu
smagu skaityt,smagu ziuret
QUOTE(Safyra @ 2008 12 26, 18:30)
Sveikutės. Gavau taip pat su Kalėdomis Nikon D40. Tik va bėda nežinau kur išlaikyma nusistatyt (kaip rast) Gal kas pagelbėtų ?
gali but, kad islaikyma galima keisti TIK nusistacius tam tikra porgrama
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)
linksmų švenčių
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 26, 22:40)
Cia triuksmai specialiai prideti.
Nezinau, koks triuksmu kiekis yra laikomas mianu skaitmenineje fotografijoje. Gal ir persistengiau? Taciau su triuksmais man pasirode ne tokia "nuglostyta" nuotrauka.
Wite, is pradziu norejau pakirpti, bet po to persigalvojau. Nes pamaniau, kad zvakide labai jau centre atsidurs. Bet gal koki cm desineje ir galima butu?
Linole, j/b visai man nesižiūri. Labai gražios natūralios spalvos,nereikia gadinti su juodai balta
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)
spalvota gražiau jb pirštai atrodo permatomi
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 22:58)
Cia triuksmai specialiai prideti.
Nezinau, koks triuksmu kiekis yra laikomas mianu skaitmenineje fotografijoje. Gal ir persistengiau? Taciau su triuksmais man pasirode ne tokia "nuglostyta" nuotrauka.
bet man kaip tik noretusi nuglostytos uzsvelnintos j/b tokios kaip silkas
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 26, 23:08)
Linole, j/b visai man nesižiūri. Labai gražios natūralios spalvos,nereikia gadinti su juodai balta
tikrai taip
uz komentarus.
Man paciai tai spalvota mano nuotrauka su zvakide rankose is pradziu labai patiko. Bet veliau j/b labiau ziuretis pradejo. Tik ziedelis ant pirsto erzina, galetu nebuti...
Boruzka, reikejo iskadruoti tuos vidurinius zmogucius. Gerai jie kemsa, zandai tose paciose pusese issipute.
Man paciai tai spalvota mano nuotrauka su zvakide rankose is pradziu labai patiko. Bet veliau j/b labiau ziuretis pradejo. Tik ziedelis ant pirsto erzina, galetu nebuti...
QUOTE(boruzka @ 2008 12 27, 00:23)
sita radau tarp vasaros prisiminimu ....
Boruzka, reikejo iskadruoti tuos vidurinius zmogucius. Gerai jie kemsa, zandai tose paciose pusese issipute.