Bet ar tie natūralūs man iki Kalėdų nesusiraukšlės? nesuminkštės?
Nes man kažkaip atrodo, kad jie kiek ilgėliau pagulėję pradeda deformuotis.. ar aš čia su kažkuo maišau?
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 30, 17:03)
Nes man kažkaip atrodo, kad jie kiek ilgėliau pagulėję pradeda deformuotis.. ar aš čia su kažkuo maišau?
kastonai ne minksteja,bet kieteja ilgiau stovint kazkiek praranda blizgezi(bet ne visai),susitraukia(nedaug) ir kartais gali pasirauksleti.
Papildyta:
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 30, 13:03)
O kaip manot, ar gražiai atrodytų kaštonus apipurkšti sidabrine spalva ir sumesti į kokį stiklinį indą?
as kasmet apipurskiu su vaikais kastonus ir i stiklini dideli inda supilu
Papildyta:
QUOTE(lindaaa @ 2009 09 30, 13:48)
Man labai patinka Dorado įvairūs daikčiukai, tačiau tai kainuoja... Reikia kažką sugalvoti iš gamtos
man irgi patinka....praeitais metais fantastiski zaisliukai eglutei buvo-ragana,juokdariai...bet kainos dideles ragana virs 150lt ..pagailejau
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 30, 18:03)
susirauksleja ir susitraukia paprastai tik ant kitu metu
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 30, 18:28)
Ačiū už informaciją
Ner uz ka
Tik nelaikykite pririnktu kastonu uzdaruose induose,gali pradeti puti ir labai siltai nelaikykite,greiciau "senejimo" procesas vyksta
Pas mus nuo preitu metu guli kastonai vaiku kambaryje. Tai kuo puikiausios formos. Reiks daugiau prisirinkti ir bandysiu ir as purksti arba senius besmegenius lipdysim su dukryte
Sakykit, o koki laka jus naudojat? Apie auksini, sidabrini zinau, bet koki bespalvi naudojat, kad tik blizgetu?
Ir prie to pacio ,gal kas zinot koki laka, kuris tuo paciu metu butu ir kaip klijai?kad uzpurskus, ne tik kad blizgetu, bet ir sakykim, kokias mazas detales pritvirtinu prie pavirsiaus?
Ir prie to pacio ,gal kas zinot koki laka, kuris tuo paciu metu butu ir kaip klijai?kad uzpurskus, ne tik kad blizgetu, bet ir sakykim, kokias mazas detales pritvirtinu prie pavirsiaus?
QUOTE(Rijeka @ 2009 10 04, 11:18)
Sakykit, o koki laka jus naudojat? Apie auksini, sidabrini zinau, bet koki bespalvi naudojat, kad tik blizgetu?
na bent jau aš, tai naudoju paprasta plaukų laką ir jis kažkiek lengvo blizgesio suteikia
Labai patiko ši idėja:
Sveikos, prisijungiu ir aš prie jūsų turiu ligą, mėgstu puošti namus kalėdoms, kasmet pasirenku kokią nors spalvą ar temą ir stengiuosi papuošti namus vienu stilium pareitais metais buvo kaimiškas stilius - šiaudiniai ir medžiaginiai žaisliukai ant eglutės, iš medžio išpjautos dekoracijos
Dar galiu patarti, kaip pigiai papuošti kiemą, tiks toms kur gyvena name pernai prisiskyniau laukuose taip vadinamų "barščių" tokie kaip dideli krapai, jų sultys nuodingos, bet prieš kalėdas jie jau būna sausi ( bet vis tiek su piršinėm) nupurškiau juos baltai ir sidabru bei prismaigsčiau į tuščius gelių lovelius ir vazonus galima dar prismeigti dirbtinių gėlių ar eglišakių tikiuosi bus naudinga ši idėja
Dar galiu patarti, kaip pigiai papuošti kiemą, tiks toms kur gyvena name pernai prisiskyniau laukuose taip vadinamų "barščių" tokie kaip dideli krapai, jų sultys nuodingos, bet prieš kalėdas jie jau būna sausi ( bet vis tiek su piršinėm) nupurškiau juos baltai ir sidabru bei prismaigsčiau į tuščius gelių lovelius ir vazonus galima dar prismeigti dirbtinių gėlių ar eglišakių tikiuosi bus naudinga ši idėja