Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

merginos, dar karta prasau, triju nuotrauku nesituoti vienu metu. tai uzima labai daug nereikalingos vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 11:35)
Labas rytas visiem 4u.gif
Dedu dar keletą Kalėdinių bandymų. ax.gif  biggrin.gif

Tokios siltos spalvos !!!
Atsakyti
Raige, labai labai aišku, fantastika thumbup.gif

mano fotikas judesį gan neblogai pagauna, bet mane labai erzina fotkės viduje ...

vasarą gaudžiau skraidantį savo bičą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 19, 12:32)
merginos, dar karta prasau, triju nuotrauku nesituoti vienu metu. tai uzima labai daug nereikalingos vietos  doh.gif

paprastai to niekada nedarau blush2.gif - bet foto skyrely kazkaip sunku isvengt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2008 12 19, 13:43)
Raige, labai labai aišku, fantastika  thumbup.gif

mano fotikas judesį gan neblogai pagauna, bet mane labai erzina fotkės viduje ...

vasarą gaudžiau skraidantį savo bičą  biggrin.gif 

user posted image

Gerai tu čia pagavai ! Jo, noretusi prikirpti kairę pusę, ir šiek tiek dešinės.
Atsakyti
sveikos,
priimkit ir mane i savo skyreli. dovanu gavom nuo ankstyvojo kaledu senio nikon D60 tai bandom mokintis ax.gif
Papildyta:
beje mano parase nuorodos mano darbeliu kuriuos patys su vyru fotkinom, laukiam pastabu ax.gif
Papildyta:
o paraso taip ir neidejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 12 19, 14:14)
sveikos,
priimkit ir mane i savo skyreli. dovanu gavom nuo ankstyvojo kaledu senio nikon D60 tai bandom mokintis  ax.gif
Papildyta:
beje mano parase nuorodos mano darbeliu kuriuos patys su vyru fotkinom, laukiam pastabu  ax.gif

siulau nuotraukas deti pagal tema ir taip mokintis su mumis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 12 19, 13:14)
Papildyta:
beje mano parase nuorodos mano darbeliu kuriuos patys su vyru fotkinom, laukiam pastabu  ax.gif

Darbeliai aišku gerai, bet mūsų tema yra kalėdos, mes fotografuojam, bandom žiūrim, naudojam visokias technikes, sakom pastabas smile.gif

Taigi laukiam tavo kalėdinių nuotraukų
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif
Priminimas: pasistenkit apie save primint 49-50 psl., gale temos, kad itrauktume i sarasiuka mirksiukas.gif nes sunku bus visas atrast per visa tema 4u.gif Nepamirskit paminet su kuo fotografuojat smile.gif

Tikrai, didelis dekui pagalbininkam Raige ir Kofmaras.com sitos kelios dienos tiek daug visko ismoke thumbup.gif Viskas atkopijuota ir vis skaitoma skaitoma ir fotkinama fotkinama.... SUPER!

Pradejau dometis apie nauja objektyva, tai kokio uzsimaniau 350 svaru doh.gif Nesutiksiu siemet tokio dosnaus Kaledu senio cool.gif

Pasirodo, kuo geresnis objektyvas, tuo daugiau galima drebint rankas biggrin.gif Ta prasme, nereikia trikojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 19 gruodžio 2008 - 13:31
Sveikutės,
visu pirma ačiū uz nauja tema 4u.gif
eisiu paskaityti ka senoje tenoje rasete,nes nelabai supratau kokia dbr uzduotis,o as dar TRYS DAIKTAI nepadariusi doh.gif
Atsakyti
dekui uz tema ir tiek naudingos informacijos, belieka isimint ir pritaikyt praktikoje smile.gif
nors nelabai i Kaledu tema, bet kol namai nepuosti ir orai bjaurus, dedu tokias smile.gif
Ramybe svenciu belaukiant...
user posted image
user posted image
pirmoj gal kiek kliuna tas atspindys uz ugneles g.gif antroje antras planas kiek blasko g.gif
Atsakyti
Valetta - pirma tikrai geriau - tik tas atspindys nea... ax.gif
Atsakyti