Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(Edeva @ 2008 12 23, 15:15)
sveikos  4u.gif

turiu tokiu klausimuku kvailu  lotuliukas.gif turiu ''muiline'' bet pykstuosi su ja niekaip neiseina sufokusuoti net nzn ar tiksliai pasakiau noriu kad pvz dukryte matytusi fonas issilietu  unsure.gif kazkaip nesigauna ,mb uzsake canona 1000d tai turesiu darbelio kol issiaiskinsiu viska  lotuliukas.gif tikiuosi su jumis bendrauti ir padesit man su mano kvailais klausimais  blush2.gif

visada prasom 4u.gif

klausimai ne kvaili 4u.gif tai fotografijos teorija... 4u.gif paskaityk musu temas, savo fotoaparato instrukcija (bent 2 kart mirksiukas.gif ), viska pabandyk "savo kailiu" - atlik namu darbus, ir turetu nemazai ju paaisket 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 gruodžio 2008 - 15:29
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 23, 13:28)
visada prasom  4u.gif

klausimai ne kvaili  4u.gif  tai fotografijos teorija...  4u.gif  paskaityk musu temas, savo fotoaparato instrukcija (bent 2 kart  mirksiukas.gif ), viska pabandyk "savo kailiu" - atlik namu darbus, ir turetu nemazai ju paaisket  4u.gif

blush2.gif viska taip ir darau tema visa perskaiciau,namu darbus bandziau bet schmoll.gif nesigauna pasiduot nesiruosiu blush2.gif bandysiu vistiek instrukcija irgi perskaiciau nieko ten neraso schmoll.gif gal mano ''muiline'' nedaro tokiu fokusu lotuliukas.gif bet manau turetu blush2.gif gal gali trumpai ka reikia didint ir ka mazint norint gauti nerysku fona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 23, 15:34)
blush2.gif viska taip ir darau tema visa perskaiciau,namu darbus bandziau bet  schmoll.gif nesigauna pasiduot nesiruosiu  blush2.gif bandysiu vistiek instrukcija irgi perskaiciau nieko ten neraso  schmoll.gif gal mano ''muiline'' nedaro tokiu fokusu  lotuliukas.gif bet manau turetu  blush2.gif gal gali trumpai ka reikia didint ir ka mazint norint gauti nerysku fona  blush2.gif

kokia muiline? labai sunku pasakyt ka nors, nes mano veidrodinis... g.gif gal yra merginu, turinciu tokia pat muiline... jos geriau patartu...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 23, 13:41)
kokia muiline? labai sunku pasakyt ka nors, nes mano veidrodinis...  g.gif  gal yra merginu, turinciu tokia pat muiline... jos geriau patartu...

tikiuosi su veidrodiniu as geriau sutarsiu blush2.gif lotuliukas.gif o muiline sony dsc w70 g.gif blush2.gif
Atsakyti
oi ziuriu stovais siu metu kaledu senis uzsitavarines biggrin.gif ... man irgi reiktu tik nzn kokio doh.gif ir siaip i ka reikia ziuret g.gif kad kuo aukstesnis jis butu ir ta galva mobili ? ir kas dar ? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 23, 15:04)
Buvau truputį prapuolusi.

Grįžtu su kalėdine nuotrauka smile.gif

user posted image

thumbup.gif labai fainiai ... niu bet jus ir mokat ! blink.gif man su tais ilgais islaikymais,tai vargo vakariene doh.gif gal stovo reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Kuuzios eglute biggrin.gif man irgi patiko. Zaisminga ir linksma. smile.gif 4u.gif

Del stovo-tai gal patars zinantys geriau? mirksiukas.gif
As kai rinkausi, man patare aukstesni pirkti. Aisku, nesiotis gal ir nebus patogu aukstesnio. Bet gi nebutina visu ugiu ji tiesti, kai nereikia. O prireikus-neteks gailetis, kad per zemas.

Peperoni, Megoje turbut ne mano zentas Scott Kelby knyga apie fotografija pirko. biggrin.gif
Truputuka perverciau, kai kuriu patarimu ir geru yra. Nors dauguma jau zinau is SM. 4u.gif

Atsakyti
Kuuzia, tavo eglutė tai liuks thumbup.gif Nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 23, 01:22)
Giedre,o isdegus,tai kaip skaitosi?Atleisk uz kvaila klausima blush2.gif

Atleiskit,labai 4u.gif blush2.gif
As maniau,kad,kai kas nors sujuda,tai tas neryskumas isdegimu vadinasi.Kaip geda del savo komentaru dabar blush2.gif

Atsiprasau Paperoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 23, 20:41)
Atleiskit,labai 4u.gif  blush2.gif
As maniau,kad,kai kas nors sujuda,tai tas neryskumas isdegimu vadinasi.Kaip geda del savo komentaru dabar blush2.gif

Atsiprasau Paperoni 4u.gif

buna... irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip cia tuscia,niekas neprisijunges...Turbut visi sventems ruosiasi newyear.gif

Truputi pafotkinau.Gavosi tas kas gavosi smile.gif .Jusu teismui priduodu smile.gif

1. Kojos vaiduokliai
user posted image
user posted image

2. Sviesos greiciu
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img255/pict1361ho7.jpg/1/][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/pict136
Atsakyti
kuuzia, foto labai labai originali ir kokybiska bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Giedre, ne fokusas... unsure.gif
Atsakyti