Antroji nuotrauka man geresnė nei pirmoji, bet tu teisi - antras planas truputį gadina vaizdą...
na va - kiek zmoniu, tiek nuomoniu
Pepperoni, kada iš tavęs sulauksim daugiau foto? Reikia ne tik kritikuoti, bet ir pačiai pasirodyti.
Laukiam laukiam laukiam!!!
QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 12:46)
Nu man toks jausmas, kad wb grybauja
Man ir taip jau atrodo.
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 19, 14:56)
Pepperoni, kada iš tavęs sulauksim daugiau foto? Reikia ne tik kritikuoti, bet ir pačiai pasirodyti.
zinau zinau - geda peleda man...
Kaledos uzkniso juodai tikiuos kita savaite baigt visokiu zibureliu/dovaneliu maratona - ir tada tikrai tikrai kazka parodysiu prizadu
O mano sumanymams reikia dienos šviesos, kurios nematau ištisą savaitę
Ir vėl keletas bandymų.
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 19, 14:34)
na va - kiek zmoniu, tiek nuomoniu
tikrai bet, dekui uz nuomones
QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 15:05)
O mano sumanymams reikia dienos šviesos, kurios nematau ištisą savaitę
po Kaledu dienos ilges, tai gal ir sviesesnes bus
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 15:05)
Ir vėl keletas bandymų.
pirmoje foto pagalvojau, kad marguti laiko, bet idejos tai labai patiko, saunuole
Aga, man irgi labiau velykines nuotraukas priemena. Bet apskritai man pirmoji patinka Užskaitau
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 16:05)
Pirma idėja kas man nepatinka, tai rankos padėtis...kažkaip man taip nesižiūri, gal galėtų kaip nors iš šono labiau būt nufotkinta...
QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 16:21)
Pirma idėja kas man nepatinka, tai rankos padėtis...kažkaip man taip nesižiūri, gal galėtų kaip nors iš šono labiau būt nufotkinta...
Dėl rankos padėties tai labai sunku viena ranka laikyti fotoaparatą ir fotografuot kitą ranką, užtat tokia padėtis ir gavos, kitą kartą reiks,kad kas papozuotu.
Dėkui visom už komentarus.
as prisidedu prie Stiklines nuomones