Ir dar keletas minčių
Rausvos Kalėdos
Kalėdoms ir ne tik
Gražios idėjos
Kalbat apie kankorėžius, tai jau ir aš prisirinkus visokiausiu
Dar mačiau pirkti jų kažkur Rodos Kauno thomas philips
Kalbat apie kankorėžius, tai jau ir aš prisirinkus visokiausiu
Dar mačiau pirkti jų kažkur Rodos Kauno thomas philips
labai orginalu su tais kankoreziais,man atrodo ir kaune yskuse buvo
cia nemazai ideju yra:
http://picasaweb.goo...reli/EntONatal#
http://picasaweb.goo...reli/EntONatal#
jysk'uose būna, tik reikia žiūrėti, kad nebūtų labai sutrupėję, likę nuo anų švenčių
didesnių, įdomesnių, užsienių kankorėžių verčiau paieškoti floristikos parduotuvėse.
mačiau žalia stotelė, prie vilniaus kalvarijų turgaus, jau pasiruošė kalėdiniams pirkimams.
didesnių, įdomesnių, užsienių kankorėžių verčiau paieškoti floristikos parduotuvėse.
mačiau žalia stotelė, prie vilniaus kalvarijų turgaus, jau pasiruošė kalėdiniams pirkimams.
Jau kaip grazu!!!! Pradejau ruostis Kaledom!!!!
Tik turiu 3 klausimus:
1. Kaip cia ideti paeiksliuka? visaip bandziau
2. ar kas nors bande dziovinti apelsinus (ideciau paveiksliuka) Kazin kiek uztrunka?
3. Praeitais metais susigundziau ir nusipirkau juoda eglute (nors paciai klasika patinka ) dabar galvoju kaip ja idomiau papuosti
Tik turiu 3 klausimus:
1. Kaip cia ideti paeiksliuka? visaip bandziau
2. ar kas nors bande dziovinti apelsinus (ideciau paveiksliuka) Kazin kiek uztrunka?
3. Praeitais metais susigundziau ir nusipirkau juoda eglute (nors paciai klasika patinka ) dabar galvoju kaip ja idomiau papuosti
Laukiu nesulaukiu,pirmos gruodžio kada galėsiu kabinti advento kalendorių ir pamažu traukti smulkmenas supirktas per metus kalėdom. Vyras juokiasi,kad iki Kalėdų perdegsiu ir nebebus džiaugsmo tikiu,kad bus
Daug šaunių vainikų ant durų pvz,bet šiais metais spėju pirksiu,o vat advento darysim su vyrų. Kaduginį pagrindą užsisakiau iš vienos bobutės,bet kitą atributiką dėsim patys
Ai visai man patiko tos užsienietiškos kojinės tai skuduryne tris nusipirkau po 5 lt visai šeimynai,turės vargo kalėdų senelis
Visiškas pakvaišimo laipsnis tas,kad jau kūčių vakarienės ir kalėdinių pietų meniu paruoštas ir dovanų sąrašas beveik baigtas
Daug šaunių vainikų ant durų pvz,bet šiais metais spėju pirksiu,o vat advento darysim su vyrų. Kaduginį pagrindą užsisakiau iš vienos bobutės,bet kitą atributiką dėsim patys
Ai visai man patiko tos užsienietiškos kojinės tai skuduryne tris nusipirkau po 5 lt visai šeimynai,turės vargo kalėdų senelis
Visiškas pakvaišimo laipsnis tas,kad jau kūčių vakarienės ir kalėdinių pietų meniu paruoštas ir dovanų sąrašas beveik baigtas