As kaip niekad per Kaledas uzsimanau greiciau kraustytis i nama, nes bute nelabai gali realizuoti savo fantazija. Taip noreciau ant duru grazaus kaeldinio vainiko bet jei kilimelius nuo duru pavogia tai ka cia ir kalbeti Ech kad tai tas Kaledu senis si mano nora isgirstu
QUOTE(eglaite2 @ 2009 11 15, 14:12)
As Lietuvoje kaip didziausio deficito ieskau eglutes zaisliuku Spragtuku, o kiek ju cia vienoj vietoj .
patikek manim, cia ju tik maza dalis
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 11, 15:00)
Kokiame mieste ? Kaune yra floristikos reikmenu parduotuveje vienoje- jis net toks paglamzytas buna- atrodo labai naturaliai...
Dailės reikmenų parduotuvėse irgi būna
QUOTE(vavuum @ 2009 11 11, 21:52)
Rimtai? Kaip paprasta dovanu popieriu ruloneliuose? Gal tarp tu ir budavo? As tik durniukas gerai nepaieskodavau
Taip taip, būtent as atsitiktinai atradau ieškodama dovanom popieriaus, net nesitikėjau rast to rudo, bet labai pasisekė kainavo apie 3,5 Lt, o rulonėlis ne iš mažųjų. Taipogi jo buvo pc Panorama (Vln) parduotuvėj Tiimari, tačiau ten gerokai brangesnis, kaip, beje, ir tas skaidrus, permatomas vyniojamas popierius. Kokie 6 Lt ten.
Aš tai šiemet sumasčiau kad prie kiekvienam žmogui skirtos dovanos padarysiu su fotošopu jo nuotrauką kalėdiniame fone. Gaus ne tik dovaną, bet ir nuotraukytė atminimui
Kai padarysiu nors vieną, įdėsiu
Kai padarysiu nors vieną, įdėsiu
QUOTE(ROSE @ 2009 11 15, 14:56)
As kaip niekad per Kaledas uzsimanau greiciau kraustytis i nama, nes bute nelabai gali realizuoti savo fantazija. Taip noreciau ant duru grazaus kaeldinio vainiko bet jei kilimelius nuo duru pavogia tai ka cia ir kalbeti Ech kad tai tas Kaledu senis si mano nora isgirstu
va va...ir as turiu vainika,ale kur ji kabinsi kai vogia viska...ypac pasikabink saldainiu vainika,tai isvis neliks tuoj
is visdines puses sau pasikabinsiu,grozis viduje mane dziugins,bet ne kitus
QUOTE(skirmule @ 2009 11 15, 23:29)
Pernykščių kalėdų vainikas Radom paveikslėlį forume ir bent kelios bendradarbės pasidarėm. Vaikams daug džiaugsmo ilgam užteko
Papildyta:
Atsiprašau, nepatyrusi esu ir tik mokausi paveikslėlius įkelt
Čia tas vainikas iš saldainių...
Papildyta:
Atsiprašau, nepatyrusi esu ir tik mokausi paveikslėlius įkelt
Čia tas vainikas iš saldainių...
o kaip ta vainika suristi taip graziai?
sveikos,
gal zinote, kaip ir is ko padaromos ant sausainuku sios akytes, sagutes?
ar su konditeriniu svirkstu, ar buna pirkti spec. kazkokie "dalykeliai" su skirtingomis spalvomis?
ar su konditeriniu svirkstu, ar buna pirkti spec. kazkokie "dalykeliai" su skirtingomis spalvomis?
QUOTE(*Retro* @ 2009 11 16, 10:15)
sveikos,
labai faini sausainiukai, pernai mano brolio draugė kepė tokius įvairių formų ir visiems dovanojo sudėjus į savo darytas dėžutes - viena iš geriausių dovanų. O tokių puošybos elementų tikrai yra Maximoje (tikriausiai ir kitur) skyriuje kur įvairūs sirupai, guminukai ir kt.
Tas baltas is glajaus padarytas.Galma su svirstu arba susukta sviestinio popieriaus tutele.
O tas spalvotas mazas taskiukas, tai idetas grudelis aguonos, arba spalvoto pabarsymo tortui kur buna
bent jau as cia taip daryciau
o apie glaju yra tema sukurta
ir as siais metais kepinius dovanosiu
O tas spalvotas mazas taskiukas, tai idetas grudelis aguonos, arba spalvoto pabarsymo tortui kur buna
bent jau as cia taip daryciau
o apie glaju yra tema sukurta
ir as siais metais kepinius dovanosiu