Labas rytas su artejanciomis sventemis jus visas ....
as vakar nusipirkau trikoji ... issirinkau viena, o jis pasirodo buvo rezervuotas .. nusivyliau, bet nuvaziavusi i topocentra radau toki pati
as ziurejau, kad butu stabilus ir lengvas .. issirinkau is easy serijos
Mano dukryte
... zinau, kad akys ne fokuse, bet man si nuotrauka labai naturali
labas rytas.
siryt, dar nusprendziau kelias foto padaryt, bandau ikelt, itariu, kad vel sakysit, kad prastos, ale bandau
itariu,kad pirma foto reikia sviesint ir siaip patvirkyt, bet su photoshopu dar nedraugauju, tai
siryt, dar nusprendziau kelias foto padaryt, bandau ikelt, itariu, kad vel sakysit, kad prastos, ale bandau
itariu,kad pirma foto reikia sviesint ir siaip patvirkyt, bet su photoshopu dar nedraugauju, tai
Mielos fotografės, linksmų švenčių
QUOTE(boruzka @ 2008 12 24, 12:03)
O man ne kiek akytės, kiek blankumas užkliuvo. Trūksta kontrasto.
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 24, 12:23)
labas rytas.
Bandyti yra gerai Antra būtų nieko visai..tik kliūna tas žalias kairėj ir lango kraštas. Nu dar ir tas medis kuris pro langą matos Pirmoji....sakyčiau ne tvarkyt su PS, o perfotografuot. Kadangi šviesa krinta nuo lango pusės priešais, todėl jis toks tamsus.
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 24, 11:23)
antra geresne..bet vis tiek kai labai pries langa fotkinta -nelabai aks ir gaunas tada
QUOTE(Stikline @ 2008 12 24, 11:31)
O man ne kiek akytės, kiek blankumas užkliuvo. Trūksta kontrasto.
Bandyti yra gerai Antra būtų nieko visai..tik kliūna tas žalias kairėj ir lango kraštas. Nu dar ir tas medis kuris pro langą matos Pirmoji....sakyčiau ne tvarkyt su PS, o perfotografuot. Kadangi šviesa krinta nuo lango pusės priešais, todėl jis toks tamsus.
Prisidedu prie visu Stiklines komentaru kontrasto tikrai truksta, ir man truksta erdves...
Julieta, neskaitant tamsumo (ji dar galetum pabandyt pataisyt perfotkindama su kazkokiu sviesos saltiniu is fotografavimo puses... ), mano norisi matyti tos eglutes virsune....
Antroji kokybiskesne is technines puses, bet kazkaip nekabina...
dekui visom uz komentarus. tame ir baeris, kad zinau,kad mano foto - neuzkabinancios nu aisku, reikia to siekti , ane? turiu toki tiksla ateiciai bandau perfotkint:
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 24, 12:11)
o jei šitai biški daugiau vietos palikt iš šonų, kad atrodytų lyg ta žvakė delnuose?
Julieta - pirmoji dabar kur kas geresne man visai patinka tik reiktu siek tiek pasviesint, ir as tos eglutes pradzia kisciau visai i kamputi...
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 24, 11:40)
Prisidedu prie visu Stiklines komentaru kontrasto tikrai truksta, ir man truksta erdves...
erdves truksta todel, kad si foto apkarpyta bet niekaip kitaip neisejo kirpti, nes is abieju sonu matosi moteriski sijonai
labas mergaitės,
su šventėm jus ir jusu seimas
Julieta man patiko tavo pirma foto
su šventėm jus ir jusu seimas
Julieta man patiko tavo pirma foto
Laba ryta.