as sendien pradejau puosti langus gal per anksti bet norisi suspeti su guasu ir kempinele nudaziau uzsidejusi trafaretus,nusipiesiau ant lapo is interneto ir issikirpaudar planuoju salia ant kito lango tap pat padaryti tik uzrasa su kaledomis!
tiksliai nebeprisimenu,tiesiog ieskojau su kaledomis trafaretu per gugle,greiciausiai bus is forumo laikas.lt ikeliu trafareta cia gal iseis nusikopijuoti ir su potosopu pasididinti
sveikos aš kaip tik vakar ieškojau trafaretų google pagalba. įvedi kokį nori kalėdinį atributą, kurio trafareto nori ir žodelį "stencil" (angl. trafaretas) pvz Christmas Tree stencil arba Angel stencil ir išsirenki kokį nori ir atsispausdini
Galvoju ir aš šiais metais pasidaryti Kalėdų vainiką. Tik dabar galvoju kaip čia jį daryti, norėčiau iš eglučių daryti bet per keturias savaites nubyrės... Iš ko dar Kalėdiškai žalio būtų galima daryti? Gal tiktų tujos? Neparuduotų kaži?
Galvoju ir aš šiais metais pasidaryti Kalėdų vainiką. Tik dabar galvoju kaip čia jį daryti, norėčiau iš eglučių daryti bet per keturias savaites nubyrės... Iš ko dar Kalėdiškai žalio būtų galima daryti? Gal tiktų tujos? Neparuduotų kaži?