Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Don&Mart‘a @ 2009 11 22, 18:15)
Makarončikė, nesu macius kad kur butu parduodama kankoreziu. Taciau ju tikrai galima prisirink parkelyje ar miške blush2.gif  Esu rinkusi kankorezius, lb super suziuva ir graziai atrodo  thumbup.gif

QUOTE(Heileja @ 2009 11 22, 19:05)
aš šiandien prisirinkau parkelyje su šuniu vaikščiodama, nejaugi ir tokiems dalykams reikia leisti pinigus? smile.gif  ax.gif

tai ne problema man ju prisisinkt butu, salia misko gyvenu, bet esme tame, kad man reikia dideliu, graziu kankoreziu, o miske maziukai tik ax.gif

kas del trafaretu ant langu, tai baisu man, nesuprantu kur grozi mato zmones unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 23 lapkričio 2009 - 15:55
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
super temele ir supermamytes tiek graziu puosmenu pridarete 4u.gif thumbup.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 11 23, 15:54)
tai ne problema man ju prisisinkt butu, salia misko gyvenu, bet esme tame, kad man reikia dideliu, graziu kankoreziu, o miske maziukai tik  ax.gif

tas tai tiesa, tikėjausi didelių, bet radau tokių vidutinių maždaug gal kokio mandarino dydžio, na bet man užteks biggrin.gif
Atsakyti
http://www.waschbaer...c...2&akzID=382
labai daug viskuo grazus wub.gif kai ka galima ir patiems, suglavot ir padaryt ax.gif
Atsakyti
Jau kelias dienas šitoj temelėj vis dairiausi su tooookiu pasimėgavimu wub.gif Na ir visokių grožybių prisižiūrėjus šiandien pati pasidariau žvakės, cinamono lazdelių ir balto kaspino kompoziciją wub.gif O nuo silstos žaisliukų, tai net širdis apsalo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 11 23, 19:43)
Jau kelias dienas šitoj temelėj vis dairiausi su tooookiu pasimėgavimu  wub.gif  Na ir visokių grožybių prisižiūrėjus šiandien pati pasidariau žvakės, cinamono lazdelių ir balto kaspino kompoziciją  wub.gif  O nuo silstos žaisliukų, tai net širdis apsalo  wub.gif

gal nuotrauka idesi? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o kur būna pirkti to tokio kaip plastilino, kuriuo tvirtinat prie sienų papuošimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 11 24, 11:23)
Merginos, o kur būna pirkti to tokio kaip plastilino, kuriuo tvirtinat prie sienų papuošimus?  g.gif

Aš perku officeday user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2009 11 23, 20:48)
gal nuotrauka idesi? blush2.gif

Mielai parodyčiau (nors ir būtų nedrasu) bet neturiu galimybės nufotografuoti blush2.gif
Atsakyti
O cia mano improvizacijos smile.gif - jau pasidejau ant stalo, nebeiskenciu, norejosi kazka jau pasidaryti mielo...
Cia viskas labai paprasta- misko gerybes smile.gif

user posted image

user posted image

zaisliukai eglutei ar siaip kazkur pasikabinti:
user posted image

user posted image

user posted image

cia siaip groziai samanose :
user posted image

user posted image

Atsakyti
Diva:), tavo improvizacijos - PASAKA, tiesiog balta žiemos pasaka... Šaunuolė, taip viskas paprasta ir neparastai gražu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 24 lapkričio 2009 - 11:50