Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 22, 20:31)

Man ta antra tokia su nuotaika,tokia naturali bigsmile.gif
O pirmoj tai tos rankos nukapotos kažkaip kliūna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 22, 18:52)
Vanguard MK-4

Siek tiek sunkokas ir didokas, nes kriterijus buvo, kad butu patogus veziotis i keliones. Bet tie maziukai, kuriuos rode, per daug zemi arba plonos kojytes, gali buti per menkos mano sunkiasvoriui.  g.gif Kelis simtus ar net tukstancius moketi-kol kas nera tokio poreikio. O ar nenupirkau slamsto: pagyvensiu-pamatysiu. Lyg ir nekleba i salis pastacius...  biggrin.gif

Kaip supratau, galva pas mane yra. Sukiojasi ir vertikaliai, ir i sonus. Einu isbandyti.  smile.gif Nes prekybos vietoje neturejau laiko per daug tyrineti...  blush2.gif

Ups, i lagamina netelpa... Gausiu dar ir nauja lagamina pirkti...  doh.gif

1,48kg tai nelabai sunkus.ar cia skaitosi sunkus?
faina kaip ir as jau noreti noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 22, 20:36)
Man ta antra tokia su nuotaika,tokia naturali bigsmile.gif
O pirmoj tai tos rankos nukapotos kažkaip kliūna... ax.gif

man ju irgi ziauriai truksta sad.gif ir pakadruot daugiau niekaip neisiena man.... g.gif
Atsakyti
Peperoni, man tai apatine nuotrauka labai patinka. Mergaite tokia su emocija. thumbup.gif Ir klausimas spelionems lieka: kam ji labiau ploja-kad linksma, ar fotografuojanciai mamai. smile.gif Kas negerai - na, nebent virsu dar kiek gali pakirpti. g.gif Bet cia tik kad prisikabinti. biggrin.gif Siaip man tai super. Tikrai nieko netruksta. 4u.gif

Del stovo: na, kiti buvo iki kilogramo svorio. Vienas tai is vis, galima i rankinuka isimesti. biggrin.gif Bet tas labai zemas, metro tik ir kojytes tik lengvutei muilinytei.

Koks minusas - tai aparato tvirtinimas prie stovo. Na, maniske nebutu muiline-prisitvirtina labai trapiai. Kai stovi horizontaliai-tai viskas ok. Bet jei vertikaliai ir dar kaip pasukus-tai baisu, kad varztelis neatsilaisvintu ar neisluztu.
Noriu paklausti veidrodiniu ir ne tik turetoju: kiek skyluciu yra jusu aparatuose tvirtinimui? Pas mane tik viena, kur su sraigteliu prisisuka.
Klausiu, nes tvirtinime prie galvutes yra dar toks spuogelis, kuri paspaudus, jis susispaudzia i vidu. Tai pagal ta "spuogeli" galvoju, gal jusu aparatuose yra dvi skylutes? Nes tada gautusi tarsi du tvirtinimo taskai. O pas mane gaunasi, kad tas spuogelis tarsi sukelia pasipriesinimo jega, todel dar labiau bijau, kad neislauztu sriegio.... As tvirtinimosi mentele nususku taip, kad tas "spuogas" butu i aparato isore, bet jis vis tiek kazkiek remiasi i korpusa ir stuma aparata nuo tvirtinimosi pagrindo... Tai sakau, gal man ji visai nusukti??? g.gif g.gif g.gif (ten yra toks mazytis varztelis).

Siaip papleskinimai nuo stovo. Pro langa:
user posted image
Fuji 6500, A=2.8 S=4s ISO=200 Landskape mode

user posted image
Virtuves kampelis (i apluzimus neziurekit...)
F=4.4 S=2.46 Iso=100 Manual

Fotografuoti tai geris. Dziasugiuosi, kad nepagailejau pinigu, nes visaip sukinejasi. Reiks i lauka issinesti kada. smile.gif

P.S. Peperoni, na tikrai, kad photobucketas kazkaip netaip rodo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 22 gruodžio 2008 - 21:19
QUOTE(linole @ 2008 12 22, 21:17)

Juokes is Kaledu senelio biggrin.gif tesiog staiga pasisuko, tada ir pagavau, atstumas buvo nemenkas - tai lyg ir ne man tas juokas buvo skirtas.. ax.gif tos lubos man irgi kliuva siek tiek, bet jei laikyt proporcijas, - tada jau nusikerpa veidukai... unsure.gif

pradeda ir man patikt ta foto... blush2.gif biggrin.gif

Tvirtinimui ant mano canono yra tik viena skylute su sriegiu, tiesa ji gili atrodo... g.gif sunku pasakyt, kaip ten su tuo patikimumu butu... g.gif

Dziaugiuos, kad geris tas stovas... thumbup.gif Lauksim daugiau bandymu thumbup.gif

O bukietas tikrai muilina foto... unsure.gif ir jau kelios dienos taip... g.gif anksciau tikrai taip nebuvo... g.gif dabar pc paziuriu - viskas ok, idedu ten - kai kurios net nefokuse atrodo... blink.gif
Atsakyti
LinolePabandyk fotografuodama pro langa, islaikyma pailginti,manau butu super nuotraukyte.Puokste tai labai faina,ir as tokios noreciau blush2.gif Pas mane ant stovo irgi tik vienas sraigtelis ir toks pats spuogelis kaip pas tave.Bet kazkaip niekada nesusimasciau,kam jis reikalingas g.gif
PeperoniFaina tavo mergaite wub.gif Ipac,labai fainai atrodo antroje nuotraukoje,toks tikras nuosirdus,vaikiskas dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
peperoni, idealios foto wub.gif man net ir alkuniu netruksta tokiam graziam veidukui wub.gif gerai padirbeta thumbup.gif

Gavau dovanu stova thumbup.gif bet kazkaip fotiko nenureguliuoju, tai ne kas gaunas verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Is kur cia tie Kaledu seniai pas jus su tais stovais g.gif hihihi.gif man irgi tokio reik... biggrin.gif aciu uz pagyrimus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 22, 22:14)

Gavau dovanu stova  thumbup.gif  bet kazkaip fotiko nenureguliuoju, tai ne kas gaunas  verysad.gif  biggrin.gif

Gal isduosi kur dovanotojas pirko ir kiek mokejo blush2.gif
Prasom greiciau ten viska sureguliuoti ir pasimandravoti cia su nuotraukytem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 22, 23:14)
Gavau dovanu stova  thumbup.gif  bet kazkaip fotiko nenureguliuoju, tai ne kas gaunas  verysad.gif  biggrin.gif

thumbup.gif group.gif
O koks tavo stovas?
O kas nesusireguliuoja su fotiku? Gal abieju bendros bedos?

P.S. Jei jau apie dovanas, tai pasigirsiu, kad nuo "zento" ka tik gavau Scott Kelby "Skaitmenine fotografija". tongue.gif thumbup.gif
Pati sau dar pasidovanosiu "Kaip fotografuoti kelionese", tik savo miestelyje jos nerandu. verysad.gif Tada jau iki pilnos laimes kol kas nieko netruks. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 22 gruodžio 2008 - 22:35
Sekmadieni Megoj stovejau eilej prie kasos, o pries man jauna porele kaip tik pirko ta knyga biggrin.gif atkreipiau demesi, nes prie tai diena apie ja kalbejom... biggrin.gif kartais ne tas zentas ten buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 22, 21:31)
Sita man patinka, nes matau naturalia, nepozuota emocija... gaila, kad nukarpiau alkunes...  unsure.gif

user posted image

Sitoj kazkas negerai, bet nzn kas.... g.gif  is tikro labai sunku "matyt" savo vaikus - todel laukiu jusu pastabu...  ax.gif

user posted image
dabar jau ko gero per mazos...  g.gif

Pirmojoj kaire rankyte "padegus"(megztinio galas)

Antrojoje mergytes,tos pacios,kur pirmoj nuotr.,rankytes isdegusios. Pacioj nuotraukoj truksta akcento,kur kryptu akis.Dabar,akys klaidzioja unsure.gif

Komentuoju,tai ka matau mirksiukas.gif

Siaip nuotraukyte fainos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrė: 22 gruodžio 2008 - 23:20