Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 14, 12:37)
bigsmile.gif kokie garžūs darbeliai. Čia kaip suprantu dėklas vienkartinėm servetėlėm? Labai gražu. Dar liko laiko iki Kalėdų. Reiktų pabandyt pasidaryt tokius smile.gif . Aš tai galvoju tokias tipo snaiges pasidaryt ant lango iš vatos. Čia dėl viso pikto, jei nesnigtų per šventes lotuliukas.gif Pas mane kaip tik virs lango įgręžti du vinys nuo senų laikų. Vienam lango gale ir kitam. ten kažkada kabojo gėlės blush2.gif . Tai galvoju ant jų dėti tokį kaip karnyziuką, o ant jo tarpais pririšti ilgus kabančius siūlus. Ant siūlų privelčiau iš vatos mažyčius kamuoliukus kas kelis cm žemyn. Ir taip ant kiekvieno siūlo per visą langą. Manau turėtų gražiai atrodyti. Kaip tikra pūga lotuliukas.gif

aha labai grazus ir man vienkartinem servetelem dekliukai , o ir lengvai nersis ir greitai ir grazu thumbup.gif

O as siemet and lango kabinsiu savo nertas baltas snaigutes smile.gif ant siuliuko kazkaip gal kabinsiu arba prie lango bandysiu kaip nors graziai su kuom nors pritvirtinti smile.gif
Atsakyti
Turėtų gražiai atrodyti nertos snaigės wub.gif Jaukiai ir šventiškai. O man kaip totaliai tinginei bus gerai ir vatinkos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vau ...snaiges nertos... as jau senai apie jas svajoju, man taip garzu...bet vat, kad niekaip neprisiruosiu nusinert ju.

As dar stokia minti uzmaciau. reikia heacinto svogunelius pamerkti i koki inda ir dabar pamerkus, jis Kaledoms parzysti turetu...nu fainai turetu atrodyt, periristi dar kaspinu kalediniu...reiks eit uzsimerkt, nes vakar kaip tik nusipirkau (ziuresime kas gausis)
Atsakyti
Vat snaigiu nertu ir pas mane bus pilni namai,vakaroju su kabliuku rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2009 10 15, 20:47)
Per darbu pamokas buvau ismokusi ir siuvineti ir nerti ir megzti, bet viska pamirsau. Kaip noreciau kad kas vel pamokintu. Taip butu faina snaigiu nusinerti. Man mama buvo padovanojusi kazkieno nertu angeliuku. Koks grozis.  wub.gif

aha man tas pats buvo per darbu pamokas irgi visko mokejau , bet teko prisiminti kaip nerti serveteles ir kitas grozybes , megsti smile.gif Pabandyk paieskoti yra labai paprastuciu snaigiu rasteliu , kur tikrai suprastum smile.gif

Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2009 10 15, 18:13)
Vat snaigiu nertu ir pas mane bus pilni namai,vakaroju su kabliuku rankose smile.gif

grazu but , tik nepersistenk !

Beja gal zinot kaip jas iskrakmolinti kad butu labai standzios ? Kazkur tik dabar nebepamenu kur buvau uzmacius forume kad viena jas kazkaip standine serveteles su lipalu ir vandeliu , uzsimaiso sauja lygtais lipalo ir i vandens kieki kazkoki , su ranka ismaiso kad nebutu lipalo gabaliuku , isskalbtas grozybes praskalauja ir standzios grazios buna . Gal esat kuri taip bandzius ?
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2009 10 16, 09:06)
Beja gal zinot kaip jas iskrakmolinti kad butu labai standzios ? Kazkur tik dabar nebepamenu kur buvau uzmacius forume kad viena jas kazkaip standine serveteles su lipalu ir vandeliu , uzsimaiso sauja lygtais lipalo ir i vandens kieki kazkoki , su ranka ismaiso kad nebutu lipalo gabaliuku , isskalbtas grozybes praskalauja ir standzios grazios buna .  Gal esat kuri taip bandzius ?

Dar lyg tai ir terpentino pila, bet aš nebandžiau, nes tiksliai nežinau
Atsakyti
Taigi buna pirkti purškiamo standiklio, ten su krakmolu man atrodo jis, apipurški ir išlygini per skuduriuką. O kažkada seniau tai į vandenį dėdavo krakmolo, kažkiek pamirkydavo ir išlygindavo tai irgi kuo puikiausiai "išsikrakmolindavo", ta prasme sukietėdavo. Apie buda su lipalu nesu girdėjus g.gif , bet gal g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

as irgi jau pradejau galvoti apie kaledas. Radau idomia papuosimu ideja ir noriu ja pasidalinti su kitom smile.gif
Papuosimai gaminami is plastikiniu buteliu - taigi, uzuot tersusios gamta, galime priketli juos antram gyvenimui ir pasipuosti namus ar lauka smile.gif

radau stai tokia nuoroda - cia yra ir vaizdai, ir instrukcija, ir breziniai:
http://sabedoria.mul...lbum/20#photo=2

gal kam pravers.
o as jau si savaitgali pabandysiu gaminti smile.gif jau visa maisa buteliu prikaupiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 16, 14:07)
tikrai  noreciau..Manau cia ne reklama tiesiog informavimas thumbup.gif
Parasykite,kur butu galima isigyti mirksiukas.gif
Ir dar klausymas merginos gal matet kur parduodami smilkalai ,jei gerai ivardinsiu misko ziemos kvapai blush2.gif ...fantastiskas kvapas,gal zinotekur toku butu galima rasti ax.gif

Jei nerasi smilkalu, tai paieskok kvepiancios pusim zvakes. Kazkada turejau, tai jos subtilus misko kvapas labai tiko Kaledom. smile.gif Tiesa, jei pirktum zvake, turbut zinai, kad geriausios kvepiancios zvakes yra tos, kurios tik vos vos kvepia neuzdegtos. Tu, nuo kuriu kvapo parduotuvese galva iskausta, reikia vengti.

Beje, o kokia spalva vyraus jusu namie per Kaledas? As pati jau keli metai lieku istikima tamsiai violetinei su auksu. Net tamsios violetines zvakes jau supirktos, laukia savo laiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2009 10 16, 19:42)

Beje, o kokia spalva vyraus jusu namie per Kaledas? As pati jau keli metai lieku istikima tamsiai violetinei su auksu. Net tamsios violetines zvakes jau supirktos, laukia savo laiko. smile.gif

Na o aš ištikima lieku tradicinėms, man pačioms mieliausioms Kalėdų spalvoms - raudonai, tamsiai žaliai ir auksinei (gelsvai, rusvai) smile.gif. Žvakes vis dar ruošiuosi pirkt smile.gif Dideles ir raudonas. wub.gif Et, jau laukiu viso to wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ra-mune @ 2009 10 15, 08:54)
As dar stokia minti uzmaciau. reikia heacinto svogunelius pamerkti i koki inda ir dabar pamerkus, jis Kaledoms parzysti turetu...nu fainai turetu atrodyt, periristi dar kaspinu kalediniu...reiks eit uzsimerkt, nes vakar kaip tik nusipirkau (ziuresime kas gausis)

Įsivaizduoju kaip fantastiškai turėtų atrodyti, labai patinka hiacintai wub.gif O kur jų pirkti ir ar pamerkti tiesiog į indą ir ji pražysta po kelių mėn ar kaip, nes aš nekokia gėlininkė? blush2.gif

Beje aš kvepinu namus su TBS aliejukais, kvapai irgi fantastiniai, ypač kalėdas primena spanguolių ir vanilės/cinamono (vanilla spice) aliejukai, o maniškis svaigsta dėl mandarininio (satsuma) kvapo,mmm rolleyes.gif
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 16, 19:07)
Ir dar klausymas merginos gal matet kur parduodami smilkalai ,jei gerai ivardinsiu misko ziemos kvapai blush2.gif ...fantastiskas kvapas,gal zinotekur toku butu galima rasti ax.gif

Šio kvapo smilkalų yra C&D parduotuvėse, man irgi jie labai patinka, tik sąlyginai brangoki, 1vnt-1,5lt, bet aš viso per kartą nesudeginu, nes jų ir kvapas visai kitoks nei tų 'maximinių', toks intensyvus thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, mergaitės, gal kuri pamenate kada arbatų namai pradeda prekiauti Kalėdinės serijos arbatomis? bigsmile.gif Aš dievinu jas, visada prabėgu per visas parduotuves ir prisiperku jų, bet išsigeria greit ir jau vėl apie jas pradedu svaigt rudens pradžioj tongue.gif Tikriausiai teks iki gruodžio pradžios dar palaukt, ypač "Presto" užsivėlina, kitose greičiau lyg ir atsiranda. O dar man jos labai ir fainai prie dovanų rinkinukus tokios padaryt draugams, pernai daug kam dovanojau įdejusi kelių rūšių arbatos, aromatinės kavos ir pačios keptų keksiukų įvairių skonių asorti, o dar radau tokių keksiukų popierėlių kalėdinių kelių rūšių, tai iš viso super thumbup.gif Šįmet, gal darysiu panašiai su pačios keptais imbieriniais sausainėliais ir meduoliais, viską padekoravus ir supakavus į permatomą tokį popierių (kur gėles į jį pakuoja), užrišus bantą atrodo labai labai šventiškai ir dažną pradžiugina labiau nei kokia materialinė dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 10 16, 22:42)
į permatomą tokį popierių (kur gėles į jį pakuoja),

O kur ruošiatės įsigyt tokio? Kokioj gėlių parduotuvėj? Parduoda? Aš irgi jau senokai apie tokį dovanų pakavimo būdą svajoju biggrin.gif
Atsakyti