Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Desire*~> @ 2009 11 04, 20:49)
* Iš karoliukų bandysiu daryti snaigutes ir angeliukus ir nuleisiu nuo lubų balkone kad kabėtų lange.

Gal galima placiau apie snaiges is karoliuku ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2009 11 05, 17:14)
Gal galima placiau apie snaiges is karoliuku  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Ir angeliukus please ax.gif
Atsakyti
Angeliukai:

user posted image

user posted image

Snaigutės:

user posted image

user posted image

Ir keletas kitų taip pat labai mielų, kuriuos planuoju pabandyt daryt:

user posted image

user posted image

P.S. FOTO NE MANO, O PAIMTOS IŠ INTERNETO. PATI DAR NEI KARTO NEI VIENO NEBANDŽIAU DARYT ;]]
schemučių kolkas pas save neturiu, bet kai turėsiu galėsiu pasidalinti wink.gif

Atsakyti
Ir man labai grazu wub.gif mane isvis siemet ant angeliuku patrauke,labai noriu pasigaminti butent savom rankom kaska. Pernai karpiau is popieriaus schemas is ineto kaskur siunciausi,klijavau ant langu labai graziai atrode,kur kas originaliau ir jaukiau nei snaiges smile.gif

Va radau karpinukus,man jie labai mieli o priklijuoti ant lango super atrodo 4u.gif
http://s154.photobuc...ttings/Angelai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 05 lapkričio 2009 - 21:13
QUOTE(gretux @ 2009 11 04, 14:26)
Jau buvau kaskada rasius apie citrinu,laimu,apelsinu griezineliu dziovinima. Supjaustyti norimus citrusus griezineliais,padeti ant skardos su kepimo popieriumi ir i orkaite. Ijungti maza liepsnele ir dureles palikti vos pravertas,griezinelius daznai pavartyti,o poto kai jau gerokai apdzius galima baigti dziovinti ant radiatoriaus,taip laikyti dar keleta dienu,nes jei nebus pakankamai isdziuve griezineliai vel atidreksta. Na o pilnai isdziuvus papurksti plauku laku,tada jie igauna blizgesi mirksiukas.gif sekmes,as dziovinau siuo budu,ir gavosi viskas super.
Dar galima naudoti anyziu zvaigzdutes (ar kaip jos ten vadinasi g.gif) ,gvazdikelius,cinamono,vanilino lazdeles mirksiukas.gif kaskada pas kaska maciau pusu spyglius suristu i pundelius irgi labai originaliai atrodo.
O as siemet pirksiu kaledine gele Puansetija,ir ant eglutes jau pirkau tokius ala ziedelius puansetijos,turetu gerai atrodyti wub.gif

Kiek laiko džiovinate orkaitėje apelsino griežinėlius ir kokioje maždaug temperatūroje? rolleyes.gif
Atsakyti

i 
Primenu, kad ši tema skirta pasidalinti idėjomis ir patarimais, kaip papuošti namus Kalėdoms.

! 
Šioje temoje komercinio/ reklaminio turinio žinutėms ne vieta. Jos bus šalinamos, o autoriui skiriamas įspėjimas.

Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2009 11 05, 21:09)
Ir man labai grazu wub.gif mane isvis siemet ant angeliuku patrauke,labai noriu pasigaminti butent savom rankom kaska. Pernai karpiau is popieriaus schemas is ineto kaskur siunciausi,klijavau ant langu labai graziai atrode,kur kas originaliau ir jaukiau nei snaiges smile.gif

Va radau karpinukus,man jie labai mieli o priklijuoti ant lango super atrodo 4u.gif
http://s154.photobuc...ttings/Angelai/

O kaip tu tuos angeliukus iskarpai? g.gif Ar su kokia "britvute" vidu ispjaustai? g.gif
Atsakyti
Radau tokį psl. naršydama - idėjų tikrai galima pasirinkti thumbup.gif http://www.thewhitecompany.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 06 lapkričio 2009 - 09:09
Iš čia patiko kelios idėjos - http://www.thewhitecompany.com/
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 11 05, 20:36)

Nu jau šta puošmena tai tikrai thumbup.gif ! Tokių pasidaryti kelias galima ir padėt po eglute, kol dar dovanų tikrųjų nėra 4u.gif . Super! Jau biveik matau pas save prie eglutės bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 11 05, 23:39)
Kiek laiko džiovinate orkaitėje apelsino griežinėlius ir kokioje maždaug temperatūroje?  rolleyes.gif

Temperaturos negaliu pasakyt,nes dziovinau paprastoj dujinej orkaitej,ijungus maza liepsnele,manau elektrinems tiks maziausia temp. O laiko g.gif gal kokias 4 val. na reikia ziureti kaip dziusta,kokio storumo griezineliai ir t.t reikia tiesiog bandyti mirksiukas.gif

QUOTE(Rijeka @ 2009 11 06, 00:03)
O kaip tu tuos angeliukus iskarpai? g.gif Ar su kokia "britvute" vidu ispjaustai?  g.gif

Nereikia britvuciu,kuo puokiausia tinka kosmetines smailios zirklutes.
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2009 11 06, 12:40)

Nereikia britvuciu,kuo puokiausia tinka kosmetines smailios zirklutes.

Dekui, bandysiu ir as !!! smile.gif
Atsakyti