Sadi, pirmoj foto geriau spalvos atrodo.
Nu ka mergytes ir berniukai - visus sveikinu su atejusiom sventem daug kurybiniu ideju, grazaus ju igyvendinimo ir siaip geros nuotaikos bukite laimingi
sveikos dar karteli sveikinu su Sv.Kaledom siltu svenciu jum mielosios
p.s. laukiu kritikos mano pirmoji foto niekaip dar nesekasi nei sufokusuot nei spalvos ryskios gaunasi
p.s. laukiu kritikos mano pirmoji foto niekaip dar nesekasi nei sufokusuot nei spalvos ryskios gaunasi
sveikos mergaitės,
SU ŠVENTĖM JUS
Sadi,kokios skanios nuotraukos
Edeva man tai net pasirode,kad cia su PS spalvos paryskintos.laaabai ryskus loterijos bilietas
SU ŠVENTĖM JUS
Sadi,kokios skanios nuotraukos
Edeva man tai net pasirode,kad cia su PS spalvos paryskintos.laaabai ryskus loterijos bilietas
Sadi, kaip skanu
Antra nuotrauka labiau patinka, ne toks kaip kiti.
Antra nuotrauka labiau patinka, ne toks kaip kiti.
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 25, 10:54)
tai as cia ir paryskinau blyn ne ta nuotrauka idejau va sita naturali bet cia normalios spalvos bet jei fotkinu is toliau jos gaunasi labai blankios ir dar norejau psiklaust jus tuos remukus uzdedat su ps?ar pas jus fotike yra
Manau dar niekas neviesino sito www. Pries pora dienu uztikau tai nespeju siustis visko
Kas zino rapidshare ir turi nusipirke akaunta tai tikrai pravers. Na bet nemokamai irgi galima siustis tik leciau.
Tad stai mano atradimas:
http://www.heroturko...x.php?do=search
Paieskoje irasykite photography ar pan ir siuskit ka tik uzsimane
Kas zino rapidshare ir turi nusipirke akaunta tai tikrai pravers. Na bet nemokamai irgi galima siustis tik leciau.
Tad stai mano atradimas:
http://www.heroturko...x.php?do=search
Paieskoje irasykite photography ar pan ir siuskit ka tik uzsimane
Sveikutės.
Noriu ir aš įsilieti į jūsų gretas. Po egle radau taip išsvajotąjį fotoaparatą. Ar priimsit?
Sadi, man pirmoji foto geresnė.
Įkeliu ir savo darytą nuotraukytę.
Noriu ir aš įsilieti į jūsų gretas. Po egle radau taip išsvajotąjį fotoaparatą. Ar priimsit?
Sadi, man pirmoji foto geresnė.
Įkeliu ir savo darytą nuotraukytę.
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 25, 13:42)
Sveikutės.Įkeliu ir savo darytą nuotraukytę.
ech geri kaledu seniai koki gavai? o nuotraukyte grazi
QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 17:11)
ech geri kaledu seniai koki gavai? o nuotraukyte grazi
Labai geri. Mano tai Canon EOS 1000D.
Sadi man pirma foto grazesne
istikruju man tokie seniai nelabai patinka jei jau dovanoja fotika galetu pasiklausti kokio noretum ir pan ... as savaji taippat gavau dovanu nuo ankstyvo kaledu senio, o paklausus pagal kokius kriterijus vyras fotika rinkosi ciut nenugriuvau canon eos 450d eme tik todel, kad ju daugiausia siais metais pardave , o patys parametrai jam neidomus
istikruju man tokie seniai nelabai patinka jei jau dovanoja fotika galetu pasiklausti kokio noretum ir pan ... as savaji taippat gavau dovanu nuo ankstyvo kaledu senio, o paklausus pagal kokius kriterijus vyras fotika rinkosi ciut nenugriuvau canon eos 450d eme tik todel, kad ju daugiausia siais metais pardave , o patys parametrai jam neidomus
Mano Senis nupirko tokį, kokio aš norėjau, mat buvau jam rodžius.
QUOTE(boruzka @ 2008 12 25, 18:57)
istikruju man tokie seniai nelabai patinka
mano senis tai irgi rinko dovana su manim buvo trys tarp ju ir isrinkau meciausi tarp nikono canono ir olympo tai prie paskutinio ir pasilikau toks lengvutis kaip tik man nerealiai dziaugiuosi