Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Sveikutės. Gavau taip pat su Kalėdomis Nikon D40. Tik va bėda nežinau kur išlaikyma nusistatyt (kaip rast) doh.gif blush2.gif Gal kas pagelbėtų ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pagaliau nufotografavau ką nors rodomo.. Ne atvirukui, bet kad apsileidėle nevadintumėt.. blush2.gif

Reik šviesumą žaisliuko pareguliuot, nusitamsino...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 26, 20:41)
Reik šviesumą žaisliuko pareguliuot, nusitamsino...

Taip, Wite, pati atsakei. mirksiukas.gif smile.gif

Ir as idedu savo panaktinejimus:
Spalvota ar j/b: kuri graziau?

user posted image

user posted image

Atsakyti
linole, man rods, truputį dešinės pakirpt reiktų smile.gif Man gražiau j/b 4u.gif
Atsakyti
Sveikos fotografes 4u.gif

smagu skaityt,smagu ziuret biggrin.gif

QUOTE(Safyra @ 2008 12 26, 18:30)
Sveikutės. Gavau taip pat su Kalėdomis Nikon D40. Tik va bėda nežinau kur išlaikyma nusistatyt (kaip rast)  doh.gif  blush2.gif  Gal kas pagelbėtų ?  4u.gif

gali but, kad islaikyma galima keisti TIK nusistacius tam tikra porgrama wink.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)

man spalvota, nes j/b labai daug triuksmu smile.gif
Atsakyti
linksmų švenčių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 26, 22:40)
man spalvota, nes j/b labai daug triuksmu  smile.gif

Cia triuksmai specialiai prideti. mirksiukas.gif
Nezinau, koks triuksmu kiekis yra laikomas mianu biggrin.gif skaitmenineje fotografijoje. Gal ir persistengiau? g.gif Taciau su triuksmais man pasirode ne tokia "nuglostyta" nuotrauka. ax.gif

Wite, is pradziu norejau pakirpti, bet po to persigalvojau. Nes pamaniau, kad zvakide labai jau centre atsidurs. Bet gal koki cm desineje ir galima butu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 26 gruodžio 2008 - 23:02
Linole, j/b visai man nesižiūri. schmoll.gif Labai gražios natūralios spalvos,nereikia gadinti su juodai balta
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 21:15)

spalvota gražiau thumbup.gif jb pirštai atrodo permatomi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 26, 22:58)
Cia triuksmai specialiai prideti.  mirksiukas.gif
Nezinau, koks triuksmu kiekis yra laikomas mianu  biggrin.gif  skaitmenineje fotografijoje. Gal ir persistengiau?  g.gif Taciau su triuksmais man pasirode ne tokia "nuglostyta" nuotrauka.  ax.gif

bet man kaip tik noretusi nuglostytos uzsvelnintos j/b wink.gif tokios kaip silkas rolleyes.gif

QUOTE(kuuzia @ 2008 12 26, 23:08)
Linole, j/b visai man nesižiūri.  schmoll.gif  Labai gražios natūralios spalvos,nereikia gadinti su juodai balta

drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
sita radau tarp vasaros prisiminimu ....

user posted image

kazkas apie kaledas .. tik turbut per niuriai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 26 gruodžio 2008 - 23:26
4u.gif uz komentarus.
Man paciai tai spalvota mano nuotrauka su zvakide rankose is pradziu labai patiko. Bet veliau j/b labiau ziuretis pradejo. smile.gif Tik ziedelis ant pirsto erzina, galetu nebuti... blush2.gif

QUOTE(boruzka @ 2008 12 27, 00:23)
sita radau tarp vasaros prisiminimu ....

Boruzka, reikejo iskadruoti tuos vidurinius zmogucius. Gerai jie kemsa, zandai tose paciose pusese issipute. biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti