QUOTE(inesaS @ 2008 12 18, 14:07)
Gal galima apie ISO placiau ir dar suprantamiau paaskinti,nes man vistiek nedaeina.
As susidarius tokia nuomone,kad ISO isvis negalima liesti.Ir esu tuo isitikinus,nes mano fotoaparatas labai triuksmauja kai ji padidinu.Ir noriu paklausti,jei ISO visada bus 100,ar imanoma padaryti techniskai geras nuotraukas ir diea ir nakti?
vat ir mano fotikas , ISO tik 400, o kur vienspalvės tamsesnės vietos - klaiku, ypač išsididinus. Bet juk taip neturėtų būti, ką?
QUOTE(ediper @ 2008 12 18, 21:53)
truputi pataisiau... dar karta paziurejau idemiai,niu bet fokusas yra ir konkorezio virsunej (ten as ir taikiaus
) ir ant sakeles
bet cia turbut todek,kad ji buvo arciau objektyvo
man rodos ta arčiausiai objektyvo esanti kankorežio dalis yra tokiu pat atstumu kaip ir spygliai, todėl fokuse ir ta kankorežio dalis ir spygliai, o viršūnė kankorežio neryški.
ačiukas už DOF parodymą
QUOTE(Linutas @ 2008 12 18, 22:09)
Bet tu cia su veidrodiniu? Nei su vienu kitokiu , kad ir pagerintu muiliniu ko gero tokios kokybes neisgausi...
Va tokios buvo mano judesio darytos:
o tu pažiūrėk kaip fotkinai - koks išlaikymas? Pas Rasytce labai trumpas išlaikymas, pakeltas ISO, todėl jūdesys taip ryškiai ir užfiksuotas
QUOTE(Linutas @ 2008 12 18, 22:26)
mano
canon S5 IS
ir pas mane leidzia nustatyti tik f2.7
O ir kas cia do dalykai:
Focal Length: 28.0 mm
Metering Mode: Multi-segment
Flash Mode: Off
???
p.s. gal kas is zmoniu zino kur galeciau gauti
pilna sio fotiko naudojimosi instrukcija
LT kalba?
režimas TV leidžia reguliuot išlaikymą, focal length nesireguliuoja, čia gal nuo zoom prilauso? flash - tai blykstė išjungta, o metrering mode tai čia kažkas su šviesumo matavimu, man atrodo irgi neįtin svarbus dalykas fotografuojant šviesią dieną
QUOTE(raige @ 2008 12 18, 22:38)
Sadi, 50mm objektyvas yra fiksuoto židinio nuotolio (žargonu - fixas). Taip, tu teisi, jis nezoomina - zoomini kojom
ale matai yra ir šiais laikais nezoominių fotikų