Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(inesaS @ 2008 12 21, 02:03)
Noriu ideti ne kokybiskas nuotraukas,bet Kalediskas.Jos darytos prie svetimu namu,taip,kad prieiti arciau nelabai isdrysau verysad.gif

Oho, čia uk taip žmonės puošia namus bigsmile.gif kiek visko daaaug biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 21, 12:28)
Ir vėl tie bumbulai. biggrin.gif (Šį kart sniege)

Fainai...kaži kaip būtų, jei tas dešinysis būtų visas kadre rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 21, 15:08)
Fainai...kaži kaip būtų, jei tas dešinysis būtų visas kadre  rolleyes.gif

Va ir dešnysis kadre. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O aš dirbuos su žaisliuku biggrin.gif Žiūriu labai panašų fotkinau šiandien kaip lamellos biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 21, 16:46)
O aš dirbuos su žaisliuku biggrin.gif Žiūriu labai panašų fotkinau šiandien kaip lamellos  biggrin.gif

Tiksliai kokie panašūs žaisliukai. lotuliukas.gif
Man pirma Tavo foto patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 21, 15:46)
O aš dirbuos su žaisliuku biggrin.gif Žiūriu labai panašų fotkinau šiandien kaip lamellos  biggrin.gif

grazu thumbup.gif pirmojoj gal zaisliukas per daug centre, gal daugiau vietos apacioj palikciau, bet siaip nuotraukos man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Lamella, Stikline, jus gal susitare: ir fonas panasus, ir zaisliukai beveik tokie patys. biggrin.gif

Lamella, kai telpa trecias zaisliuskas-geriau. mirksiukas.gif

Stikline, gal pabandyk, kad (apatineje foto) zaisliukas sniege guletu kaireje puseje? Tokiu budu gautusi taisyklingesne kompozicija. g.gif
Man tavo nuotraukos ziurisi: ryskus daiktas, neikirus ir graziai isplaukes fonas.

O pas mane siandien kurybos nulis. verysad.gif
Bandziau perfotografuoti savo "nuotaka", bet dar blogiau gavosi nei vakar. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 21, 17:04)
Lamella, Stikline, jus gal susitare: ir fonas panasus, ir zaisliukai beveik tokie patys.  biggrin.gif

Mes čia telepatiškai matyt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar viena naktine:
user posted image
Sudeginau nerta varpeli su zvakute... doh.gif Ir namus uzkursiu biggrin.gif
Taik zaisliuka, galvoju, sviesu reikejo paimti??? g.gif
Fuji 6500
A=2.8
S=1/3
Iso=100
Manual

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 20, 22:01)
o kaži kaip juodai balta eglutė?  g.gif gal biški susilieja su siena? g.gif

o as daryciau retro spalvos thumbup.gif
Tikrai tokia liudnoka, bet miiaaniska nuotrauka.

QUOTE(Levanda @ 2008 12 20, 23:21)
Dar fotografuoti nemoku normaliai, bet jau dabar zinau, kad einu is proto del makro ir tele fotografijos...
Va siandien uztikau viena puslapiuka tai isvis akytes tik ziba  wub.gif 

Man irgi labai patina kamro ir judesio nuotraukos. Tik as zinau, kad judesi dar kaip nors ,,pagausiu", na, o maro (beje, cia jau super makro, nes muses akies sandara matosi biggrin.gif ) neikandama be super makro objektyvo verysad.gif

QUOTE(inesaS @ 2008 12 21, 01:03)
Noriu ideti ne kokybiskas nuotraukas,bet Kalediskas.Jos darytos prie svetimu namu,taip,kad prieiti arciau nelabai isdrysau verysad.gif

kolkios saunios nuotraukos, aisku visai kuti kampu ir butu musu puikiai atskleista tma ,,mieto kiemu pasakos" bigsmile.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 21, 11:28)
Ir vėl tie bumbulai. biggrin.gif (Šį kart sniege)

maciau, kad po to pataisei, ir trecias burbulas buvo jau nenukirptas biggrin.gif
pirmu zvilgsniu primine velykas ir margucius biggrin.gif (cia gal del tos zalios kysancios zolytes ax.gif )

Linole, aisku, kad galejai bumbula sviesesni paimti lotuliukas.gif o gal dar geriau vietoj bumbulio girlianda, ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 12 21, 19:41)
Linole, aisku, kad galejai bumbula sviesesni paimti  lotuliukas.gif o gal dar geriau vietoj bumbulio girlianda, ka?  g.gif

Na, norejosi kokio tai kitokio, idomesnio apsvietimo... g.gif
Galvoju, tik kad reikejo dar kokio papildomo apsvietimo? Gal kita zvake kazkur salia pastatyti??? karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 21, 16:37)
Va ir dešnysis kadre. biggrin.gif

Man taip geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2008 12 21, 17:03)
grazu thumbup.gif pirmojoj gal zaisliukas per daug centre, gal daugiau vietos apacioj palikciau, bet siaip nuotraukos man labai patiko wub.gif

Pirmoje foto originale yra daugiau vietos apačioj ax.gif bet va taip va kažkaip man gavosi nukirpt kai koregavau biggrin.gif o centras kažko paskutiniu metu mane tiesiog persekioja doh.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 21, 17:04)
Stikline, gal pabandyk, kad (apatineje foto) zaisliukas sniege guletu kaireje puseje? Tokiu budu gautusi taisyklingesne kompozicija.  g.gif
Man tavo nuotraukos ziurisi: ryskus daiktas, neikirus ir graziai isplaukes fonas.

Gal ir būtų geriau, bet jau bandysiu nebent per Kalėdas biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 21, 17:15)
Mes čia telepatiškai matyt. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 21, 19:07)
Dar viena naktine:

Joa..žaisliukas susilieja fone...norėtųsi šviesesnio...dėl kompozicijos nesu tikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 21, 19:07)
Dar viena naktine:

Labai gražiai žvakės šviesa krenta ant sienos ir tas atspindys liuks thumbup.gif O to žaisliuko mano nuomuone išvis nereiktų...gal kaip nors vertikaliai tą žvakią nufotografuot su atspindžiu tik... g.gif
Atsakyti