Peperoni, man tai apatine nuotrauka labai patinka. Mergaite tokia su emocija.
Ir klausimas spelionems lieka: kam ji labiau ploja-kad linksma, ar fotografuojanciai mamai.
Kas negerai - na, nebent virsu dar kiek gali pakirpti.
Bet cia tik kad prisikabinti.
Siaip man tai super. Tikrai nieko netruksta.
Del stovo: na, kiti buvo iki kilogramo svorio. Vienas tai is vis, galima i rankinuka isimesti.
Bet tas labai zemas, metro tik ir kojytes tik lengvutei muilinytei.
Koks minusas - tai aparato tvirtinimas prie stovo. Na, maniske nebutu muiline-prisitvirtina labai trapiai. Kai stovi horizontaliai-tai viskas ok. Bet jei vertikaliai ir dar kaip pasukus-tai baisu, kad varztelis neatsilaisvintu ar neisluztu.
Noriu paklausti veidrodiniu ir ne tik turetoju: kiek skyluciu yra jusu aparatuose tvirtinimui? Pas mane tik viena, kur su sraigteliu prisisuka.
Klausiu, nes tvirtinime prie galvutes yra dar toks spuogelis, kuri paspaudus, jis susispaudzia i vidu. Tai pagal ta "spuogeli" galvoju, gal jusu aparatuose yra dvi skylutes? Nes tada gautusi tarsi du tvirtinimo taskai. O pas mane gaunasi, kad tas spuogelis tarsi sukelia pasipriesinimo jega, todel dar labiau bijau, kad neislauztu sriegio.... As tvirtinimosi mentele nususku taip, kad tas "spuogas" butu i aparato isore, bet jis vis tiek kazkiek remiasi i korpusa ir stuma aparata nuo tvirtinimosi pagrindo... Tai sakau, gal man ji visai nusukti???
(ten yra toks mazytis varztelis).
Siaip papleskinimai nuo stovo. Pro langa:
Fuji 6500, A=2.8 S=4s ISO=200 Landskape mode
Virtuves kampelis
(i apluzimus neziurekit...)F=4.4 S=2.46 Iso=100 Manual
Fotografuoti tai geris. Dziasugiuosi, kad nepagailejau pinigu, nes visaip sukinejasi. Reiks i lauka issinesti kada.
P.S. Peperoni, na tikrai, kad photobucketas kazkaip netaip rodo...