Kėdėms
O kažką panašaus manau galima būtų sugalvoti iš magnetukų
QUOTE(Kaprizinga. @ 2008 10 31, 21:41)
Jei ką sudomins eglutės, tai parsiųstą failą atidarykite su Microsoft Office programa, nes kitaip žiūriu neatidaro
Gal kas matėte, kur būtų galima įsigyti skirtingų dydžių žvaigždės formos formelių.? Būtent tokio tipo eglutėms
Keletas meduolinių eglučių
Meduoliniai nameliai.
Įdomesnė kalėdinė saldi eglė
Kalėdinis keksas
Papildyta:
Meduoliai
Meduoliniai nameliai.
Įdomesnė kalėdinė saldi eglė
Kalėdinis keksas
Papildyta:
Meduoliai
Papildyta:
Nu merginos,jau tu meduoliuku grozis gal uzmatet,kur galima nusipirkti zmogeliuku formeliu
Va va, gerai būtų įsigyti tokių formelių ir rasti maistinių dažų...bet kur...?
Paprasta, gražu ir idomu
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 01, 09:46)
Nu merginos,jau tu meduoliuku grozis gal uzmatet,kur galima nusipirkti zmogeliuku formeliu
Šiaip vasarą dar esu žmogiukų formelių, atrodo Senukuose (čia Šiauliuose)mačiusi, ten jie buvo rinkinyje kartu su žvaigždutėm ir kitais reikalais... Bet man asmeniškai tie meduoliniai žmogeliai kažkokį nepaaiškinamą siaubą kelia, kaip ir klounai
Papildyta:
o šiaip jei didesnius tuos žmogius daryti, tai galima iš storo kartono (faneros) išpjauti, aš kartą taip briedžių formas , tiksliau vieną formą, dariau
QUOTE(_elena_ @ 2008 11 01, 02:26)
Gal kas matėte, kur būtų galima įsigyti skirtingų dydžių žvaigždės formos formelių.? Būtent tokio tipo eglutėms
Na kur pirkti nežinau, tačiau galima pasidaryti trafaretus iš kartono ir peiliu išpjauti žvaigždutes