Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

Antroji nuotrauka man geresnė nei pirmoji, bet tu teisi - antras planas truputį gadina vaizdą...
Atsakyti
na va - kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
Pepperoni, kada iš tavęs sulauksim daugiau foto? Reikia ne tik kritikuoti, bet ir pačiai pasirodyti.
Laukiam laukiam laukiam!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 12:46)
Nu man toks jausmas, kad wb grybauja  g.gif

Man ir taip jau atrodo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 19, 14:56)
Pepperoni, kada iš tavęs sulauksim daugiau foto? Reikia ne tik kritikuoti, bet ir pačiai pasirodyti. 
Laukiam laukiam laukiam!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

zinau zinau - geda peleda man... blush2.gif

Kaledos uzkniso juodai biggrin.gif tikiuos kita savaite baigt visokiu zibureliu/dovaneliu maratona - ir tada tikrai tikrai kazka parodysiu blush2.gif prizadu smile.gif
Atsakyti
O mano sumanymams reikia dienos šviesos, kurios nematau ištisą savaitę blink.gif doh.gif
Atsakyti
Ir vėl keletas bandymų. ax.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 19, 14:34)
na va - kiek zmoniu, tiek nuomoniu  biggrin.gif

tikrai biggrin.gif bet, dekui uz nuomones 4u.gif
QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 15:05)
O mano sumanymams reikia dienos šviesos, kurios nematau ištisą savaitę  blink.gif  doh.gif

po Kaledu dienos ilges, tai gal ir sviesesnes bus unsure.gif
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 15:05)
Ir vėl keletas bandymų. ax.gif  biggrin.gif

pirmoje foto pagalvojau, kad marguti laiko, bet idejos tai labai patiko, saunuole 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aga, man irgi labiau velykines nuotraukas priemena. Bet apskritai man pirmoji patinka smile.gif Užskaitau smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 16:05)
Ir vėl keletas bandymų. ax.gif  biggrin.gif

Pirma idėja thumbup.gif kas man nepatinka, tai rankos padėtis...kažkaip man taip nesižiūri, gal galėtų kaip nors iš šono labiau būt nufotkinta...
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 16:21)
Pirma idėja  thumbup.gif  kas man nepatinka, tai rankos padėtis...kažkaip man taip nesižiūri, gal galėtų kaip nors iš šono labiau būt nufotkinta...

Dėl rankos padėties tai labai sunku viena ranka laikyti fotoaparatą ir fotografuot kitą ranką, užtat tokia padėtis ir gavos, kitą kartą reiks,kad kas papozuotu. lotuliukas.gif

Dėkui visom už komentarus. 4u.gif
Atsakyti
as prisidedu prie Stiklines nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti