Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(Stikline @ 2008 12 20, 01:19)
O mano bandymas lempėčkas padaryt žvaigždutėm biggrin.gif šiaip toli gražu ne atvirukinis...galvoju ar čia tas raudonumas tudėl, kad wb nugrybavo, ar kad raudonos lemputės švietė  rolleyes.gif

kokie nustatymai? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 20, 13:03)
kokie nustatymai? bigsmile.gif  blush2.gif

F-number: F/8
Exposure Time: 8 sec.
Metering Mode: Center-weighted average
ISO Speed: 200

norint išgauti tokias žvaigždutes visada reikia mažint diafragmą ir didint išlaikymą.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 20, 12:22)
F-number: F/8
Exposure Time: 8 sec.
Metering Mode: Center-weighted average
ISO Speed: 200
norint išgauti tokias žvaigždutes visada reikia mažint diafragmą ir didint išlaikymą.

aciu mirksiukas.gif o lemputes turi degt istysai ar mirkset? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 20, 13:26)
aciu mirksiukas.gif o lemputes turi degt istysai ar mirkset? ax.gif

kaip mirksinčios nžn, bet pas mus ištisai šviečia.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 20, 11:36)

Si nuotrauka man labai patinka bigsmile.gif Kaip atvirukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 20 gruodžio 2008 - 13:29
Noriu paklaust visų turinčių Canon EOS 450D - kiek į gigabaitą telpa nuotraukų? Nes artimiausiuose planuose šis fotoaparatas ir reikia susižinot, kokios atminties kortos reikia..
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 20, 01:19)

nugis grazu, tik eglute krentanti biggrin.gif Tos sviesos spindincios ideja yra gera, kai pasipuosiu eglute bandysiu kazka panasaus thumbup.gif
Stikline, nuotrauka labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 20, 14:32)
Noriu paklaust visų turinčių Canon EOS 450D - kiek į gigabaitą telpa nuotraukų? Nes artimiausiuose planuose šis fotoaparatas ir reikia susižinot, kokios atminties kortos reikia..

As kai pirkau Canon 450 D tai sake, kad i 4 GB korta tilptu apie 1000 nuotrauku. Man atrodo, kad nuotrauku skaicius dar labai priklauso nuo pasirinktos vaizdo irasymo kokybes. Jeigu fotografuosi RAW tai nuotrauku skaicius bus tikrai mazesnis, negu fotografuojant pvz L.
Atsakyti
Stikline, gražiai tos lemputės gavosi, bet eglutė tai krenta... smile.gif
Atsakyti
Stikline, eglutes blikai labai grazus. thumbup.gif
Reiks pabandyti. smile.gif

Pasipuosiau pagaliau egle. Bet be stovo negaliu fotografuoti. Tamsu nors tu ka...

Mano bandymas. Su WB pas mane problema... Ir auto ir custom bandziau-bet vis tiek nera baltumo ir viskas... verysad.gif
Taigi, mano Nuotaka:
user posted image
Fotografuota Fuji 6500
S=1/14
A=2.8
ISO=200
Su PS siek tiek geltonumas nuimtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 20 gruodžio 2008 - 17:00
QUOTE(Linutas @ 2008 12 20, 15:33)
nugis grazu, tik eglute krentanti biggrin.gif Tos sviesos spindincios ideja yra gera, kai pasipuosiu eglute bandysiu kazka panasaus  thumbup.gif

Joa, tamsoje aš bent jau taip įsivaizduoju eglutę biggrin.gif aišku, tas raudonumas man nepatinka schmoll.gif plius krentanti gavosi todėl, kad bandžiau fotografuot taip, jog į kadrą nepatektų visi kiti nereikalingi daiktai...sakiau, kad čia ne atvirukui...šiaip bandymai biggrin.gif ...ačiū už nuomones 4u.gif gal šiandien gausis kaip nors palėkt iki centro nufotografuot eglę bigsmile.gif
Atsakyti
isbandziau, zvaigzdes ir man pavyksta thumbup.gif ..bet siaip bendras ryskumas nepatinka visai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti