Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(bonda @ 2008 12 20, 18:13)
isbandziau, zvaigzdes ir man pavyksta thumbup.gif ..bet siaip bendras ryskumas nepatinka visai schmoll.gif  schmoll.gif

Siūlau nustatyt laikmatį (ar kaip jį pavadint (?)) na kad fotoaparatas pats nufotografuotų po kažkiek sekundžių paspaudus mygtuką. Nes kartais net ant stovo pačiam spaudžiant mygtuką foto gaunasi išplaukusi dėl sujudinimo.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 20, 17:21)
Siūlau nustatyt laikmatį (ar kaip jį pavadint (?)) na kad fotoaparatas pats nufotografuotų po kažkiek sekundžių paspaudus mygtuką. Nes kartais net ant stovo pačiam spaudžiant mygtuką foto gaunasi išplaukusi dėl sujudinimo.

tai tamsoj tik taip ir fotkiju mirksiukas.gif nieko reik bandyt dar ir dar ir dar tongue.gif biggrin.gif sita dirbtine net nezadejau siemet puost -vien del fotkinimo pasipuosiau vakar doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
2savaites fotoaparato neturėjau, tik šiandien atgavau, tai bandysiu jau pagaliau įsiliet pas jus, nes žiūriu jau įtrakta į sąrašą, o parašiau tik vieną žinutę blush2.gif Nežinau kaip čia prisiruošt reikia, mano kantrybė ne geležinė, galiu ilgai ir netraukt hihihi.gif O išmokt tai norisi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2008 12 20, 18:35)
Nežinau kaip čia prisiruošt reikia, mano kantrybė ne geležinė, galiu ilgai ir netraukt  hihihi.gif O išmokt tai norisi..  rolleyes.gif

biggrin.gif va pas mane irgi taip, labai zaviuosi kitais, o pas pacia fotikas graziai padetas, paciupinu, paglostau - apsidairau, nematau ka fotkinti, atsidustu ir atgal futliaran inkisu lotuliukas.gif
Kaip sakoma, laukiu tikrojo ikvepimo ir gaudau idejas is kitu mergyciu, kurios jau tikraaai laaabai graziu ideju pakiso thumbup.gif
aisku, dar reikia pirma gauti instrukcija LT kalba apie canon s5 is ir ja gerai issinagrinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 20, 18:57)
Taigi, mano Nuotaka:
user posted image

Gal kiek fonas tamsokas g.gif ,noretusi,kad fokusas daugiau i karoliukus butu arba,kad karoliukai butu ryskesni g.gif
Ideja idomi smile.gif

Einu ir as fotografuot,cia jusu groziu prisiziurejus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrė: 20 gruodžio 2008 - 20:07
QUOTE(linole @ 2008 12 20, 16:57)
Taigi, mano Nuotaka:

man labai faina thumbup.gif idėja superinė wub.gif o stovintis kaktusiukas ne geriau būtų? g.gif

Vakar bonda žodžių paveikta gaudžiau lašą. Nu tikrai lengva thumbup.gif iš kokių 200 kadrų kokie trys daugmaž ir tik vienas vertas rodymo čia thumbup.gif bet įmanoma bigsmile.gif

buvom mieste, einu fotkių žiūrėt, gal bus ką rodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 20, 12:22)

norint išgauti tokias žvaigždutes visada reikia mažint diafragmą ir didint išlaikymą.

reikės išbandyti

QUOTE(Armana @ 2008 12 20, 13:09)
Si nuotrauka man labai patinka bigsmile.gif Kaip atvirukas rolleyes.gif

ir aš taip manau.labai faina.tas sniegas ypač wub.gif

QUOTE(Armana @ 2008 12 20, 14:39)
As kai pirkau Canon 450 D tai sake, kad i 4 GB korta tilptu apie 1000 nuotrauku. Man atrodo, kad nuotrauku skaicius dar labai priklauso nuo pasirinktos vaizdo irasymo kokybes. Jeigu fotografuosi RAW tai nuotrauku skaicius bus tikrai mazesnis, negu fotografuojant pvz L.

drinks_cheers.gif

QUOTE(linole @ 2008 12 20, 16:57)
Stikline, eglutes blikai labai grazus.  thumbup.gif
Reiks pabandyti.  smile.gif

Pasipuosiau pagaliau egle. Bet be stovo negaliu fotografuoti. Tamsu nors tu ka...

Mano bandymas. Su WB pas mane problema... Ir auto ir custom bandziau-bet vis tiek nera baltumo ir viskas...  verysad.gif
Taigi, mano Nuotaka:
user posted image
Fotografuota Fuji 6500
S=1/14
A=2.8
ISO=200
Su PS siek tiek geltonumas nuimtas

manasmeniškai labai idėja patiko,bet foto schmoll.gif gal kad kaktusas apverstas,gal blyškumas,net nežianau 4u.gif
Atsakyti
Linole, man nuotrauka irgi nelabai.. Idėja jėgiška, bet įgyvendinimas kitoks galėtų būt 4u.gif

Stikline, gražu smile.gif

Pasipuošėm eglę biggrin.gif Tiksliau čielas tris smile.gif Tai eisiu fotkyt - porą kadrų padariau, dabar peržvelgiu SM ir vėl einu fotkyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man vakarasi visai nesiseka fotografuoti.Nustatymus sutvarkau,bet tas tamsumas ir geltonumas lieka doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 20, 20:38)

Vakar bonda žodžių paveikta gaudžiau lašą. Nu tikrai lengva  thumbup.gif iš kokių 200 kadrų kokie trys daugmaž ir tik vienas vertas rodymo čia  thumbup.gif  bet įmanoma  bigsmile.gif

pralinksminai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 20, 21:58)
o man vakarasi visai nesiseka fotografuoti.Nustatymus sutvarkau,bet tas tamsumas ir geltonumas lieka  doh.gif

Tą geltonumą tai panaikinsi sureguliavus wb,nežinau ar pas Tave yra toks dalykas kur pats nusistatai tą wb - nufotografuoji baltą lapą ir tada viskas puikiai būna. smile.gif
Beje Kalėdų senis labai fainas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 20 gruodžio 2008 - 21:10
QUOTE(bonda @ 2008 12 20, 21:03)
pralinksminai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

vyras nesuprato ko taip džiūgauju naktį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labai pagailo kampe numestos eglutės, priminė Anderseno pasaką apie eglutę, kuri niekaip negalėjo patikėt kad ją išmetė.....

"Iškeista į jaunesnę, gražesnę, žalesmę ......"
user posted image

Tiesa, kur čia fokusas? spalvų daug, nematau doh.gif
Papildyta:
Mačiau reklamą, ryt topocentre veidrodinis Canon 1000EOS tik 999lt bigsmile.gif gal susigundyt rolleyes.gif turit kas tokį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 20 gruodžio 2008 - 21:35