QUOTE(Austeja7 @ 2009 11 01, 22:35)
Nu cia vat matau super dovana sesei - ta knyga su prisiminimais (ir daiktais?).
Turetu sese labai susijaudinti...
As nezinau kokius daiktus jus ten dedat, bet as savo dukroms tokias knygas - dienorascius ruosiu padovanoti kai bus ju vestuves kada nors
Tai ten esu idejus ju gumytes nuo rankyciu is gimdymo skyriaus (kur parasyti pirmieji duomenys apie jas), paskui ju pirmuju plaukuciu nukirptu sruogeles i kasytes supintas
ir dar ju piesinuku kelis, ju pirmus laiskus kaledu seneliui, dar keleta ju zaidmu, kur pacios susikure kai mazytes buvo... tai mano drauge kai pamate, apsiverke net.
O dukros nezino apie tai nieko, tai joms turetu buti gera staigmena...
Todel manau kad jus cia sesei nerealia dovana ruosiat , saunuole!
vat cia tai kaledinis apsikeitimas siluma ir meile!
Jūs tai šaunuolė, aš labai labai norėčiau tokia dovana gaut iš mamytės
Ačiū už įvertinimą
Tiesiog sugalvojau, kad tai būtų labai smagi dovanėlė, tai kas vakarą vis kažką pridedu, padarau
Na, gal ne taip pasakiau. Su tais daiktais, tai ne tiek į ta albumą, o kiek šalia jie bus.
Na, ten mūsų saugotas talismanas-akmenukas. Kai buvom mažytės, prieš kokius 12 metų jį radom ir aš jį pasiemiau, o dabar duosiu, kad jai laimę neštų. Na, mums jis toks su prasme
Dar bus įklijuotos dvi gintarinės širdelės - turėjom vienodus pakabukus, kai buvom mažytės. Ir dar galvoju ką būtų galima papildomai įdėti, gal mūsų bendrų piešinių, bet dar galvoju
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 02, 12:06)
Nu ir saunuoles Aurinija ir Aussteja!!! Abiem po
Ačiū už gerą žodį