na cia paskutinis mano bandymas
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 11:19)
na cia paskutinis mano bandymas
Va tas langas kampe gadina visą vaizdą... Pabandyk pafotografuoti kitais rakursais...
zinau bet jau kaip gavosi taip.. ir tai cia su paprastu skaitmeniniu daryta, svajoju apie gera fotoaparata
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 11:29)
zinau bet jau kaip gavosi taip.. ir tai cia su paprastu skaitmeniniu daryta, svajoju apie gera fotoaparata
Nesvarbu koks fotoaparatas, ir su pačiu paprasčiausiu galima nufotografuoti padaryti geras nuotraukas.
O veidrodinis ar ne, langas vistiek maišo.
Pirmyn!! Fotografuok toliau. Tik bandymu metu išmokstama
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 19, 12:40)
Nesvarbu koks fotoaparatas, ir su pačiu paprasčiausiu galima nufotografuoti padaryti geras nuotraukas.
Teisingai pasakyta.
jei netycia kam idomu, tai http://public.fotki....utukas/vaizdai/ cia man mieliausi aciu uz patarimus
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 11:35)
Nu man toks jausmas, kad wb grybauja
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 12:29)
Kažkoks pesimistiškumas nuskambėjo sakiny ne taip reikia sakyti....o "bėgu fotogrtafuot dar ir dar ir dar.... "
beje prieš langą fotografuoti nepatarčiau, nes tuomet gaunasi išdegęs fonas ar koks kampas ir apskritai dėl objekto apšvietimo.
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 12:49)
Fotografuoju visur ir viska ka galiu
Labai šaunu, bet dar reikėtų fotografuot viską pamąstat kaip tai nufotografuoti, kad būtų techniškai gera fotografija, ko mes dabar ir siekiame...antroj vietoj...mianas
Bandau, bandau ir vel bandau
QUOTE(world.idea @ 2008 12 18, 16:42)
sveikos superfotografes ...
prasom prasom
QUOTE(mielka @ 2008 12 18, 20:04)
Bandziau fotkint su kitais fonais elniuka... bet nelabai kaip ziurisi zydras geriausias...
va dar vienas kadras...
o eglute tai visai nesigauna kad butu grynai i bantuka fokusuot per mazas daiktas... bandziau i kitus papuosimus bet tie dar mazesni tai vis i centra lipa
va dar vienas kadras...
o eglute tai visai nesigauna kad butu grynai i bantuka fokusuot per mazas daiktas... bandziau i kitus papuosimus bet tie dar mazesni tai vis i centra lipa
taip melynas geriausias...
man labai idomu paklaust musu mokytoju, kodel, kai fotografuojami labai kontrastingi daiktai , ties ju susikirtimo linija (siuo atveju rusva ir ryskiai melyna) atsiranda tokie, kaip seseliai... (kazkur skaiciau, kaip tai vadinas bet dabar nepamenu.. ) ir kaip to isvengti?
QUOTE(Linutas @ 2008 12 18, 20:58)
Labas, tikiuosi priimsit atgal i mokyklele
aiskiais, kad priimsim
QUOTE(ediper @ 2008 12 18, 21:53)
man vis tiek tos nukristos zvakes nepatinka.. ir dabar jau tikrai aiskiai matyt, kad i eglute fokusas
QUOTE(alio-nka @ 2008 12 19, 00:35)
kiek izvelgiu - tai gerai su tuo fokusu
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 10:35)
man kazkaip tas geltonumas per ryskus... ir pritariu, kad primena akvariuma
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 11:02)
Sveikos didziosios fotografotuojos
prasom prasom isdeginai ta langa... ir fokusas kazkur pasimetes...
cia dar jusu teismui