Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Dar dvi jūsų teismui. Kalėdinė tematika, bet kitaip dabar neišeina. laugh.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 25, 20:08)

ax.gif man antroj nelabai matosi kur fokusas ir tamsoka blush2.gif o pirma visai nieko wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad seniai simet tokie dosnus!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ir nuotraukyciu tiek daug kalediniu!!!

Amiletta, labai grazios, siltos spalvos. 4u.gif

Edeva, man tavo gyvuneliai susifokusave normaliai atrodo. smile.gif Tik kad labai daug ivairiu splavu daiktu, tai duoda marguma. O spalvos man tai visai neblankios atrodo. g.gif Gal antra nuotrauka siek tiek tamsoka. Na, paryskink kontrasta, sharpa uzdek.

Kas klauset del remeliu su PS, skaitydama senas pazengusiu temas, radau:
1. atsidarai nuotrauka
2. spaudi Select - All (arba Ctrl+A). aplink nuotrauka atsiranda punktyrine linija.
3. eini i Edit - Stroke
4. ten kur Width - irasai ploti juosteles, kuri bus aplink nuotrauka. jei irasai 1 - bus labai labai plonyte.
5. paspaudus ten, kur Color - galima issirinkti kokia tik nori spalva.
6. o Location reiskia, ar viduj to punktyro remelis atsiras, ar per centra, ar isorej.
7. OK

4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif na va seima jau miega lotuliukas.gif

cia pratesiant kaledu tema ......

user posted image

o va cia ka turejau omeni kad nerysku schmoll.gif

user posted image

del remuku dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 21:21)
ax.gif man antroj nelabai matosi kur fokusas ir tamsoka  blush2.gif o pirma visai nieko  wub.gif
smile.gif
QUOTE(linole @ 2008 12 25, 21:32)
Amiletta, labai grazios, siltos spalvos.  4u.gif
4u.gif
QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 22:21)

o va cia ka turejau omeni kad nerysku  schmoll.gif
Man atrodo, kad pirma nuotraukytė per tamsi. O antra tikrai nesufokusuota... g.gif Bandyk gal fotografuot su "Portrait" funkcija (jeigu pas tave tokia yra). Ji ištrauktų į priekį pirmą planą, o foną sulietų labiau. g.gif
(Jeigu nusišnekėjau- labai atsiprašau, visgi tik porą dienų fotoaparatą turiu laugh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 26 gruodžio 2008 - 11:35
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 26, 11:32)
smile.gif
4u.gif
Man atrodo, kad pirma nuotraukytė per tamsi. O antra tikrai nesufokusuota...  g.gif Bandyk gal fotografuot su "Portrait" funkcija (jeigu pas tave tokia yra). Ji ištrauktų į priekį pirmą planą, o foną sulietų labiau. g.gif
(Jeigu nusišnekėjau- labai atsiprašau, visgi tik porą dienų fotoaparatą turiu laugh.gif )

parodyk mums ta foto kur avatare ideta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 26, 13:05)
parodyk mums ta foto kur avatare ideta  ax.gif
Čia ne mano nuotrauka. Internete kažkur radau. Čia didesnė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 26 gruodžio 2008 - 12:18
Sveiki 4u.gif su šventėm visas, aš ilsiuosi nuo meno biggrin.gif

QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 14:30)
va sita naturali bet cia normalios spalvos bet jei fotkinu is toliau jos gaunasi labai blankios  g.gif ir dar norejau psiklaust jus tuos remukus uzdedat su ps?ar pas jus fotike yra  blush2.gif

Fokusas vietoje, bet šiaip per daug spalvų ir visko. Atvirukui man schmoll.gif

QUOTE(Amiletta @ 2008 12 25, 16:42)
Sveikutės.
Noriu ir aš įsilieti į jūsų gretas. 4u.gif Po egle radau taip išsvajotąjį fotoaparatą. wub.gif Ar priimsit? rolleyes.gif

Įkeliu ir savo darytą nuotraukytę. smile.gif

Fokusas kiek matau į šakas. Irvisko laaabi daug rolleyes.gif

QUOTE(Amiletta @ 2008 12 25, 21:08)

Pirmojoje fokusas į spyglius, antram plane matosi neįtilpęs į kadrą kaspinėlis ir jis labai blaško dėmesį. Geriau bandyt sufokusuot į kabantį žaisliuką, nes tie netikri spygliukai nekabina blush2.gif

Antra foto...sori, mano manymu nevykęs kadras dėl nefokuso. Trint.

QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 22:21)
biggrin.gif na va seima jau miega  lotuliukas.gif

Bumbulas per vidurį unsure.gif ar blicas nenaudotas? ir fokusas man rodos labiau į šakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 26 gruodžio 2008 - 12:24
QUOTE(Stikline @ 2008 12 26, 13:22)
Fokusas kiek matau į šakas. Irvisko laaabi daug  rolleyes.gif
Pirmojoje fokusas į spyglius, antram plane matosi neįtilpęs į kadrą kaspinėlis ir jis labai blaško dėmesį. Geriau bandyt sufokusuot į kabantį žaisliuką, nes tie netikri spygliukai nekabina  blush2.gif
Ačiū už komentarus. 4u.gif
Atsakyti
merginos gal keliam tas kaledines nuotraukas ir i albuma kur pirmieji ND yra ? as viena foto kaledine tema jau beveik turiu paruosusi blush2.gif Paskutiniu metu maze "veza" j/b nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 26, 15:15)
merginos gal keliam tas kaledines nuotraukas ir i albuma kur pirmieji ND yra ? as viena foto kaledine tema jau beveik turiu paruosusi  blush2.gif  Paskutiniu metu maze "veza" j/b nuotraukos  wub.gif

Tai keliam keliam biggrin.gif ten jau yra sukeltos kai kurios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 26, 11:32)
Bandyk gal fotografuot su "Portrait" funkcija (jeigu pas tave tokia yra). Ji ištrauktų į priekį pirmą planą, o foną sulietų labiau.

g.gif bandziau ir su portretu daryt nieko gero schmoll.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 12 26, 12:22)
Bumbulas per vidurį  unsure.gif  ar blicas nenaudotas?  ir fokusas man rodos labiau į šakas.

unsure.gif na uztai ir dedu kad noriu komentaru manau jus daaaaugiau nusimanot nei as turinti fotika dvi dienas blush2.gif labai laukiu issamiu paaiskinimu kodel negerai ir kaip turetu buti? ax.gif
Atsakyti