Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

Sveikos, noriu paklausti, gal kazkur matete pirkti paprasto rudo popieriaus....na cukraus pokai i toki ivinioti buna, rudas toks, naturalus popierius.... nezinau kaip tiksliai aprasyti ji biggrin.gif
Siaip cia man visai grazi kompozicija:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2009 11 11, 14:57)
Sveikos, noriu paklausti, gal kazkur matete pirkti paprasto rudo popieriaus....na cukraus pokai i toki ivinioti buna, rudas toks, naturalus popierius.... nezinau kaip tiksliai aprasyti ji biggrin.gif

Kokiame mieste ? Kaune yra floristikos reikmenu parduotuveje vienoje- jis net toks paglamzytas buna- atrodo labai naturaliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 lapkričio 2009 - 14:01
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 11, 16:00)
Kokiame mieste ? Kaune yra floristikos reikmenu parduotuveje vienoje- jis net toks paglamzytas buna- atrodo labai naturaliai...

Vilniuje ax.gif , oj taigi ir pas mus yra floristikos parduotuviu.... Turbut ten ir reik ieskoti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As tai kazkaip galvoju, gal kokia gruodzio 23d. zaisliuku eisi per pard apziureti, nes kiek pamenu, tai pries pat kucias jau buna akcijos ivairios tiems zaisliukams ir nereikia permoketi. Is anksto nusiziureti, kokius daugmaz nori ir paskutine min atakuoti blush2.gif Ir taip pataupytumem bei per daug neissileistumem...
Atsakyti
Aš pernai irgi galvojau taip daryt. Nusižiūrėjau, kurie patiko, o kai atėjo akcijų metas, jų jau nebebuvo. Matyt, ne man vienai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regermo @ 2009 11 11, 16:28)
Aš pernai irgi galvojau taip daryt. Nusižiūrėjau, kurie patiko, o kai atėjo akcijų metas, jų jau nebebuvo. Matyt, ne man vienai patiko  biggrin.gif

Aha, va tame ir rizika, kad kai kuriuos mes laukiame tu nuolaidu,kad sutaupytumeme, bet nepagalvojame, kad yra tokiu, kurie i kainas neziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 11 10, 13:07)
Sveikutes  4u.gif

Ar zinot, kad lapkricio 29 diena yra pirma Advento diena? Tad tadien jau pirma Advento vainiko zvake reikia uzdegti, manau, kad ir namus papuosiu tai dienai, tik eglute veliau puosim  smile.gif

žinom ,bet jos pas mane ir taip kas vakarą dega wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kokia tema, galvojau as cia viena jau galvoju apie kaledu dekoracijas...
Na ir grozio cia prisiziurejau.... wub.gif
Kadangi siemet bus pirmos kaledos nuosavam bute, o ne nuomotam, tai jau dabar svajoju kaip as ka puosiu. Aisku gaila bus jei nespesim iki gruodzio isikelti. Bet labai tikiuosi kad iseis... Remontai baugti, tad pasikabinau uzuolaidas ir jau truiu kaledu medi.
Labai noriu kanors siemet puosti su cinamono lazdelemis... man cinamonas su kaledom asocijuojasi labai 4u.gif
Atsakyti
http://www.bhg.com/h...tmas-ornaments/
paprasta ir grazu
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2009 11 11, 14:57)

Pernai metais, prieš šventes, jį ir Maximose pardavinėjo smile.gif tikiuosi ir šįmet jo bus wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe_diem: 11 lapkričio 2009 - 20:35
QUOTE(Aistestul @ 2009 11 11, 18:47)
O kokia tema, galvojau as cia viena jau galvoju apie kaledu dekoracijas...
Na ir grozio cia prisiziurejau....  wub.gif
Kadangi siemet bus pirmos kaledos nuosavam bute, o ne nuomotam, tai jau dabar svajoju kaip as ka puosiu. Aisku gaila bus jei nespesim iki gruodzio isikelti. Bet labai tikiuosi kad iseis... Remontai baugti, tad pasikabinau uzuolaidas ir jau truiu kaledu medi.
Labai noriu kanors siemet puosti su cinamono lazdelemis... man cinamonas su kaledom asocijuojasi labai  4u.gif

Koks kaledu medis ? gal foto ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2009 11 11, 21:34)
Koks kaledu medis ? gal foto ? g.gif

Nugis ta gelyte kur su zaliais ir raudonais lapais biggrin.gif gal ne taip ivardinau smile.gif
Atsakyti