Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Mazulytee @ 2009 10 15, 14:14)
Grazu  smile.gif  Tai kad jos labai greit neriasi bent jau tas kur as nersiu  smile.gif

Gal galetumei imest schemute?
QUOTE(kavute @ 2009 10 16, 22:42)
Įsivaizduoju kaip fantastiškai turėtų atrodyti, labai patinka hiacintai  wub.gif O kur jų pirkti ir ar pamerkti tiesiog į indą ir ji pražysta po kelių mėn ar kaip, nes aš nekokia gėlininkė?  blush2.gif

Reikai paprastai imerkt i vandeni iki puses svogunelio ir viskas...as ir pirmasyk taip darysiu blush2.gif Tai reik bandyt, kitaip nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2009 10 16, 17:42)
Jei nerasi smilkalu, tai paieskok kvepiancios pusim zvakes. Kazkada turejau, tai jos subtilus misko kvapas labai tiko Kaledom. smile.gif Tiesa, jei pirktum zvake, turbut zinai, kad geriausios kvepiancios zvakes yra tos, kurios tik vos vos kvepia neuzdegtos. Tu, nuo kuriu kvapo parduotuvese galva iskausta, reikia vengti.

Beje, o kokia spalva vyraus jusu namie per Kaledas? As pati jau keli metai lieku istikima tamsiai violetinei su auksu. Net tamsios violetines zvakes jau supirktos, laukia savo laiko. smile.gif

Reiks ieskoti kol rasiu tu smilkalu blush2.gif labai jau jie man patiko blush2.gif dar keleta turiu ju nuo praeitu metu.
Zvakes irgi thumbup.gif aciu uz patarimus. thumbup.gif
AS puosiu tradicine aukso ir raudona spalva.

Papildyta:
QUOTE(kavute @ 2009 10 16, 20:42)

Šio kvapo smilkalų yra C&D parduotuvėse, man irgi jie labai patinka, tik sąlyginai brangoki, 1vnt-1,5lt, bet aš viso per kartą nesudeginu, nes jų ir kvapas visai kitoks nei tų 'maximinių', toks intensyvus  thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, mergaitės, gal kuri pamenate kada arbatų namai pradeda prekiauti Kalėdinės serijos arbatomis?  bigsmile.gif Aš dievinu jas, visada prabėgu per visas parduotuves ir prisiperku jų, bet išsigeria greit ir jau vėl apie jas pradedu svaigt rudens pradžioj  tongue.gif Tikriausiai teks iki gruodžio pradžios dar palaukt, ypač "Presto" užsivėlina, kitose greičiau lyg ir atsiranda. O dar man jos labai ir fainai prie dovanų rinkinukus tokios padaryt draugams, pernai daug kam dovanojau įdejusi kelių rūšių arbatos, aromatinės kavos ir pačios keptų keksiukų įvairių skonių asorti, o dar radau tokių keksiukų popierėlių kalėdinių kelių rūšių, tai iš viso super  thumbup.gif Šįmet, gal darysiu panašiai su pačios keptais imbieriniais sausainėliais ir meduoliais, viską padekoravus ir supakavus į permatomą tokį popierių (kur gėles į jį pakuoja), užrišus bantą atrodo labai labai šventiškai ir dažną pradžiugina labiau nei kokia materialinė dovana  wub.gif

Aciu...tirka tiesa nors bangoki,bet visam vakarui uztenka vieno smilkalo thumbup.gif
Del arbatu nezinau,bet kuo greiciau prades prekiauti tuo geriau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 17, 07:29)
O kur ruošiatės įsigyt tokio? Kokioj gėlių parduotuvėj? Parduoda? Aš irgi jau senokai apie tokį dovanų pakavimo būdą svajoju biggrin.gif

mane irgi domina kur butu galima Vilniuje isigyti permatomo to popieriaus ax.gif
Atsakyti
Celofaninių maišelių (permatomų, be jokių papuošimų) įvairių dydžių mačiau parduotuvėje "Schetelig" Klaipėdoje. Bet turėtų būti ir Vilniuj. Gal ir vyniojamojo popieriaus turi.
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 16, 19:49)
Na o aš ištikima lieku tradicinėms, man pačioms mieliausioms Kalėdų spalvoms - raudonai, tamsiai žaliai ir auksinei (gelsvai, rusvai) smile.gif. Žvakes vis dar ruošiuosi pirkt smile.gif Dideles ir raudonas.  wub.gif Et, jau laukiu viso to  wub.gif

mano spalvos ir panašios mirksiukas.gif
žvakių pirkti nereikės nes labai daug turiu

QUOTE(Mercredi @ 2009 10 17, 09:29)
O kur ruošiatės įsigyt tokio? Kokioj gėlių parduotuvėj? Parduoda? Aš irgi jau senokai apie tokį dovanų pakavimo būdą svajoju biggrin.gif

aš visą laiką tokį perku gėlių prekyvietėse ax.gif
Dar sugalvojau ko dar yra klevų lapų reik prisirinkti ir pridaryti Klevo rožių wub.gif
Labai noriu šiais metais didelės eglės wub.gif thumbup.gif
O dovanosiu viską supakavusi taip pat į tą permatoma popierių giminaičiams pyrago sausainių įdėsiu (žinoma tik pačios gamytų) .Šeimynai priedo mažos dovanėlės (smulkmenos ).Brolis toli užsienyje tai net nežinau kaip pasveikinti verysad.gif gal pasiūlytumėt idėjų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 17, 09:29)

Aš pirkusi esu kanceliarinėse prekėse arba popieriaus parduotuvėse, Kaune taip par yra Urmo bazėje, prie pakavimui skirtų daikčiukų, o taip pat galima gauti iš floristų ar turgui moterėlių, kurios prekiauja gėlėmis, kai man skubiai reikėjo, tai nubėgau į turgų prie namų, daviau pora litukų ir moterytė atkirpo, kiek paprašiau mirksiukas.gif

QUOTE(ra-mune @ 2009 10 17, 10:35)
Reikai paprastai imerkt i vandeni iki puses svogunelio ir viskas...as ir pirmasyk taip darysiu blush2.gif  Tai reik bandyt, kitaip nebus lotuliukas.gif

Ra-mune, reikės būtinai išbandyt, kaip norėčiau, kad pražystų per Kalėdas wub.gif O kur pirkti tų hiacintų svogūnėlių? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 06 lapkričio 2009 - 00:35
QUOTE(ikristute @ 2009 10 16, 12:12)
Taigi buna pirkti purškiamo standiklio, ten su krakmolu man atrodo jis, apipurški ir išlygini per skuduriuką. O kažkada seniau tai į vandenį dėdavo krakmolo, kažkiek pamirkydavo ir išlygindavo tai irgi kuo puikiausiai "išsikrakmolindavo", ta prasme sukietėdavo. Apie buda su  lipalu nesu girdėjus g.gif , bet gal g.gif

Purškiami standikliai ir krakmolas veikia laikinai, iki pirmo skalbimo (dar ir cukraus sirupu standina), o lipalas su terpentinu ilgam, atlaiko visus sklabimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benė @ 2009 10 17, 09:17)
aš visą laiką tokį perku gėlių prekyvietėse  ax.gif
Dar sugalvojau ko dar yra klevų lapų reik prisirinkti ir pridaryti Klevo rožių  wub.gif
Labai noriu šiais metais didelės eglės  wub.gif  thumbup.gif
O dovanosiu viską supakavusi taip pat į tą permatoma popierių giminaičiams pyrago sausainių įdėsiu (žinoma tik pačios gamytų) .Šeimynai priedo mažos dovanėlės (smulkmenos ).Brolis toli užsienyje tai net nežinau kaip pasveikinti  verysad.gif  gal pasiūlytumėt idėjų?  g.gif

Jus perkate ta permatoma acelofana,kur prekiauja gelemis,pas tas pacias geliu pardavejas? g.gif
Gal kas zinote,kur tiksliau VILNIUJE galima nusipirkti ax.gif buciau labai dekinga. ax.gif
Jei brolis uzsienyje,vistiek kazkoki siuntinuka siusite...as siulyciau tokia ideja..savos gamybos padaryti atviruka ir ideti maza albumeli su teveliu,jusu,butu puiku jei idetumete ir jo geriausiu draugu sviezias fotografijomis ir prierasais,palinkejimais salia foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 18, 09:03)
Jus perkate ta permatoma acelofana,kur prekiauja gelemis,pas tas pacias geliu pardavejas? g.gif
Gal kas zinote,kur tiksliau VILNIUJE galima nusipirkti ax.gif buciau labai dekinga. ax.gif
Jei brolis uzsienyje,vistiek kazkoki siuntinuka siusite...as siulyciau tokia ideja..savos gamybos padaryti atviruka ir ideti maza albumeli su  teveliu,jusu,butu puiku jei idetumete ir jo geriausiu draugu sviezias fotografijomis ir prierasais,palinkejimais salia foto. 4u.gif

dėkoju už patarimus mirksiukas.gif
Taip perku tą kuri skirtas gėlėms (nors tikrai ne tik ,daug kas jau dabar į jį ir dovanas pakuoja) ,aš kaip minėjau perku prekyvietėse kur prekiauja gėlėmis (daug pigiau ten) arba floristikos salonuose mirksiukas.gif
Kur vilniuje yra tiksliai negaliu pasakyti ,bet manau kiekvienam floristikos parduotuvėlė tikrai rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o aš namučius puošiu tradicinėmis spalvomis - raudona, žalia ir auksinė wub.gif jau taip laukiu Kalėdų 4u.gif reikės būtinai visokių eter. aliejukų paieškot. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 10 17, 22:33)

Ra-mune, reikės būtinai išbandyt, kaip norėčiau, kad pražystų per Kalėdas  wub.gif O kur pirkti tų hiacintų svogūnėlių?  blush2.gif

As hiacintu svoguneliu pirkau norfoje, bet siaip, maciau ir maxsomoje...ar siaip kokiugeliu parduotuveje kus prekiaujo sodo reikmenimeis ir seklomis bei svoguneliais tikrai rasi...tauip manau...nu va einu tuo paciu aju kad uzsisnekejom, ir pasimerksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2009 10 08, 21:55)
Įdomus sprendimas smile.gif
user posted image

Ziauriai patiko thumbup.gif thumbup.gif Man labai tiktu, nes kambarelis mazas, ir eglei vietos kaip ir nelabai yra g.gif Tik idomu, kaip visa tai pritvirtinti unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Leita @ 2009 08 17, 08:36)

wub.gif Tikrai daug nuostabiu ideju 4u.gif Kaip smagu cia uzbegt tokia niuria diena, ir pradet planuot sia nuostabia svente thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
http://farm1.static...._c4a6624c96.jpg

Kaip man patiko! wub.gif
Bandysiu šiais metais pasigaminti bigsmile.gif
Atsakyti