Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(bonda @ 2008 12 19, 18:45)
vis tiek bus ta uzduotis kada tongue.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif kai bus, tai tada ir nebus ku daryt -teks kazkaip fotkint tongue.gif
Atsakyti
Laba,

na ka bandau jungtis ir as 4u.gif labai malonu matyti sitoje temoje pazistamus veidus ... smile.gif As su canon eos 450D ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2008 12 19, 00:35)
liko,liko blush2.gif tik gal nietokie geri,tad ir nededam, as vis kovoju su treciu doh.gif

o dar pastebejau toki dalika, sufokusoju rankiniu budu,o kai paspaudziu migtuka iki puses, fotikas pats sufokusoja vel per viduriuka g.gif
na nenurasom savo muiliniu, galima ir is ju kai ka isspausti, foto darita pries pusantru metu, kai tik nupirkau fotika, ant auto
user posted image
mane labai domina judesio fotografavimas, tiesa ne lauke, o patalpose, ten ISO labai nepadidinsi, o dar apsvetimas doh.gif

tos su treciu daiktu nuotraukos man kiek per tamsios.
Na vat, atrasim tuojau nauja fotografijos saka - judesio fotografija thumbup.gif Ir grazi nuotrauka, gaila nesufokusavo pedu ir gal taip pat kiek tamsoka, lyg melynumo truksta g.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 19, 09:25)
tikria panasiai galima isgaut ir neveidrodziu mirksiukas.gif

as kai rinkausi fotika, issiaiskinau, kad nei vienas ne veidrodinis neprilygs judesio nuotraukos kokybei vaidrodinam fotikui. Atmetus tai, kad veidrodiniai ne zoomina, neimanoma fotkinti su LSD ekrano pagalba tik per akute, bei nefilmuoja, vis del to issiringau, mano manymu nebloga optimalu varianta is tu ,,pagerintu muiliniu" Nors su drauge kai gamtoje pafotkinam, tikrai matosi kokybes skirtumas - jos veidrodinio ir mano- ne

QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 10:35)

man labai grazu, rysku, spalvinga. thumbup.gif Va konkorezi noreciau labiau i kadro kamputi ir nenukirpti jo ne menkiausios dalelytes.
Atsakyti
Sveikos mergytės smile.gif

Gal žinot kur Lietuvėlėj galima gauti Leica D 14-50mm objektyvą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 11:19)
na cia paskutinis mano bandymas  ax.gif

lyg ir neblogai mirksiukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 11:51)
Labai šaunu, bet dar reikėtų fotografuot viską pamąstat kaip  tai nufotografuoti, kad būtų techniškai gera fotografija, ko mes dabar ir siekiame...antroj vietoj...mianas  biggrin.gif

o as mena deciau pirmoj vietoj, nes fotografas technikas - ne fotografas - reikia mianines gysleles biggrin.gif - to neismoksi, o fotografuoti... na kaip nors, be tik moketi ka grazaus pagauti tongue.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2008 12 19, 12:43)
vasarą gaudžiau skraidantį savo bičą  biggrin.gif 

nuotrauku necituosiu, taupom vieta tongue.gif
Viskas gerai su ryskumu, bet per didelis seselis is vaiko nugaros puses - cia turbut fotiko kaip koks apsauginis mechanizmas, kai labai sviesu - jis tamsina, bent jau ant savo ta pastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 12 19, 20:54)

asiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 15:05)
Ir vėl keletas bandymų. ax.gif  biggrin.gif

tavo nuotraukos labai meniskos thumbup.gif I tokias miela ziureti. Nors ta rankele kaip nors kitu kampu laikyciau, cia pritariu kitom merginom drinks_cheers.gif

QUOTE(Belly @ 2008 12 19, 15:46)

Ma man labaiu velines primena, ne Kaledas schmoll.gif Truksta zaismingumo, daugiau sviesos (cia is menines puses - foto gerai)

QUOTE(Armana @ 2008 12 19, 17:12)
O cia mano bandymai ax.gif

viskas gerai, bet kankorezis galejo buti kiek sveikesnis, ne toks nugrauztas lotuliukas.gif

Na ziurau, kad dauguma nuotrauku cia pratenduoja i atvirukus, liuks merginos, man patinka. As irgi laukiu kada pasipuosiu eglute, nors namuose statybos, remontai doh.gif Tai baisiai grazaus vaizdo nesitikiu prie apgriuvusiu sienu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 12 19, 21:04)
tavo nuotraukos labai meniskos  thumbup.gif I tokias miela ziureti. Nors ta rankele kaip nors kitu kampu laikyciau, cia pritariu kitom merginom  drinks_cheers.gif

Dėkui. blush2.gif
Su ta rankele reiks padirbėt ryt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 19, 16:46)
Jau visai pasimeciau, gerai cia ar blogai  g.gif
Panasu, kad pritaikiau 3 trecdaliu taisykle  ax.gif

man tai viskas centre g.gif kur tie trecdaliai?
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2008 12 19, 13:43)
Raige, labai labai aišku, fantastika  thumbup.gif

mano fotikas judesį gan neblogai pagauna, bet mane labai erzina fotkės viduje ...

vasarą gaudžiau skraidantį savo bičą  biggrin.gif 

nzn, centras g.gif reik karpyt kaip nors..

gal taiP?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 19 gruodžio 2008 - 20:50
QUOTE(Linutas @ 2008 12 19, 20:42)
  Atmetus tai, kad veidrodiniai ne zoomina, neimanoma fotkinti su LSD ekrano pagalba tik per akute, bei nefilmuoja, vis del to issiringau, mano manymu nebloga optimalu varianta is tu ,,pagerintu muiliniu" Nors su drauge kai gamtoje pafotkinam, tikrai matosi kokybes skirtumas - jos veidrodinio ir mano- ne
man labai grazu, rysku, spalvinga.  thumbup.gif  Va konkorezi noreciau labiau i kadro kamputi ir nenukirpti jo ne menkiausios dalelytes.

Kazkaip ne viska iki galo issiaiskinai g.gif Jei uzdesi kintamo zidinio nuotolio objektyva - veidrodinis zoomins, su fiksu zinoma zoominsi kojom; per LCD ekrana galima fotkinti su dauguma veidrodiniu modeliu, ta funkcija vadinasi Live view vadinasi; veidrodiniai jau filmuoja - Nikon D90 bei Canon 5D turi tokia funkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 19, 20:43)
man tai viskas centre g.gif kur tie trecdaliai?

Zinau as tuos teisingus taskus, bet nemanau, kad visose, be isimties, nuotraukose tai reikia taikyti smile.gif

Nuotrauka ne aukso moneta, kad visiems patiktu biggrin.gif
Dekui, kad kazkam patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 19, 20:54)
Zinau as tuos teisingus taskus, bet nemanau, kad visose, be isimties, nuotraukose tai reikia taikyti  smile.gif

Sorry, zverie, biski ne ta turejau omeny smile.gif
Atsakyti