QUOTE(ra-mune @ 2009 10 15, 08:54)
As dar stokia minti uzmaciau. reikia heacinto svogunelius pamerkti i koki inda ir dabar pamerkus, jis Kaledoms parzysti turetu...nu fainai turetu atrodyt, periristi dar kaspinu kalediniu...reiks eit uzsimerkt, nes vakar kaip tik nusipirkau (ziuresime kas gausis)
Įsivaizduoju kaip fantastiškai turėtų atrodyti, labai patinka hiacintai
O kur jų pirkti ir ar pamerkti tiesiog į indą ir ji pražysta po kelių mėn ar kaip, nes aš nekokia gėlininkė?
Beje aš kvepinu namus su TBS aliejukais, kvapai irgi fantastiniai, ypač kalėdas primena spanguolių ir vanilės/cinamono (vanilla spice) aliejukai, o maniškis svaigsta dėl mandarininio (satsuma) kvapo,mmm
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 16, 19:07)
Ir dar klausymas merginos gal matet kur parduodami smilkalai ,jei gerai ivardinsiu misko ziemos kvapai
...fantastiskas kvapas,gal zinotekur toku butu galima rasti
Šio kvapo smilkalų yra C&D parduotuvėse, man irgi jie labai patinka, tik sąlyginai brangoki, 1vnt-1,5lt, bet aš viso per kartą nesudeginu, nes jų ir kvapas visai kitoks nei tų 'maximinių', toks intensyvus
Papildyta:
Tiesa, mergaitės, gal kuri pamenate kada arbatų namai pradeda prekiauti Kalėdinės serijos arbatomis?
Aš dievinu jas, visada prabėgu per visas parduotuves ir prisiperku jų, bet išsigeria greit ir jau vėl apie jas pradedu svaigt rudens pradžioj
Tikriausiai teks iki gruodžio pradžios dar palaukt, ypač "Presto" užsivėlina, kitose greičiau lyg ir atsiranda. O dar man jos labai ir fainai prie dovanų rinkinukus tokios padaryt draugams, pernai daug kam dovanojau įdejusi kelių rūšių arbatos, aromatinės kavos ir pačios keptų keksiukų įvairių skonių asorti, o dar radau tokių keksiukų popierėlių kalėdinių kelių rūšių, tai iš viso super
Šįmet, gal darysiu panašiai su pačios keptais imbieriniais sausainėliais ir meduoliais, viską padekoravus ir supakavus į permatomą tokį popierių (kur gėles į jį pakuoja), užrišus bantą atrodo labai labai šventiškai ir dažną pradžiugina labiau nei kokia materialinė dovana