Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Labas rytas smile.gif su artejanciomis sventemis jus visas .... 4u.gif

as vakar nusipirkau trikoji ... issirinkau viena, o jis pasirodo buvo rezervuotas .. nusivyliau, bet nuvaziavusi i topocentra radau toki pati thumbup.gif
as ziurejau, kad butu stabilus ir lengvas .. issirinkau is easy serijos thumbup.gif

Mano dukryte
... zinau, kad akys ne fokuse, bet man si nuotrauka labai naturali wub.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytas.
siryt, dar nusprendziau kelias foto padaryt, bandau ikelt, itariu, kad vel sakysit, kad prastos, ale bandau doh.gif
user posted image

user posted image

itariu,kad pirma foto reikia sviesint ir siaip patvirkyt, bet su photoshopu dar nedraugauju, tai doh.gif
Atsakyti
Mielos fotografės, linksmų švenčių newyear.gif friends.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 24, 12:03)
Mano dukryte
... zinau, kad akys ne fokuse, bet man si nuotrauka labai naturali  wub.gif

O man ne kiek akytės, kiek blankumas užkliuvo. Trūksta kontrasto.

QUOTE(JulieTa @ 2008 12 24, 12:23)
labas rytas.
siryt, dar nusprendziau kelias foto padaryt, bandau ikelt, itariu, kad vel sakysit, kad prastos, ale bandau  doh.gif

itariu,kad pirma foto reikia sviesint ir siaip patvirkyt, bet su photoshopu dar nedraugauju, tai  doh.gif

Bandyti yra gerai thumbup.gif Antra būtų nieko visai..tik kliūna tas žalias kairėj ir lango kraštas. Nu dar ir tas medis kuris pro langą matos blush2.gif Pirmoji....sakyčiau ne tvarkyt su PS, o perfotografuot. Kadangi šviesa krinta nuo lango pusės priešais, todėl jis toks tamsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 24 gruodžio 2008 - 11:31
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 24, 11:23)

siryt, dar nusprendziau kelias foto padaryt, bandau ikelt, itariu, kad vel sakysit, kad prastos, ale bandau  doh.gif

antra geresne..bet vis tiek kai labai pries langa fotkinta -nelabai aks ir gaunas tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 24, 11:31)
O man ne kiek akytės, kiek blankumas užkliuvo. Trūksta kontrasto.
Bandyti yra gerai  thumbup.gif  Antra būtų nieko visai..tik kliūna tas žalias kairėj ir lango kraštas. Nu dar ir tas medis kuris pro langą matos  blush2.gif  Pirmoji....sakyčiau ne tvarkyt su PS, o perfotografuot. Kadangi šviesa krinta nuo lango pusės priešais, todėl jis toks tamsus.

Prisidedu prie visu Stiklines komentaru drinks_cheers.gif kontrasto tikrai truksta, ir man truksta erdves... g.gif

Julieta, neskaitant tamsumo (ji dar galetum pabandyt pataisyt perfotkindama su kazkokiu sviesos saltiniu is fotografavimo puses... ax.gif ), mano norisi matyti tos eglutes virsune.... ax.gif

Antroji kokybiskesne is technines puses, bet kazkaip nekabina... ax.gif unsure.gif
Atsakyti
dekui visom uz komentarus. tame ir baeris, kad zinau,kad mano foto - neuzkabinancios doh.gif nu aisku, reikia to siekti , ane? mirksiukas.gif turiu toki tiksla ateiciai bigsmile.gif bandau perfotkint:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 24, 12:11)

o jei šitai biški daugiau vietos palikt iš šonų, kad atrodytų lyg ta žvakė delnuose?
Atsakyti
Julieta - pirmoji dabar kur kas geresne thumbup.gif man visai patinka thumbup.gif tik reiktu siek tiek pasviesint, ir as tos eglutes pradzia kisciau visai i kamputi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 24, 11:40)
Prisidedu prie visu Stiklines komentaru  drinks_cheers.gif  kontrasto tikrai truksta, ir  man truksta erdves...  g.gif

erdves truksta todel, kad si foto apkarpyta blush2.gif bet niekaip kitaip neisejo kirpti, nes is abieju sonu matosi moteriski sijonai lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergaitės,
su šventėm jus ir jusu seimas 4u.gif
Julieta man patiko tavo pirma foto
Atsakyti
Laba ryta. mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti