Įkraunama...
Įkraunama...

Vietos fotografavimuisi Vilniuje, gamtoje

mes fotografavomes prie bernardinu baznycios, ejom i uzupi thumbup.gif , po to dar vaziavo i uzutraki, ten taip pat labai grazios nuotraukeles buvo. turejom labai gera fotografa clap.gif ,kuris tas vietas mintinai zino. siaip galvojom vaziuoti i kernave. fotografas siule i lentvari, bet mums jau laiko nebebuvo. nuotraukytem esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2005 08 08, 19:27)
mes fotografavomes prie bernardinu baznycios, ejom i uzupi  thumbup.gif , po to dar vaziavo i uzutraki, ten taip pat labai grazios nuotraukeles buvo. turejom labai gera  fotografa clap.gif ,kuris tas vietas mintinai zino. siaip galvojom vaziuoti i  kernave. fotografas siule i lentvari, bet mums jau laiko nebebuvo. nuotraukytem esu labai patenkinta  thumbup.gif

Mes tuoksimes Bernardinu baznycioje. Kiek jus uztrukote fotografuodamiesi prie baznycios ir uzupyje>?
Atsakyti
QUOTE(Vitalijaa @ 2005 08 11, 13:13)
Mes tuoksimes Bernardinu baznycioje. Kiek jus uztrukote fotografuodamiesi prie baznycios ir uzupyje>?

na laiko nemazai uzeme.. is baznycios isejome 14val, kol mus pasveikino,kol nusifogrfavome, tada ejome po uzupi pasivaikscioti, tai buvo jau gal ir 16val kol gryzom.. mes dar siek tiek skubejom, nes reikejo vaziuoti i uzutraki, o 18val turejome buti kavineje.. na kavineje buvome 19val doh.gif rolleyes.gif bet nieko baisaus thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
o gal kas zinote kokia pavesine gamtoje ar kazka panasaus, jeigu lytu Vilniaus apylinkeje?
Atsakyti
QUOTE(Negrita @ 2005 09 28, 09:58)
Sveiki,
o gal kas zinote kokia pavesine gamtoje ar kazka panasaus, jeigu lytu Vilniaus apylinkeje?

tokiu viet7 turb8t nelabai ir rastum nebent foto studijos as tai nusipirkau grazu balta sketi ir į tradicines vietas važiuosim greičiausiai o poto teks viduje fotografuotis kur švęsim vestuves. Be to, dabartiniai fotografai kompo pagalba gali tave įkomponuoti kur nori tarp gėlyčių saulyčių ar šiaip prie kokių gražių vaizdelių kiek man teko matyti nuotraukos tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mile @ 2005 07 26, 09:25)
o jūs tarėtės su šio botanikos sodo valdžia dėl fotografavimosi?

su valdzia reiketu pasitarti jei noretumet karietos ar pavesines. bet mes per savo vestuves ten nevaziavom, nes nuvaziave pries vestuves nieko ten grazaus nepamatem.
Atsakyti
Norėčiau paklausti kas fotografavosi ant Gedimino kalno - ar lipote į viršų ar važiavote funikulieriumi? Kažin ar jis veikia pastoviai? Nelabai norėčiau su aukštakulniais tuo keliuku kabarotis schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 01 21, 12:34)
Norėčiau paklausti kas fotografavosi ant Gedimino kalno - ar lipote į viršų ar važiavote funikulieriumi? Kažin ar jis veikia pastoviai? Nelabai norėčiau su aukštakulniais tuo keliuku kabarotis  schmoll.gif  ...

TAI ZINOK TIKRAI MAN ATRODO, KAD VEIKIA TAS LIFTAS IR NEREIKES TAU LIPTI SU AUKSTAKULNIAIS IR BALTA SUKNUTE thumbup.gif
Atsakyti
Merginos help...kur galima nusifotografuotis vilniuje ziema?
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2006 01 24, 13:41)
Merginos help...kur galima nusifotografuotis vilniuje ziema?

na as manau tikrai yra graziu vietu vilniuje - pavyzdziui kad ir tama pachiame europos parke - tan dabar grazu nors ir apsnigta - daug gi ten skulpturu visokiu dideliu ishmatavimu, apsnigu.... man tai asmenishkai grazu ax.gif
Prie belmonto kriokliu dar grazu - uzsale viskas taip romantishkai..
kazkaip neveikia smegeys shiandien , kad daugiau vietu sugalvoti... sestadienis
doh.gif
Atsakyti
Super aktuali tema!!! bigsmile.gif

As irgi mastau, kur cia su visu pulku nuvaziavus...Man labai patiko ta ideja po Uzupi pasivaiksciot, nuotraukeles turetu buti thumbup.gif I Trakus tai tikrai nevaziuosim, nes ten ir taip daznai lankomes...Todel jei viskas pavysk, ir spesim, tai manau bus Uzupis ir Kernave bigsmile.gif

Papildyta:
Belmonte labai grazu, taciau kiek girdejau, prisistato rinkliavos rinkejai g.gif , na bet sampano butelaicio manau negaila... Tik va man norisi kazkokiu lauku, erdves, na kad maziau zioplinejanciu aplinkui butu,todel Kernave man visai patraukli siuo metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 02 11, 16:46)
Belmonte labai grazu, taciau kiek girdejau, prisistato rinkliavos rinkejai  g.gif , na bet sampano butelaicio manau negaila... Tik va man norisi kazkokiu lauku, erdves, na kad maziau zioplinejanciu aplinkui butu,todel Kernave man visai patraukli siuo metu  rolleyes.gif

Na kiek girdėjau tai Belmonte su šampano butelaičiu neapsisuksi. Ten kainos tiksliai neatsimenu, bet tikrai nemažiau 100Lt.
O Kernavėje vienas minusiukas, kad ten suoliukų nėra doh.gif , nelabai turėsite kur prisėsti, o kojytės visą dieną su aukštakulniais tikrai pavargs. Na nebent ant kokios paklodės biggrin.gif pritūpsit po sumuštinį sukirsti
Papildyta:
QUOTE(ringuciukas @ 2006 01 24, 14:35)
TAI ZINOK TIKRAI MAN ATRODO, KAD VEIKIA TAS LIFTAS IR NEREIKES TAU LIPTI SU AUKSTAKULNIAIS IR BALTA SUKNUTE  thumbup.gif

Kai buvom pas operatorių jis rodė filmuką kaip tik su tuo funikulierium thumbup.gif
Dabar tai jau tikrai apsisprendžiau, kad fotkinsiuos prie Gedimino bokšto! lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 15 vasario 2006 - 20:49