Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(vavuum @ 2009 11 11, 13:57)
Sveikos, noriu paklausti, gal kazkur matete pirkti paprasto rudo popieriaus....na cukraus pokai i toki ivinioti buna, rudas toks, naturalus popierius.... nezinau kaip tiksliai aprasyti ji biggrin.gif
Siaip cia man visai grazi kompozicija:

Pašte į tokį pakuoja siuntinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal gražiai paprašius duotų pvz. už šokolado plytelę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 lapkričio 2009 - 13:26
Koks šitas pav. gražus, išsisaugosiu, gal priprašysiu padaryti tokių, tokie mieli atrodo biggrin.gif Tik mano katiena turbūt pribaigs juos doh.gif jau pernai eglutės skraidė, visos išvartytos buvo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MES: 12 lapkričio 2009 - 22:41
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 11 12, 19:16)
cia tam kur pacioje kalnieciu parduotuveje yra
kampe yra prieskoniu kavu arbatu skyrelis  smile.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Advento kalendorius
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2009 11 12, 20:02)
Sitaip diovinti citrusai man labai grazu,tik turbut labai ilgai dziusta.

kiek tokie dalykai kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 lapkričio 2009 - 13:29
[quote=gretux,2009 11 12, 19:17]
user posted image
user posted image

labai grazu! orginalu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2009 11 11, 14:57)
Sveikos, noriu paklausti, gal kazkur matete pirkti paprasto rudo popieriaus....na cukraus pokai i toki ivinioti buna, rudas toks, naturalus popierius.... nezinau kaip tiksliai aprasyti ji biggrin.gif

As perku kepimo popieriu vietoj to rudojo-nebrangu ir vaizdas tas pats 4u.gif
Atsakyti
Dar keletas mielu elniuku wub.gif Taip as ju noreciau siemet,bet niekas man tokiu nepadarys verysad.gif ,teks pirkt kaskokius nes jau svaigstu kad pas mane ant zidinio bus elniukai arba stirnos su rogemis,kurios pridetos mini dovaneliu wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2009 11 11, 22:31)
va va va, man irgi padovanojo draugai pernai pries kaledas, jisman zydejo, paskui nuvyto... veliau kazkaip atsigavo ir zydejo iki rugsejo...O tada vis tiek nuvyto. ;/  tai dabar nauja isigijau  biggrin.gif

O man praitais metais padovanojo, tai iki šiol auga, išleido daugiau šakų, o dabar raudonuot lapai pradeda:P
Turbūt dėl to, kad su meile dovanojo g.gif , o gal vieta patiko kur pastačiau, ten saulės tiesioginių spindulių nebūna, visalaiką drėgna žemė.. g.gif
Atsakyti
Skaitydama šią temą nejučia pradėjau dainuot: last Christmas I gave you my hart... Na reiškia tikrai kalėdos jau artėja newyear.gif
thumbup.gif nuotaika net pagerėjo
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 20, 22:30)
O as va imetu dar realiai parodyti, kaip atrodo ta parduotuvyte, kurios nuoroda imeciau  mirksiukas.gif

bigsmile.gif wub.gif As Lietuvoje kaip didziausio deficito ieskau eglutes zaisliuku Spragtuku, o kiek ju cia vienoj vietoj doh.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 lapkričio 2009 - 13:31