Labutis,
noriu ir aš keleta naujų vietų pasiūlyti, kur gavosi laaabai šiaunios nuotraukos.
Prie Čiurlionio menų gimnazijos laiptų, gatvės pusėje. Žiemos metu ten vaizdelis nekoks, bet kai pradės viskas žaliuot... Nuotraukose atrodo, kad fotografavomės Palangoje prie gintaro muziejaus.
Taip pat kažkas paminėjo Užtraki, bet nepasakė, kad ten daug mažiau jaunųjų važiuoja, yra didelis parkas su alėja, senas dvaras, kitoje ežero pusėje matosi Trakų pilis, yra suoliukai, netgi tiltukas, taigi tikimybė, kad nuotraukose matysis kita jaunųjų pora, kuri taip pat fotkinsis tikimybė l.maža, beje VISKAS NEMOKAMAI.
Mano nuomone BELMONTAS jau l.pasikėlė ir mokėti tokius pinigėlius tikrai neverta, nes nebus jau ten daug vietų kur fotkintis, nes atminkit, vasaros metu ant kiekvieno kampo bus pilna jaunavedžių.
O kas planuoja darytis nuotraukėles ant trijų kryžių kalno, tai galvoja tik apie vaizdą, bet man gaila tų žmonių kurie lips ant to kalno. Pirmiausia pabandykit pačios pavasari su kulnais užlipti ant to kalno, kiek tai užtruks ir ar po to norėsis dar kurnors eiti.
Tik prašau neįsižeisti, o priimti kaip draugiška patarimą! Taip pat drąsiai klauskit savo fotografų dėl gražių ir mažiau lankomų vietų.
Papildyta:
Kas labai norės galėsiu atsiųst keleta nuotraukų, kad galėtumėt pačios susidaryti savo nuomonę.
Noriu dar pridėt keletą varijantų, kai buvome pakviesti į vestuves: fotografavomės užupyje prie skardzio, ten atsiveria visas Vilniaus senamiestis, taip pat specialiai važiavom prie Šv.Onos / Bernardinų bažnyčios. Ten labai gražus vidinis kiemelis, o ir išorėje ne ką gražiau.