Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

na cia paskutinis mano bandymas ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 11:19)
na cia paskutinis mano bandymas  ax.gif user posted image

Va tas langas kampe gadina visą vaizdą... Pabandyk pafotografuoti kitais rakursais... 4u.gif
Atsakyti
zinau doh.gif doh.gif bet jau kaip gavosi taip.. ir tai cia su paprastu skaitmeniniu daryta, svajoju apie gera fotoaparata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 11:29)
zinau  doh.gif  doh.gif  bet jau kaip gavosi taip.. ir tai cia su paprastu skaitmeniniu daryta, svajoju apie gera fotoaparata rolleyes.gif

Nesvarbu koks fotoaparatas, ir su pačiu paprasčiausiu galima nufotografuoti padaryti geras nuotraukas.
O veidrodinis ar ne, langas vistiek maišo.
Pirmyn!! Fotografuok toliau. Tik bandymu metu išmokstama
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 19, 12:40)
Nesvarbu koks fotoaparatas, ir su pačiu paprasčiausiu galima nufotografuoti padaryti geras nuotraukas.
O veidrodinis ar ne, langas vistiek maišo.
Pirmyn!! Fotografuok toliau. Tik bandymu metu išmokstama

Teisingai pasakyta. thumbup.gif
Atsakyti
jei netycia kam idomu, tai http://public.fotki....utukas/vaizdai/ cia man mieliausi blush2.gif aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 11:35)
Labas rytas visiem 4u.gif
Dedu dar keletą Kalėdinių bandymų. ax.gif  biggrin.gif

Nu man toks jausmas, kad wb grybauja g.gif

QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 12:29)
zinau  doh.gif  doh.gif  bet jau kaip gavosi taip.. ir tai cia su paprastu skaitmeniniu daryta, svajoju apie gera fotoaparata rolleyes.gif

Kažkoks pesimistiškumas nuskambėjo sakiny biggrin.gif ne taip reikia sakyti....o "bėgu fotogrtafuot dar ir dar ir dar.... " biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

beje prieš langą fotografuoti nepatarčiau, nes tuomet gaunasi išdegęs fonas ar koks kampas ir apskritai dėl objekto apšvietimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 19 gruodžio 2008 - 11:47
QUOTE(Stikline @ 2008 12 19, 12:46)

Fotografuoju visur ir viska ka galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 12:49)
Fotografuoju visur ir viska ka galiu biggrin.gif

Labai šaunu, bet dar reikėtų fotografuot viską pamąstat kaip tai nufotografuoti, kad būtų techniškai gera fotografija, ko mes dabar ir siekiame...antroj vietoj...mianas biggrin.gif
Atsakyti
Bandau, bandau ir vel bandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(world.idea @ 2008 12 18, 16:42)
sveikos superfotografes  ...

prasom prasom 4u.gif
QUOTE(mielka @ 2008 12 18, 20:04)
Bandziau fotkint su kitais fonais elniuka... bet nelabai kaip ziurisi zydras geriausias...

va dar vienas kadras...

user posted image

o eglute tai visai nesigauna kad butu grynai i bantuka fokusuot per mazas daiktas... bandziau i kitus papuosimus bet tie dar mazesni tai vis i centra lipa

taip melynas geriausias...

man labai idomu paklaust musu mokytoju, kodel, kai fotografuojami labai kontrastingi daiktai , ties ju susikirtimo linija (siuo atveju rusva ir ryskiai melyna) atsiranda tokie, kaip seseliai... (kazkur skaiciau, kaip tai vadinas bet dabar nepamenu.. blush2.gif ) ir kaip to isvengti? ax.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 12 18, 20:58)
Labas, tikiuosi priimsit atgal i mokyklele

aiskiais, kad priimsim 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2008 12 18, 21:53)
truputi pataisiau...
user posted image

man vis tiek tos nukristos zvakes nepatinka.. unsure.gif ir dabar jau tikrai aiskiai matyt, kad i eglute fokusas ax.gif

QUOTE(alio-nka @ 2008 12 19, 00:35)
liko,liko ...
user posted image
user posted image
user posted image

kiek izvelgiu - tai gerai su tuo fokusu 4u.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 19, 10:35)
Labas rytas visiem
Dedu dar keletą Kalėdinių bandymų.

user posted image

user posted image

man kazkaip tas geltonumas per ryskus... g.gif ir pritariu, kad primena akvariuma biggrin.gif

QUOTE(LuckyLay @ 2008 12 19, 11:02)
Sveikos didziosios fotografotuojos

prasom prasom 4u.gif isdeginai ta langa... unsure.gif ir fokusas kazkur pasimetes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 gruodžio 2008 - 11:56
cia dar jusu teismui biggrin.gif user posted image
user posted image
Atsakyti