Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 17, 16:32)
Taip, čia džiovinti vaisiai  smile.gif  bet kaip juos dziovinti tai nezinau, as pati pirma karta bandysiu, o si ideja kazkurios is forumieciu  ax.gif  o del pirkimo dziovintu, tai net nezinau, bent jau man tai neteko dar matyt.

Aš tai norėjau pasiteiraut, kur yra pirkti tų cinamono lazdelių?  blush2.gif

As pati dziovinau citrinas,apelsinus ir laimus,pavyko super,pasilikau juos ir siemet,jais puosiau eglutes saka. Supjausciau vaisius griezineliais dejau i skarda ant sviestinio popieriaus,ijungiau orkaite ant pacios maziausios ugneles ir duris palikau vos praviras,taip vaisiai dziuna ilgokai,bet namai iskart prisipildo kvapais. Paskui jau dejau ant radiatoriaus kad pabagtu dziuti,o kai galutinai buvo sausi apipurskiau plauku laku,kas blizgetu bigsmile.gif
O cinamono lazdeliu turetu buti prieskoniu skyriuje arba spec.prieskoniu parduotuese,siemet neradau lazdeliu tik kaskokias drozles,bet surisau jas i pundelius siaudine juostele,vaizdas gavosi ne ka prastesnis nei lazdeles tongue.gif
O vaisiu pabandyk jau dabar padziovinti,tik nedek per dideles ugnies nes jie ruduoja,sekmes bandymuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2009 09 17, 19:02)
As pati dziovinau citrinas,apelsinus ir laimus,pavyko super,pasilikau juos ir siemet,jais puosiau eglutes saka. Supjausciau vaisius griezineliais dejau i skarda ant sviestinio popieriaus,ijungiau orkaite ant pacios maziausios ugneles ir duris palikau vos praviras,taip vaisiai dziuna ilgokai,bet namai iskart prisipildo kvapais. Paskui jau dejau ant radiatoriaus kad pabagtu dziuti,o kai galutinai buvo sausi apipurskiau plauku laku,kas blizgetu bigsmile.gif
O cinamono lazdeliu turetu buti prieskoniu skyriuje arba spec.prieskoniu parduotuese,siemet neradau lazdeliu tik kaskokias drozles,bet surisau jas i pundelius siaudine juostele,vaizdas gavosi ne ka prastesnis nei lazdeles tongue.gif 
O vaisiu pabandyk jau dabar padziovinti,tik nedek per dideles ugnies nes jie ruduoja,sekmes bandymuose 4u.gif

Labai ačiū už patarimus wub.gif

O štai ką radau pasivaikštinėjus internete ax.gif

http://img156.images...g=4403kop3b.jpg
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 17, 17:18)
Labai ačiū už patarimus  wub.gif

O štai ką radau pasivaikštinėjus internete  ax.gif

http://img156.images...g=4403kop3b.jpg

Na labai jau graziu ideju,as va planuoju siemet vainika ant duru darytis,galvoj sukasi mintys yvairiausios,noreciau su dziovintais apelsinais,laimais,citrinom,cinamono lazdelem,anyziu zvaigzdutem wub.gif reikes dar pasidairyti,lyg kaskur pernai maciau kaska panasaus. Bet ziuriu obuoliai dziovint irgi atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai dar nei karto nedžiovinau jokių vaisių Kalėdom, bet šiais metais labai užsimaniau ;D taigi reikės bandyt kažką ax.gif o kvapas stipriai jauciasi kambaryje jei kažkokią kompoziciją padarai iš tų džiovintų vaisių ir cinamono lazdelių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 17, 19:16)
Aš tai dar nei karto nedžiovinau jokių vaisių Kalėdom, bet šiais metais labai užsimaniau ;D taigi reikės bandyt kažką  ax.gif  o kvapas stipriai jauciasi kambaryje jei kažkokią kompoziciją padarai iš tų džiovintų vaisių ir cinamono lazdelių?  4u.gif

as pernai kai dariau su dziovntu apelsinu ir cinamono lazdelemis tai nesijaute 4u.gif tik kaip dziovinau orkaiteje tai labai jau kvepejo thumbup.gif
beje lazdeles tai pirkau prieskoniu parduotuveje, bet neseniai maciau iki , ju yra smile.gif
Atsakyti
Ačiū tau ax.gif Reiks kada užbėgt į "IKI" ir nusipirkt 4u.gif Nes planuoju dekoracijas padaryt, galbūt ant Kūčių stalo padėt ir kiekvienam prie dovanos įpakavimo pririšt, dėl jaukumo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi reikės pasidžiovint visokių gėrybių ax.gif bandysiu orkaitėj. Cinamoną taippat pirksiu, žadu su juo dekoruot dovanas, tuoj gal internete rasiu foto kaip ten atrodo, nes apti dar nedariau, bet jau įsivaizduoju wub.gif

:: :: :: ::

deja internete neradau, bet pati kai įsigysiu, padarysiu pavyzduką ir nufotografuosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaleduManiake: 17 rugsėjo 2009 - 20:29
as pernai dovanelems kepiau kaledinius imbierinius sausainiukus, dejau i maiselius permatonus, ir prie kiekvieno pririsau po dziovinto apelsino skiltele ir po viena cinamono lazdele, man tai thumbup.gif , manau kas gavo tam patiko thumbup.gif
gal rasiu foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 17, 17:32)
Taip, čia džiovinti vaisiai  smile.gif  bet kaip juos dziovinti tai nezinau, as pati pirma karta bandysiu, o si ideja kazkurios is forumieciu  ax.gif  o del pirkimo dziovintu, tai net nezinau, bent jau man tai neteko dar matyt.

Aš tai norėjau pasiteiraut, kur yra pirkti tų cinamono lazdelių?  blush2.gif

Man atrodo cinamono lazdelių mačiau arbatos parduotuvėje "Arbatų pasaulis" g.gif
Atsakyti
Na ką, atgaivinam temą 4u.gif vėl diskutuojam apie Kalėdų jaukumą ir kitas smulkmenas wub.gif radau šaunų video apie dovanų pakavimą. thumbup.gif gal kam pravers rolleyes.gif 000059.gif
Dovanų įpakavimas
Atsakyti
Kaip smagu, kad jau atsiranda, kas "žadina" kalėdas. Jungiuosi ir aš prie jūsų.
Prisiskyniau vytelių, tai bandysiu pinti burbulus, o po to juos kaip nors padekoruoti. Aišku jeigu išeis nupinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2009 09 20, 15:56)
wau kokiu grozybiu cia yra  wub.gif

Gal zinote kieno bus 2010 metai ?

QUOTE(Fortūnačka @ 2009 09 20, 16:12)
Tigro lygtais  mirksiukas.gif

Taip, geležinio tigro ax.gif

Tigro metai: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Tie metai nebus visai ramūs. Įsižiūrėkite į gyvenimo pakitimus, tačiau būkite atsargūs. Politiniu požiūriu didelės permainos. Netikėta politinė atomazga. Revoliucija. Karo perspektyva. Katastrofa. Metai palankūs permainoms, veiklai. Jeigu Jūsų mažasis Tigras gimė tarp saulėtekio ir saulėlydžio, tai saulė gins jį.
Atsakyti