Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Bussinkka @ 2009 11 25, 09:09)
Gal priminsit kaip dziovinti apelsinau? Buciau labai dekinga 4u.gif

Supjaustau apelsinus griežinėliais. dedeu į skardą išklotą kepimo popieriumi. Orkaitę jungiu ant 50laipsniu kartu su ventiliatoriumi. Dureles palieku praviras. Ir taip 15min. Tada išjungiu, kai atvėsta vėl trumpam įjungiu ir taip kelis kartus, kol manau, kad jau užteks.
Aš taip darau, ir man taip labiausiai patinka. Skaičiau kažkada, kad kitos ant silpnos ugnies kaitina apie porą valandų, o po to baigia džiovinti prie radiatoriaus, bet aš taip nebandžiau.
Atsakyti
kaip galima patiems padaryt mazas eglutes: user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image smile.gif
Atsakyti
Ech, kaip grazu dekupazines man tos pakabos! Nu kaip as neismokau to dekupazo biggrin.gif - reikes kitais metais imtis ir sitos veiklos smile.gif ...Labai grazu!
Valpurgija, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal galėtumėt pamėtėt idėjų, ką galima įdėt, kokią kompoziciją sudaryt, turint gražų stiklinį indą? Na, būtų smagu nuotraukų pamatyt, pati nerandu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 11 25, 12:37)
Sveikos  smile.gif
Gal galėtumėt pamėtėt idėjų, ką galima įdėt, kokią kompoziciją sudaryt, turint gražų stiklinį indą? Na, būtų smagu nuotraukų pamatyt, pati nerandu.  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar galima į indą sumesti girliandą su lemputėm (jei indas stovės šalia rozetės), ant viršaus spalvotų žaisliukų ar kt. ir viskas, paprasta ir simpatiška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 25 lapkričio 2009 - 12:24
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 25, 12:20)
Dar galima į indą sumesti girliandą su lemputėm (jei indas stovės šalia rozetės), ant viršaus spalvotų žaisliukų ar kt. ir viskas, paprasta ir simpatiška smile.gif

Ačiū 4u.gif Su lemputėm turėtų atrodyt tikrai gražiai tamsoj. smile.gif
Jei kas užtiksit dar, įmeskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 11 25, 05:48)

Super idėja ir labai paprasta pasikeist žaisliukus thumbup.gif
Tik su kuo kažin čia žaisliukus tepė - klijais ar baltais dažais kokiais? Ir kuom aplipino nesupratau g.gif ten konfeti smulkiu blizgucių buvo? Kažin kur čia pas mus ieškoti reiktų? g.gif
Atsakyti
Man labai grazu, bandysiu daryt toki smile.gif user posted image
Papildyta:
user posted imageidomu, o kaip toki galima padaryt g.gif
Papildyta:
paprasta, bet grazu, galvuoju gal langus taip pauost smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2009 11 25, 15:15)
idomu, o kaip toki galima padaryt g.gif
Papildyta:

gal kankoreziai klijuojami karstais klijais g.gif grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 26 lapkričio 2009 - 14:44
QUOTE(*Retro* @ 2009 11 25, 17:09)

aš irgi mėginsiu tokius daryt smile.gif reiks lėkt į Vingio parką konkorežių rinktis...dar biški iš ankščiau turiu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Retro* @ 2009 11 25, 17:09)

Uo ir beveik sugalvojau kaip padaryti galima. Mėginsiu pasiimti kokias 3 plonas šakeles,jas sulenkti į apskritimą,o konkorežiuose pradurti skylutes,praverti vielutę ir taip tvirtinti po vieną ant formos.

Arba reik mėgint pienių vainiko principu pinti su vielutėm be formos. smile.gif
Atsakyti