Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Skaiiistė @ 2009 11 25, 16:05)
o konkorežiuose pradurti skylutes,

oi, sudetinga bus mirksiukas.gif paprasciausia karstais klijais mirksiukas.gif esu darius kelis metus -tiesa, pas mane ant stalo buvo dedamas, bet normalaus dydzio, nemazas mirksiukas.gif laiko gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 25, 18:08)
oi, sudetinga bus mirksiukas.gif  paprasciausia karstais klijais mirksiukas.gif esu darius kelis metus -tiesa, pas mane ant stalo buvo dedamas, bet normalaus dydzio, nemazas mirksiukas.gif  laiko gerai thumbup.gif

O su klijais vieną prie kito klijavai ar ant formos kokios ? g.gif
Atsakyti

http://images.google...ttp...=160&um=1

O daugiau galit pačios ten panaršyti. Visko galima užtikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 25 lapkričio 2009 - 20:22
Namuose sventine nuotaika kuriame visi , pradedant eglute ir baigiant dirbtiniu eglisakiu girliandomis ant palangiu.. Pacios smagiausios akimirkos.. tik gaila kad trumpai trunka.. unsure.gif
Dukrai labai patinka kasmet delioti begale sukauptu kalediniu figureliu ant komodos (meskuciai, besmegeniukai , angeliukai)
Atsakyti
Sakykit prašau.. o kaip priklijuoti popierines snaiges prie lango?? g.gif su lipnia juosta manau negražiai žiūrėsis..
gal ką patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 26, 01:51)
Sakykit prašau.. o kaip priklijuoti popierines snaiges prie lango??  g.gif  su lipnia juosta manau negražiai žiūrėsis..
gal ką patartumėt?  4u.gif

As tau klijuoju su muilu smile.gif
Atsakyti
Mes pernai mokykloje su vaikais klijavom su paprastais pieštukiniais klijais smile.gif Prisiklijavo, laikėsi puikiai. Norint nuvalyti tereikėjo uždėti šlapią kempinėlę ir prispaudus palaikyt, kad gerai įsigertų vanduo ir puikiai nusivalė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 26 lapkričio 2009 - 01:25
QUOTE(wingless @ 2009 11 25, 04:14)
Super idėja ir labai paprasta pasikeist žaisliukus  thumbup.gif
Tik su kuo kažin čia žaisliukus tepė - klijais ar baltais dažais kokiais? Ir kuom aplipino nesupratau  g.gif  ten konfeti smulkiu blizgucių buvo? Kažin kur čia pas mus ieškoti reiktų?  g.gif

Tepe su paprasciausiais popieriniais klijais,as nezinau ar yra lietuvoj tokiu blizguciu, amerikoj tai yra visokiausiu, gal kinieciai pries kaledas atves ir i LT.
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2009 11 25, 04:44)
O man jau tos Martos kankoreziai blink.gif ispudingi.Vien ju dydis kiek grozio duoda tongue.gif

Konkoreziu irgi yra parduotuvese kokiu tik nori dydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien ryte per labo ryto laida (bent jau i jos pabaiga) rode apie puosyba kaledu proga. Manau, kad LRT tinklalapyje rasit vaizdo irasa. Siulau paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 11 26, 03:44)
Tepe su paprasciausiais popieriniais klijais,as nezinau ar yra lietuvoj tokiu blizguciu, amerikoj tai yra visokiausiu, gal kinieciai pries kaledas atves ir i LT.
Papildyta:
Konkoreziu irgi yra parduotuvese kokiu tik nori dydziu mirksiukas.gif

Galvoju gal parduotuvėse kur viskas dailei turėtų būti? g.gif Ar gėlių salonuose g.gif Na reikės ieškot kažkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2009 11 25, 20:07)
O su klijais vieną prie kito klijavai ar ant formos kokios ?  g.gif

esu klijavus ir ant kartoninio pagrindo, ir ant is lankscius akeliu susukto mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

Papildyta:
user posted image user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti