QUOTE(Freja @ 2009 10 16, 17:42)
Jei nerasi smilkalu, tai paieskok kvepiancios pusim zvakes. Kazkada turejau, tai jos subtilus misko kvapas labai tiko Kaledom. Tiesa, jei pirktum zvake, turbut zinai, kad geriausios kvepiancios zvakes yra tos, kurios tik vos vos kvepia neuzdegtos. Tu, nuo kuriu kvapo parduotuvese galva iskausta, reikia vengti.
Beje, o kokia spalva vyraus jusu namie per Kaledas? As pati jau keli metai lieku istikima tamsiai violetinei su auksu. Net tamsios violetines zvakes jau supirktos, laukia savo laiko.
Reiks ieskoti kol rasiu tu smilkalu
labai jau jie man patiko
dar keleta turiu ju nuo praeitu metu.
Zvakes irgi
aciu uz patarimus.
AS puosiu tradicine aukso ir raudona spalva.
Papildyta:
QUOTE(kavute @ 2009 10 16, 20:42)
Šio kvapo smilkalų yra C&D parduotuvėse, man irgi jie labai patinka, tik sąlyginai brangoki, 1vnt-1,5lt, bet aš viso per kartą nesudeginu, nes jų ir kvapas visai kitoks nei tų 'maximinių', toks intensyvus
Papildyta:
Tiesa, mergaitės, gal kuri pamenate kada arbatų namai pradeda prekiauti Kalėdinės serijos arbatomis?
Aš dievinu jas, visada prabėgu per visas parduotuves ir prisiperku jų, bet išsigeria greit ir jau vėl apie jas pradedu svaigt rudens pradžioj
Tikriausiai teks iki gruodžio pradžios dar palaukt, ypač "Presto" užsivėlina, kitose greičiau lyg ir atsiranda. O dar man jos labai ir fainai prie dovanų rinkinukus tokios padaryt draugams, pernai daug kam dovanojau įdejusi kelių rūšių arbatos, aromatinės kavos ir pačios keptų keksiukų įvairių skonių asorti, o dar radau tokių keksiukų popierėlių kalėdinių kelių rūšių, tai iš viso super
Šįmet, gal darysiu panašiai su pačios keptais imbieriniais sausainėliais ir meduoliais, viską padekoravus ir supakavus į permatomą tokį popierių (kur gėles į jį pakuoja), užrišus bantą atrodo labai labai šventiškai ir dažną pradžiugina labiau nei kokia materialinė dovana
Aciu...tirka tiesa nors bangoki,bet visam vakarui uztenka vieno smilkalo
Del arbatu nezinau,bet kuo greiciau prades prekiauti tuo geriau
Papildyta:
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 17, 07:29)
O kur ruošiatės įsigyt tokio? Kokioj gėlių parduotuvėj? Parduoda? Aš irgi jau senokai apie tokį dovanų pakavimo būdą svajoju
mane irgi domina kur butu galima Vilniuje isigyti permatomo to popieriaus