Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

Įdomus sprendimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kalėdinė žvaigždė

user posted image
user posted image
Atsakyti
mm.. galvoju prikabint ant langų snaigių,ant durų pakabinti vainiką,o ant sienų kaip nors pritvirtinti Kalėdines kojnes. tai tokie mano planai. wub.gif smile.gif
Atsakyti
O mes sugalvojom nusipirkt graikiškų riešutų ir prie jų karštais klijais priklijuot spalvotų juostelių kaspinėlius ir tokius kabint ant eglutės, nuleist ant siūlo languose arba galbūt dar bandysim riešutus nupurkšt kokiais blizgančiais dažais...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Help! Mačiau kažkada šablonus elnio ar briedžio su rogėmis. Jie pagal viską dideli turėtų būti, naudojami pvz lauke. Jau antrą parą ieškau po visas kalėdines temas, bet nerandu. Mažu kuri užsisaugojot g.gif ?
Beieškodama radau tokią idėją: gali būti 2 viename, ir dovana ir įpakavimas Briedžiukai-rankšluostukai
Dar Vazonėliai- briedžiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persila: 11 spalio 2009 - 21:37
QUOTE(allegro @ 2009 10 11, 20:05)
O mes sugalvojom nusipirkt graikiškų riešutų ir prie jų karštais klijais priklijuot spalvotų juostelių kaspinėlius ir tokius kabint ant eglutės, nuleist ant siūlo languose arba galbūt dar bandysim riešutus nupurkšt kokiais blizgančiais dažais...

Ant eglutės gal ir gražu, bet ant lango gali atrodyti per maži, nebent po kelis vienoje vietoje suversi. biggrin.gif Aš ant lango kabinu plokščias katronines žvaigžes apklijuotas kokoso plaušu, o kabinu jas ant atlasinio kaspino tokios spalvos, kokia tais metais pagrindinė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 12, 08:02)
Aš ant lango kabinu plokščias katronines žvaigžes apklijuotas kokoso plaušu, o kabinu jas ant atlasinio kaspino tokios spalvos, kokia tais metais pagrindinė  blush2.gif

gal foto turi, kaip tai atrodo realiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2009 10 12, 12:09)
gal foto turi, kaip tai atrodo realiai? bigsmile.gif

Dabar neturiu, bet namie paieškosiu bigsmile.gif kažkaip specialiai nefotografavau. Tos žvaigždės yra tuščiavidurės ir aš jas pirkau Tomas Philips parduotuvėje, atrodė labai blankios, bet kai pritaikai atlasinį kaspiną, vaizdas pasikeičia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 17, 14:18)
P.S. nežinau iš kur žino, bet brolis man sakė, kad per šias Kalėdas bus daug sniego  ax.gif  uh kaip laukiu, nes labai nemėgstu NEbaltų Kalėdų  doh.gif  wub.gif

tikiuosi bigsmile.gif

QUOTE(Rijeka @ 2009 10 04, 11:18)
Ir prie to pacio ,gal kas zinot koki laka, kuris tuo paciu metu butu ir kaip klijai?kad uzpurskus, ne tik kad blizgetu, bet ir sakykim, kokias mazas detales pritvirtinu prie pavirsiaus?

taigi su persvieciamu nagu laku bigsmile.gif

pernai pries pat kaledas jusu skyreli radau, tai taip ir neprisijungiau, o siemet lauksiu kaledu su jumis happy.gif

zaisliukams ideja jau radau cia sm, o pacius namus planuoju puosti kaspiniais cool.gif
aisku cia dar toks +- planas, darant prigalvosiu dar konors blush2.gif

labai patiko kazkurios ideja kad imbierinius sausainius surist i permatoma popieriu ir puost dziovintu apelsinu, cinamonu wub.gif tokiom dovanelem galima nustebinti kaimynus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Aš anais metais iš šio skyrelio labai daug idėjų buvau prisigaudžiusi, tai šiemet jau jungiuos prie jūsų...

DAr nelabai ką planavau, bet viena mintelė kirba...noriu iš veltinio lakštų pasiūti koines ir ne tik...ir sukabinti, tai būtų kaip ir advento kalendorius...

Kaži koia spava reiktu šiemet pasirink...anais metais vyravo ledo spalva smile.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazulytee: 14 spalio 2009 - 12:42
bigsmile.gif kokie garžūs darbeliai. Čia kaip suprantu dėklas vienkartinėm servetėlėm? Labai gražu. Dar liko laiko iki Kalėdų. Reiktų pabandyt pasidaryt tokius smile.gif . Aš tai galvoju tokias tipo snaiges pasidaryt ant lango iš vatos. Čia dėl viso pikto, jei nesnigtų per šventes lotuliukas.gif Pas mane kaip tik virs lango įgręžti du vinys nuo senų laikų. Vienam lango gale ir kitam. ten kažkada kabojo gėlės blush2.gif . Tai galvoju ant jų dėti tokį kaip karnyziuką, o ant jo tarpais pririšti ilgus kabančius siūlus. Ant siūlų privelčiau iš vatos mažyčius kamuoliukus kas kelis cm žemyn. Ir taip ant kiekvieno siūlo per visą langą. Manau turėtų gražiai atrodyti. Kaip tikra pūga lotuliukas.gif
Atsakyti