Man irgi tas klausimas kilo? Nes bent jau pirmoje foto jokiu isdegimu nepastebiu
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 22, 15:17)
Pirmojoj kaire rankyte "padegus"(megztinio galas)
Antrojoje mergytes,tos pacios,kur pirmoj nuotr.,rankytes isdegusios. Pacioj nuotraukoj truksta akcento,kur kryptu akis.Dabar,akys klaidzioja
Komentuoju,tai ka matau
Siaip nuotraukyte fainos
Antrojoje mergytes,tos pacios,kur pirmoj nuotr.,rankytes isdegusios. Pacioj nuotraukoj truksta akcento,kur kryptu akis.Dabar,akys klaidzioja
Komentuoju,tai ka matau
Siaip nuotraukyte fainos
Nera ten isdegimu Bent jau nematau
Pepperoni, patinka abi foto, tik antroji atrodo suspausta,reikejo horizontaliai fotografuoti, paliekant daugiau vietos i ta puse i kuria dideles merginos ziuri ir maziau virsaus grazi dukryte
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 22, 20:31)
Sita man patinka, nes matau naturalia, nepozuota emocija... gaila, kad nukarpiau alkunes...
Sitoj kazkas negerai, bet nzn kas.... is tikro labai sunku "matyt" savo vaikus - todel laukiu jusu pastabu...
dabar jau ko gero per mazos...
Tikrai emocija pagavai !
Kas man gal kliunai, tai pirmoje langas, ir sujudejusios rankutes.
O antroje tai noretusi matyti abieju mergyciu rankutes, kad nebutu nukirstos.
Ir cia labai patinka to maziausio zmogiuko nuotaika
o kokiu fotiku fotkini ?
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 23, 00:17)
Pirmojoj kaire rankyte "padegus"(megztinio galas)
Komentuoju,tai ka matau
Komentuoju,tai ka matau
Nesuprantu, kaip gali matytis išdegimai, kai jų ten nėr ypač antroj foto... gal nebent pirmoj, kur langas matosi būtų galima išdegimą vieną kitą rast tuomet gal aptarkim kas tai yra išdegimai
Peperoni, man fainos foto, beabejo galima prisikabint, bet žinant kaip sunku fotografuot vaikus, ypač uždaroj patalpoj, kur apšvietimas ne idealus ...
QUOTE(inesaS @ 2008 12 22, 22:19)
Gal isduosi kur dovanotojas pirko ir kiek mokejo
Prasom greiciau ten viska sureguliuoti ir pasimandravoti cia su nuotraukytem
Prasom greiciau ten viska sureguliuoti ir pasimandravoti cia su nuotraukytem
Anglijoj Jei rimtai, tai su draugais keiciames smulkmenelem ir man padovanojo savo nenaudojama stova. Ko gero geriausia dovana bus siemet
Bandziau rasyt ore su zvake, tai kelnes nukentejo nuo vasko o parodyt ner ka... gavosi kazkas , bet bele kas
QUOTE(linole @ 2008 12 22, 22:23)
Vanguard T-120223AB. Taip parasyta
Buvau prispaudinejus, kaip suprastau sekdama tema, kad kaip pavyzdi viena nuotrauka pasirinkus BW rezimu Dabar jau panaikinau tai visos nuotraukos gaudavosi tamsios. Net is fotiko negalejau jos istrint, kol neatrakinau uzrakto...
Labas rytas
turiu pasiulyma: Sony DSC-T77 uz 400, ka domina, prasom i AZ man
turiu pasiulyma: Sony DSC-T77 uz 400, ka domina, prasom i AZ man
Buvau truputį prapuolusi.
Grįžtu su kalėdine nuotrauka
Grįžtu su kalėdine nuotrauka
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 23, 14:04)
o čia jau fainumas patinka man tokios čia irgi šviesa piešei ar dekoraciją fotkinta?
QUOTE(Sadi @ 2008 12 23, 14:10)
o čia jau fainumas patinka man tokios čia irgi šviesa piešei ar dekoraciją fotkinta?
Piešiau su šviesos diodais, dviejų spalvų
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 04:53)
Nera ten isdegimu Bent jau nematau
Pepperoni, patinka abi foto, tik antroji atrodo suspausta,reikejo horizontaliai fotografuoti, paliekant daugiau vietos i ta puse i kuria dideles merginos ziuri ir maziau virsaus grazi dukryte
as kazkaip irgi nematau... na, nebent tas langas...
aha... norisi ir man to horizontalumo... bet tie, kadrai, kurie horizontalus - nepavyko per daug vaiku tada kadre - ir viens sujudejes, kito rankos ne vietoj ir pan... Aciu , man tavieji modeliukai irgi nerealus ypac toji balerina kaskart groziuosi...
QUOTE(olo @ 2008 12 23, 08:00)
o kokiu fotiku fotkini ?
Aciu uz komentarus
Canon EOS 350D...
QUOTE(Stikline @ 2008 12 23, 08:47)
Peperoni, man fainos foto, beabejo galima prisikabint, bet žinant kaip sunku fotografuot vaikus, ypač uždaroj patalpoj, kur apšvietimas ne idealus ...
Aciu ypac sunku, kai ju tiek daug... jie ne sekundes nenurimsta...
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 23, 14:04)
Man fainiai - nuotaikinga tik centras biski kliuna... bet tai niekis...
sveikos
turiu tokiu klausimuku kvailu turiu ''muiline'' bet pykstuosi su ja niekaip neiseina sufokusuoti net nzn ar tiksliai pasakiau noriu kad pvz dukryte matytusi fonas issilietu kazkaip nesigauna ,mb uzsake canona 1000d tai turesiu darbelio kol issiaiskinsiu viska tikiuosi su jumis bendrauti ir padesit man su mano kvailais klausimais
turiu tokiu klausimuku kvailu turiu ''muiline'' bet pykstuosi su ja niekaip neiseina sufokusuoti net nzn ar tiksliai pasakiau noriu kad pvz dukryte matytusi fonas issilietu kazkaip nesigauna ,mb uzsake canona 1000d tai turesiu darbelio kol issiaiskinsiu viska tikiuosi su jumis bendrauti ir padesit man su mano kvailais klausimais