Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(KaleduManiake @ 2009 10 30, 17:09)
Jetus, tiek idėjų Kalėdoms, o dabar vėjas kišenėse švilpauja  doh.gif  verysad.gif

Niu niu, manau reikia tik ideju pasigaudyti ir galima visai nebrangiai prasisukti biggrin.gif as kaip tik siandien prisirinkau sisku ir samanu - bandysiu kanors fantazuoti kaledu tema 000054.gif 000054.gif o vakarais dar ir snaiges neriu - uch kaip jau laukiu svenciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 10 30, 19:56)
Taip, ideju daug... Bet, galvoju, gal reikia kaip tik siais metais pasistengti padaryti tokias kaledas, kad isleisti kuo maziau pinigeliu  mirksiukas.gif  Cia kai praeitais metais prasidejo ta visa krize, sukau galva, ka cia dovanoti butu galima. Tai, sakau, prisirinkti uogu kokiu reikia, isvirti uogienes ar siaip su cukrum sutrinti, supilti i grazius stiklainius ir visiems dovanoti. Arba pvz. jei namie yra medaus, tai citrina galima su medum sukrauti ir dovanoti, linkint, kad nesirgtu istisus metus. Dar tokia ideja, kad pvz. nupirkti kokiu lasiniu gabaliuka, svoguno galva, maza "fleskute" kokio tauraus gerimo, duonos pora riekeliu ir viska i laikrasti ir padovanoti, hmmm, lyg koki priesnuodi pries krize  blush2.gif
Manau, kad ir namu puosybai gal galima prigalvoti visokiu tokiu idomiu dalykeliu. Vienintelio, ko reikia, tai laiko ir ideju. Na gal dar siek tiek pinigeliu, jeigu kokia smulkmena nusipirkti. Bet kartais uztenka perkratyti namus ir randi visokiu dalyku, kuriuos panaudoti.  mirksiukas.gif  4u.gif

Nu labai smagi dovanele su ta fleckute butu - maniskis yra kelis kartus gaves nuo mano mamos toki "zento rinkinuka" skirtingom progom - fleckute su kabanciu skilanduku ar panasiai.
Tik cia nelabai pigu, nes fleckutes brangiai kainuoja.

O jei turit medaus ir planuojat ji su citrina maisyti, tai dar labai faina butu ir imbiero ideti smile.gif

Tik cia kiek nukrypta nuo temukes apie namu puosima... smile.gif

Man labai patiko forume nuotraukos su nertom snaigem.

O pati tai puosiu ivairiai, bet viska stengiuosi kabinti kad butu nukare nuo lubu, nuo karnizu - kad susidarytu iliuzija tokia, kad sninga kambary prie eglutes... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 10 30, 18:09)
Jetus, tiek idėjų Kalėdoms, o dabar vėjas kišenėse švilpauja  doh.gif  verysad.gif

Manau tie vejai musu kisenese, kazkiek i nauda , dazniausiai tada pazadina paciu idejas uzsigulejusias kazkur seniai seniai, nes kitu atveju nueitumem i parduotuve nusiperkam ir fsio puosiam namus, o dbr savom rankutem paklijuotas panertas , susiutas zaisliukas tikrai manau bus mielesnis wub.gif auksciua nosi ir visos idejos isipildys dar ir su kaupu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir manau, kad krizė iš dalies į gerą smile.gif Pradėjau daryti savo rankų dovanėles tam, kad būtų daug šiltesnės, jaukesnės Kalėdos ir pačios dovanos 4u.gif Nors, tiesa, tai bus tik dalis dovanų, dalį teks ir pirkti blush2.gif Jau prisigaminau savo atvirukų, nors ir paprastų, bet pati dariau smile.gif siuvinėjau kryželiu eglutės, snaigutes ant kanvos ir įklijavau kaip atviruką smile.gif sesei darau knygą, kur bus mūsų nuotraukos, prisiminimai, bendri daiktai 4u.gif Tėvams bandysiu dekupažu pagražinti remėlius nuotraukos ir padarysiu jų abiejų nuotrauką smile.gif Man gražu, šilta ir jauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2009 11 01, 22:45)
Aš ir manau, kad krizė iš dalies į gerą  smile.gif  Pradėjau daryti savo rankų dovanėles tam, kad būtų daug šiltesnės, jaukesnės Kalėdos ir pačios dovanos  4u.gif Nors, tiesa, tai bus tik dalis dovanų, dalį teks ir pirkti  blush2.gif  Jau prisigaminau savo atvirukų,  nors ir paprastų, bet pati dariau  smile.gif  siuvinėjau kryželiu eglutės, snaigutes ant kanvos ir įklijavau kaip atviruką  smile.gif sesei darau knygą, kur bus mūsų nuotraukos, prisiminimai, bendri daiktai  4u.gif Tėvams bandysiu dekupažu pagražinti remėlius nuotraukos ir padarysiu jų abiejų nuotrauką  smile.gif Man gražu, šilta ir jauku  mirksiukas.gif

Nu cia vat matau super dovana sesei - ta knyga su prisiminimais (ir daiktais?).
Turetu sese labai susijaudinti...
As nezinau kokius daiktus jus ten dedat, bet as savo dukroms tokias knygas - dienorascius ruosiu padovanoti kai bus ju vestuves kada nors smile.gif
Tai ten esu idejus ju gumytes nuo rankyciu is gimdymo skyriaus (kur parasyti pirmieji duomenys apie jas), paskui ju pirmuju plaukuciu nukirptu sruogeles i kasytes supintas smile.gif ir dar ju piesinuku kelis, ju pirmus laiskus kaledu seneliui, dar keleta ju zaidmu, kur pacios susikure kai mazytes buvo... tai mano drauge kai pamate, apsiverke net.
O dukros nezino apie tai nieko, tai joms turetu buti gera staigmena...

Todel manau kad jus cia sesei nerealia dovana ruosiat , saunuole!:)
vat cia tai kaledinis apsikeitimas siluma ir meile!
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2009 11 01, 22:35)
Nu cia vat matau super dovana sesei - ta knyga su prisiminimais (ir daiktais?).
Turetu sese labai susijaudinti...
As nezinau kokius daiktus jus ten dedat, bet as savo dukroms tokias knygas - dienorascius ruosiu padovanoti kai bus ju vestuves kada nors smile.gif
Tai ten esu idejus ju gumytes nuo rankyciu is gimdymo skyriaus (kur parasyti pirmieji duomenys apie jas), paskui ju pirmuju plaukuciu nukirptu sruogeles i kasytes supintas smile.gif ir dar ju piesinuku kelis, ju pirmus laiskus kaledu seneliui, dar keleta ju zaidmu, kur pacios susikure kai mazytes buvo... tai mano drauge kai pamate, apsiverke net.
O dukros nezino apie tai nieko, tai joms turetu buti gera staigmena...

Todel manau kad jus cia sesei nerealia dovana ruosiat , saunuole!:)
vat cia tai kaledinis apsikeitimas siluma ir meile!

Jūs tai šaunuolė, aš labai labai norėčiau tokia dovana gaut iš mamytės smile.gif Ačiū už įvertinimą smile.gif Tiesiog sugalvojau, kad tai būtų labai smagi dovanėlė, tai kas vakarą vis kažką pridedu, padarau rolleyes.gif Na, gal ne taip pasakiau. Su tais daiktais, tai ne tiek į ta albumą, o kiek šalia jie bus. smile.gif Na, ten mūsų saugotas talismanas-akmenukas. Kai buvom mažytės, prieš kokius 12 metų jį radom ir aš jį pasiemiau, o dabar duosiu, kad jai laimę neštų. Na, mums jis toks su prasme mirksiukas.gif Dar bus įklijuotos dvi gintarinės širdelės - turėjom vienodus pakabukus, kai buvom mažytės. Ir dar galvoju ką būtų galima papildomai įdėti, gal mūsų bendrų piešinių, bet dar galvoju ax.gif

QUOTE(Rijeka @ 2009 11 02, 12:06)
Nu ir saunuoles Aurinija ir Aussteja!!! Abiem po 4u.gif

Ačiū už gerą žodį smile.gif
Atsakyti
Mamytes, o kaip susidziovinti apelsino, citrinos zieveles? Ant radiatoriaus sudeti supjauscius ar kaip? blush2.gif Ir ka dar butu galima tokio panasaus padaryti? mastau.gif cinamono lazdeliu nusipirkti as cia namu papuosimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 04, 11:37)
Mamytes, o kaip susidziovinti apelsino, citrinos zieveles? Ant radiatoriaus sudeti supjauscius ar kaip?  blush2.gif  Ir ka dar butu galima tokio panasaus padaryti?  mastau.gif cinamono lazdeliu nusipirkti as cia namu papuosimui  g.gif

Jau buvau kaskada rasius apie citrinu,laimu,apelsinu griezineliu dziovinima. Supjaustyti norimus citrusus griezineliais,padeti ant skardos su kepimo popieriumi ir i orkaite. Ijungti maza liepsnele ir dureles palikti vos pravertas,griezinelius daznai pavartyti,o poto kai jau gerokai apdzius galima baigti dziovinti ant radiatoriaus,taip laikyti dar keleta dienu,nes jei nebus pakankamai isdziuve griezineliai vel atidreksta. Na o pilnai isdziuvus papurksti plauku laku,tada jie igauna blizgesi mirksiukas.gif sekmes,as dziovinau siuo budu,ir gavosi viskas super.
Dar galima naudoti anyziu zvaigzdutes (ar kaip jos ten vadinasi g.gif) ,gvazdikelius,cinamono,vanilino lazdeles mirksiukas.gif kaskada pas kaska maciau pusu spyglius suristu i pundelius irgi labai originaliai atrodo.
O as siemet pirksiu kaledine gele Puansetija,ir ant eglutes jau pirkau tokius ala ziedelius puansetijos,turetu gerai atrodyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 04 lapkričio 2009 - 14:29
QUOTE(gretux @ 2009 11 04, 14:26)
Jau buvau kaskada rasius apie citrinu,laimu,apelsinu griezineliu dziovinima. Supjaustyti norimus citrusus griezineliais,padeti ant skardos su kepimo popieriumi ir i orkaite. Ijungti maza liepsnele ir dureles palikti vos pravertas,griezinelius daznai pavartyti,o poto kai jau gerokai apdzius galima baigti dziovinti ant radiatoriaus,taip laikyti dar keleta dienu,nes jei nebus pakankamai isdziuve griezineliai vel atidreksta. Na o pilnai isdziuvus papurksti plauku laku,tada jie igauna blizgesi mirksiukas.gif sekmes,as dziovinau siuo budu,ir gavosi viskas super.
Dar galima naudoti anyziu zvaigzdutes (ar kaip jos ten vadinasi g.gif) ,gvazdikelius,cinamono,vanilino lazdeles mirksiukas.gif kaskada pas kaska maciau pusu spyglius suristu i pundelius irgi labai originaliai atrodo.
O as siemet pirksiu kaledine gele Puansetija,ir ant eglutes jau pirkau tokius ala ziedelius puansetijos,turetu gerai atrodyti wub.gif

O kur tu anyziniu zvaigzduciu gauti? ar jos nebuna jau sudziovintos, kai perki? Tiesiog niekur , isskyrus popuri ar siaip kokius rankdarbius nesu ju macius,tad tikrai neturiu supratimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 04, 13:41)
O kur tu anyziniu zvaigzduciu gauti? ar jos nebuna jau sudziovintos, kai perki? Tiesiog niekur , isskyrus popuri ar siaip kokius rankdarbius nesu ju macius,tad tikrai neturiu supratimo blush2.gif

Perku zvaigzdutes ne LT ,bet ju ir Lt turi buti,gal kokioj prieskoniu parduotuvej,ar skyriui. o atrodo jos taip http://www.rojaussod...s/apelsinas.jpg ten matosi mazos zvaigzdutes,tik tokia foto radau. Bet jos labai kvepia anyziais,ir pakankamai grazios,tinka dekoracijoms,ir maisto gaminimui smile.gif dar ziuriu ir obuoliai dziovinti super atrodo,tik kaip juos isdziovinti kad jie liktu tokie balti g.gif nes kaip zinia jie ruduoja .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 04 lapkričio 2009 - 14:53
QUOTE(gretux @ 2009 11 04, 14:52)
smile.gif dar ziuriu ir obuoliai dziovinti super atrodo,tik kaip juos isdziovinti kad jie liktu tokie balti g.gif  nes kaip zinia jie ruduoja .

Obuoliukus prieš džiovinant reikia pmirkyti rūgščiam tirpale. Aš naudoju citrinos rūgštį, dedu į vandenį iš akies, paragauju, kad tikrai rūgštu būtų.
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 11 04, 17:08)
Obuoliukus prieš džiovinant reikia pmirkyti rūgščiam tirpale. Aš naudoju citrinos rūgštį, dedu į vandenį iš akies, paragauju, kad tikrai rūgštu būtų.

O cia tuos obuoliukus jau supjaustytus reikia pamirkyti ar dar visus cielus? g.gif
Atsakyti