Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 19:25)
Panelė_Monika* ---> Tikrai labai gražiai atrodytų tarkim miegamąjame kažkur toks kampelis jaukus padarytas  ax.gif

Ir prie židinio gerai atrodytų , jei toks yra 4u.gif
Arba gal koks name tuščias kampas yra ir gerai atrodytų 4u.gif Ar prie eglutės ax.gif Balkone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 18:25)
astiti ---> Reikės pamėgint pasidaryt  ax.gif
Panelė_Monika* ---> Tikrai labai gražiai atrodytų tarkim miegamąjame kažkur toks kampelis jaukus padarytas  ax.gif

imetu, bendram vaizdui 4u.gif
man tai labai super darbelis thumbup.gif http://s55.radikal.r...196995faec2.jpguser posted image
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 16, 19:28)
Aš va kokį vazoniuką pasidariau  blush2.gif  nežinau ar patiks, bet man mielas toks  wub.gif seną molinį vazoną apklijavau vienkartinėm baltom servetėlėm, vilnoniu siūlu apjuosiau. Į vidų taippat siūlų pridėjau, į vidų įstačiau šakelę pirktą "JYSK" parduouvėj  4u.gif  ir beja dovanytę mažą prikabinau  rolleyes.gif  va kaip atrodo :
user posted image

Super atrodo thumbup.gif Kai papasakojai kaip padarei, tai atrodo visiškai paprasta, bet žiauriai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(astiti @ 2009 09 16, 19:35)
imetu, bendram vaizdui  4u.gif
man tai labai super darbelis thumbup.gif http://s55.radikal.r...196995faec2.jpguser posted image

Labai gražu, tik norėtusi, kad vazonas atrodytu šventiškiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 09 16, 19:33)
Ir prie židinio gerai atrodytų , jei toks yra 4u.gif
Arba gal koks name tuščias kampas yra ir gerai atrodytų  4u.gif  Ar prie eglutės  ax.gif  Balkone  wub.gif

Pas mane koridoriuje yra laisvas kampas, ir kažkaip labai tuščiai atrodo, tai kažką reikės sugalvot g.gif bet manau toks darbelis nelabai žiūrėtusi koridoriuj..
Atsakyti
Desire*~> manau gal ir nieko butu ta eglute kolidoriuje, tik turetu buti didesne ir gal ryskesne, kad kristu i akis user posted image ax.gif

man dar sita visai miela, tik idomu is ko padaryta ... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 09 16, 19:09)

Faina idėja thumbup.gif Gal pavyks ką nors panašaus miegamajame išgauti wub.gif

Gal kas žinot- senai senai esu mačiusi , kaip iš vaikiškų tyrelių indelių padaro eglutę ir ją apšviečia, panaudojant eglutės lemputes. Mačiau kažkur SM, bet neberandu doh.gif verysad.gif Labai norėčiau padaryti tokią šventėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 16:04)
Mielosios, nepykit, kad aš taip anksti jau svajoju apie Kalėdas, bet nažinau kas man pasidarė  blush2.gif  Kažkokia Kalėdų karštiligė, tikrąja to žodžio prasme  doh.gif

kaip matau po tavo paskelbto posto ne viena sergi kaledu karstine thumbup.gif . As taip pat galvoju. Mazes kambari puosiu musu seimynos ranku anglute kaip nuotraukoje. O ir atvirukus darysiu su musu mazosios viena tokia rankyte ir zvaigzdute.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 17:32)
Visiškai pritariu Tavo tikslui  ax.gif  Aš taip žiauriai jų norių, kad net užzivedžiau sąsiuvinį į kurį kai tik ką nors sugalvoju rašaus įvairas idėjas  doh.gif  biggrin.gif  Kaip koks vaikas, net nežinau kas čia man pasidarė  blush2.gif

Aš jau nuo vasaros pradžios turiu sąsiuvinį kalėdinėms idėjoms biggrin.gif. Vasarą tokia banga buvo užėjus, dabar vėl ramu, turbūt apie lapkritį pradėsiu vėl laukt labai labai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 19:46)

Pas mane koridoriuje yra laisvas kampas, ir kažkaip labai tuščiai atrodo, tai kažką reikės sugalvot  g.gif  bet manau toks darbelis nelabai žiūrėtusi koridoriuj..

Žiūrėtusi ax.gif Tik gal be pegalvėlių g.gif Tarkim kokias 3 dėžutes, 1 didesnė, antra mažesnė, trečia dar mažesnė, jas išpuošti šventiškai ir taip sudėti pagal didumą ax.gif Turėtų gražiai atrodyt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Rikės kažką sugalvoti ax.gif gal dar cinamono lazdelių ir padžiovintų mandarinų padėti kažkur prie tų dežučių, kad įėjus į namus kvapas būtų iškart 4u.gif

# # # # #

Vakar vakare radau savo sena papke su visokiom idėjom Kalėdoms thumbup.gif kiek ten visko pilna doh.gif ir užtikau tokią įdomią stalo dekoraciją:

"Apelsininė išdaiga"
Kokios Kalėdos be kvapnių apelsinų ir mandarinų!
"Išgraviruotus" nesudėtingais raštais sumeskite į
subtilų stiklo indą ir padėkite ant kalėdiniais simboliais
ištapytos staltiesės matomiausioje kambario vietoje.
Tegul namiškiai ir svečiai pasidžiaugia beribe jūsų
išmone.

Atrodo tai super thumbup.gif tik labai gaila, kad negaliu Jums to parodyti, nes mūsų skeneris sugedęs verysad.gif
Atsakyti
Vistik sugalvojau kaip Jums parodyti, tai ką radau ;D atleiskit už kokybę, bet tiesiog paėmiau ir padariau nuotraukas su fotoaparatu ;>

Taigi štai taip atrodo tie apelsinai apie kuriuos rašiau:

user posted image

Na ir dar pora idėjų:

user posted image

user posted image

O čia keletas puslapių iš senų žurnalų, galbūt taip pat kažką užmatysite:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 16:20)

Čia turbūt džiovinti vaisiai, ar ne? O kaip juos reikia susidžiovinti? Orkaitėje? Gal yra pirkti jau sudžiovintų?
Atsakyti
Taip, čia džiovinti vaisiai smile.gif bet kaip juos dziovinti tai nezinau, as pati pirma karta bandysiu, o si ideja kazkurios is forumieciu ax.gif o del pirkimo dziovintu, tai net nezinau, bent jau man tai neteko dar matyt.

Aš tai norėjau pasiteiraut, kur yra pirkti tų cinamono lazdelių? blush2.gif
Atsakyti