man nuo vaikystės gražu stikliniai burbulai... o šituos pasidariau pati, jie mini žaisleliai, mažytei stalo eglutei arba puokštei
Pamenu, kad pernai buvo ieškančių permatomo dovanų popieriaus Vakar Jysk'e radau 2 rūšių skaidraus - su snaigėm ir su amalo šakelėm Akcija dabar, tai 1.49Lt/2m. O ketinančioms dovanoti saldumynus galbūt pravers žinoti, kad Panoramoj, Tiimari parduotuvėj prieš kurį laiką mačiau kelių dydžių skaidraus celofano dovanų maišelių
QUOTE(Desire*~> @ 2009 11 06, 17:58)
kokie gražūs sakykit, kaip Jūs juos padarot?
aciu cia lampwork technika, na stiklo lydymas su degikliu... yra rankdarbiuose tema "stiklo dirbiniai "namu" salygom", tai ten viskas aprasyta
žaisliukai iš karoliukų:
Sveiki,
noreciau papuosti Kaledu eglute naujais žailsliukais ir norejau paklausti gal zinote kur galima nusipirkti netradiciniu papuošimų? Cia neturiu omenyje didziuju prekybos centru... Gal is kur nors siuntetes ar esate mate pirkti?
Jus labai grazius papuosimus gaminate As tokiu gabumu neturiu, tad noreciau tiesiog nusipirkti
noreciau papuosti Kaledu eglute naujais žailsliukais ir norejau paklausti gal zinote kur galima nusipirkti netradiciniu papuošimų? Cia neturiu omenyje didziuju prekybos centru... Gal is kur nors siuntetes ar esate mate pirkti?
Jus labai grazius papuosimus gaminate As tokiu gabumu neturiu, tad noreciau tiesiog nusipirkti
Sveikos visur ieškau schemų kaip padaryti tokius ežiukus iš popieriaus. Net foto internete nerandu, kai maža buvau su močiute tokius darėm .. ten kažkaip iskerpi skritulius popieriuje, suki su pieštuku ir suklijuoji, gaunasi kaip spygliukai ir tuos spygliuku lapelius perriši siūlu ir išeina kaip spygliuotas kamuoliukas / ežiukas. Tik neatsimenu kaip tiksliai viską daryt...
O man dabar galvoje vis kirba viena mintis šiais metais labai noriu kieme pasistatyti dideles senovines roges ir į jas pridėti dekoratyvinių dovanų turėjom kažkada kaime, bet kiek žinau, atidavėme jas kažkokiam senukui kuris iki šiol žiemą su jom važinėja, tai suku galvą kur dar galėčiau jas gauti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 11 07, 20:56)
Sveikos visur ieškau schemų kaip padaryti tokius ežiukus iš popieriaus. Net foto internete nerandu, kai maža buvau su močiute tokius darėm .. ten kažkaip iskerpi skritulius popieriuje, suki su pieštuku ir suklijuoji, gaunasi kaip spygliukai ir tuos spygliuku lapelius perriši siūlu ir išeina kaip spygliuotas kamuoliukas / ežiukas. Tik neatsimenu kaip tiksliai viską daryt...
Sveika,
tai tu pati viska super ir aprasei, ir nereikia tau jokiu svetimu schemu - daryk ir darbas pats parodys ka ir kaip pakreipti kuria linkme.
Ir cia bus tavo schema, tavo sistema. Viska tu gerai prisimeni.
Pats malonumas yra kurybiniame procese ir ieskojimuose, zymiai idomiau negu pagal gatavas schemas ir iskarpas.
Jei tik turi noro ir kruopstumo, padarysi graziau negu esi maciusi
vau kokiu ideju geru pamaciau cia Kaledas megstu ir turiu siek tiek geru ideju
gal kam pravers
http://s193.photobuc...00076005765.jpg
gal kam pravers
http://s193.photobuc...00076005765.jpg
Niu šitos servetelės - seniai šalčiai tai tiksliai faina labai idėja
man irgi sita ideja labai patiko su senialiais salciais
dar keletas ideju :
dar keletas ideju :
Sveikos mamytės
Forume pilna gražių ir originalių idėjų jau nekantrauju vėl užsiimti namų puošimu Šiais metais ketinu gaminti savo žaisliukus eglutei, taip jaukiau ir gražiau, tik dar neapsisprendžiau kokius darysiu
na o praeitais metais taip pat kukliai papuošiau savo eglutę: iš popieriaus lanksčiau gerves, kabinau džiovintus apelsinus, saldainius, kankorėžius.. štai mano darbelis
Forume pilna gražių ir originalių idėjų jau nekantrauju vėl užsiimti namų puošimu Šiais metais ketinu gaminti savo žaisliukus eglutei, taip jaukiau ir gražiau, tik dar neapsisprendžiau kokius darysiu
na o praeitais metais taip pat kukliai papuošiau savo eglutę: iš popieriaus lanksčiau gerves, kabinau džiovintus apelsinus, saldainius, kankorėžius.. štai mano darbelis