merginos, siandien yskuse nusipirkau nupigintu nuo 7 lt iki 0.49 ct kankoreziu. Tikrai grazus, dar ir sniegeliu apipurksti, tik , kad jis baigia nukristi. Nei i miska vaziuoti, nei dziovinti. Kam reikia, paskubekit.
O gal žinot ar Yske yra tų raudonų uogyčių?
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 11 22, 21:58)
koks grozis
TIKRAI,KOKS GROZIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idomu,o is ko daroma tokia meuoline eglute?Mane labai domintu recptukas .Gal kas zinote?
gal kas nors galite pasakyti kur kaune rasti ydomesniu kojiniu kabinti prie zidinio... visos maximines ir t.t. jau tikrai atsibode noreciau kazko grazesnio bet niekur nerandu....
QUOTE(pilietevakare @ 2008 11 23, 23:50)
gal kas nors galite pasakyti kur kaune rasti ydomesniu kojiniu kabinti prie zidinio... visos maximines ir t.t. jau tikrai atsibode noreciau kazko grazesnio bet niekur nerandu....
siulau pasižiūrėti Urmo bazėje, tik nzn tiksliai kuris sandelys.
Kiek pamenu vienas iš naujesniu sandelių Už geltonu sandeliu, zaliam sandelį yra tokia gan didelė suvenyru, smuklmenu pardotuvėlė. Viskas vežama iš Švedijos, pavadinimas lyg "2000 smuklnemų" - tiksliai nepamenu. Pasirinkimas kalėdinių prekių labai platus, gal rasi ten ir kojiniu
[quote=_elena_,2008 10 30, 18:22]
Man šitas papuošimas su fafliais
nerealus papuošimas bandysiu kaip nors tokį pasidaryti.
Papildyta:
Šiais metais beja manau pradžiuginti kaimynų vaikus, kadangi pati neturiu
kaiminysteje gyvena dviejų su puse metukų mergaitė ir jos sesytė kuriai metukai. tai manau nupirkti smulkias dovanėles, persirengi snieguole ir Kūčių dieną užsukti pas jas ir pralinksminti.. Nėra jie labai turtingi.. tai manau bus visiems džiaugsmo, tiek jiems, tiek man. ką manote?
Man šitas papuošimas su fafliais
nerealus papuošimas bandysiu kaip nors tokį pasidaryti.
Papildyta:
Šiais metais beja manau pradžiuginti kaimynų vaikus, kadangi pati neturiu
kaiminysteje gyvena dviejų su puse metukų mergaitė ir jos sesytė kuriai metukai. tai manau nupirkti smulkias dovanėles, persirengi snieguole ir Kūčių dieną užsukti pas jas ir pralinksminti.. Nėra jie labai turtingi.. tai manau bus visiems džiaugsmo, tiek jiems, tiek man. ką manote?
QUOTE(blondynka @ 2008 11 25, 14:08)
Gal galit patarti, kaip man susidziovinti apelsino skilteliu?
as tai dariau taip: supjausciau plonom skiltele, dejau ant sviestinio popieriaus ir i orkaite, kokias 3-4, dziovinau, 50laipsniu tempr. man tai gerai sudziuvo, esu patenkinta
QUOTE(blondynka @ 2008 11 25, 14:08)
Gal galit patarti, kaip man susidziovinti apelsino skilteliu?
O aš tai ant kepimo popieriaus ir ant radiatoriaus. Irgi labai gražiai sudžiuvo
QUOTE(pilietevakare @ 2008 11 24, 00:50)
Aš tai skuduryne taip vadinamam radau,perėjau per pusę Kauno,bet tris labai fainas radau po 5 lt. Aš radau lapkričio pradžioje,dabar tikrai daugiau turėtų būti
QUOTE(zilee @ 2008 11 18, 09:32)
kazin tu saldainiu neina kaip nors lengviau tvirtinti, nei risti po viena ? mergaites, kai ka nors padarysite, pasidalinkite patirtimi
as anksciau saldainiais butelius apklijuodavau, gaudavosi tokia eglute grazi , irgi siaip gan gera dovanele kaledoms, arba stalo papuosimas gaila foto nebeturiu, nes jau gan seniai taip dariau ...
as anksciau saldainiais butelius apklijuodavau, gaudavosi tokia eglute grazi , irgi siaip gan gera dovanele kaledoms, arba stalo papuosimas gaila foto nebeturiu, nes jau gan seniai taip dariau ...
nereikia ju niekaip tvirtinti mano dukra su drauge aukletojai vainika toki daro. tai risa po 3 2 saldainius gaunasi super
Va as koki advento kalendoriu padariau