Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Sadi, pirmoj foto geriau spalvos atrodo.

Nu ka mergytes ir berniukai - visus sveikinu su atejusiom sventem biggrin.gif daug kurybiniu ideju, grazaus ju igyvendinimo ir siaip geros nuotaikos mirksiukas.gif bukite laimingi bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos dar karteli sveikinu su Sv.Kaledom siltu svenciu jum mielosios

p.s. laukiu kritikos biggrin.gif mano pirmoji foto blush2.gif niekaip dar nesekasi nei sufokusuot nei spalvos ryskios gaunasi schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos mergaitės,
SU ŠVENTĖM JUS 4u.gif
Sadi,kokios skanios nuotraukos biggrin.gif
Edeva man tai net pasirode,kad cia su PS spalvos paryskintos.laaabai ryskus loterijos bilietas biggrin.gif
Atsakyti
Sadi, kaip skanu wub.gif
Antra nuotrauka labiau patinka, ne toks kaip kiti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 25, 10:54)
Edeva man tai net pasirode,kad cia su PS spalvos paryskintos.laaabai ryskus loterijos bilietas biggrin.gif

hihihi.gif tai as cia ir paryskinau blyn ne ta nuotrauka idejau doh.gif va sita naturali bet cia normalios spalvos bet jei fotkinu is toliau jos gaunasi labai blankios g.gif ir dar norejau psiklaust jus tuos remukus uzdedat su ps?ar pas jus fotike yra blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Manau dar niekas neviesino sito www. Pries pora dienu uztikau tai nespeju siustis visko wub.gif
Kas zino rapidshare ir turi nusipirke akaunta tai tikrai pravers. Na bet nemokamai irgi galima siustis tik leciau.
Tad stai mano atradimas:
http://www.heroturko...x.php?do=search
Paieskoje irasykite photography ar pan ir siuskit ka tik uzsimane bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Noriu ir aš įsilieti į jūsų gretas. 4u.gif Po egle radau taip išsvajotąjį fotoaparatą. wub.gif Ar priimsit? rolleyes.gif

Sadi, man pirmoji foto geresnė. 4u.gif

Įkeliu ir savo darytą nuotraukytę. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 25 gruodžio 2008 - 15:49
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 25, 13:42)
Sveikutės.Įkeliu ir savo darytą nuotraukytę. smile.gif

wub.gif ech geri kaledu seniai koki gavai? bigsmile.gif o nuotraukyte grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 25, 17:11)
wub.gif ech geri kaledu seniai koki gavai? bigsmile.gif o nuotraukyte grazi  wub.gif
Labai geri. biggrin.gif Mano tai Canon EOS 1000D.
Atsakyti
Sadi man pirma foto grazesne 4u.gif

istikruju man tokie seniai nelabai patinka doh.gif jei jau dovanoja fotika galetu pasiklausti kokio noretum ir pan ... as savaji taippat gavau dovanu nuo ankstyvo kaledu senio, o paklausus pagal kokius kriterijus vyras fotika rinkosi ciut nenugriuvau doh.gif canon eos 450d eme tik todel, kad ju daugiausia siais metais pardave , o patys parametrai jam neidomus doh.gif
Atsakyti
Mano Senis nupirko tokį, kokio aš norėjau, mat buvau jam rodžius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 25, 18:57)
istikruju man tokie seniai nelabai patinka  doh.gif

ax.gif mano senis tai irgi rinko dovana su manim wub.gif buvo trys tarp ju ir isrinkau meciausi tarp nikono canono ir olympo tai prie paskutinio ir pasilikau wub.gif toks lengvutis kaip tik man blush2.gif nerealiai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti