Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 15:04)
Mielosios, nepykit, kad aš taip anksti jau svajoju apie Kalėdas, bet nažinau kas man pasidarė  blush2.gif  Kažkokia Kalėdų karštiligė, tikrąja to žodžio prasme  doh.gif
Bet labai tikiuosi, kad ne aš viena čia taip anksti jau kažką fantazuoju  ax.gif
Taigi, jei jau ir Jūs kažką galvojate apie šias nuostabias šventes, tai pasidalinkit savo idjomis, kaip planuojate puošti savo namučius šiais metais?  smile.gif

Desire, kažkaip nujaučiu, kad šiemet būsim aktyviausios Kalėdų karštligės forume doh.gif wub.gif aš taippat dėl Kalėdų pakvaišus, jau rudens pradžioj jos mano galvoj sukas blush2.gif 000054.gif Šių metų tikslas - idealiai pasiruošti Kalėdų metui, kad ir aš ir artimieji žmonės būtų patenkinti 4u.gif 000059.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu Tavo tikslui ax.gif Aš taip žiauriai jų norių, kad net užzivedžiau sąsiuvinį į kurį kai tik ką nors sugalvoju rašaus įvairas idėjas doh.gif biggrin.gif Kaip koks vaikas, net nežinau kas čia man pasidarė blush2.gif
Atsakyti
Gera idėja su sąsiuvinuku thumbup.gif ax.gif ir man reikėtų Tavo idėją pasivogti, jei leidi blush2.gif nes būna tokių fainų minčių, idėjų, bet iki Kalėdų jei netyčia pasimirš, tai taip "abydna" bus unsure.gif 000059.gif
Atsakyti
Nu o as kaledom jau nuo rugpjucio pradzios ruosiuosi smile.gif Gruodzio menesi pas mus labai daug svenciu, todel nenoriu visko palikti paskutinems dienoms ax.gif

Siais metais noriu prinerti daug snaigiu, varpeliu, angeliuku, kad uztektu ir eglutei, ir namams papuosti. Taip pat pradejau daryti dukrytei advento kalendoriu is 24 miniatiuriniu megztu kojinyciu.

Reiks ir man kastonu prisirinkti. Bus grazu ant palangiu sustatyti besmegeniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 09 16, 17:39)
Nu o as kaledom jau nuo rugpjucio pradzios ruosiuosi  smile.gif  Gruodzio menesi pas mus labai daug svenciu, todel nenoriu visko palikti paskutinems dienoms  ax.gif

Siais metais noriu prinerti daug snaigiu, varpeliu, angeliuku, kad uztektu ir eglutei, ir namams papuosti. Taip pat pradejau daryti dukrytei advento kalendoriu is 24 miniatiuriniu megztu kojinyciu.

Reiks ir man kastonu prisirinkti. Bus grazu ant palangiu sustatyti besmegeniai smile.gif

Sveika aquilatel prisijungusi į mūsų Kalėdukių ratelį wink.gif 4u.gif Kaip tik rašydama tą žodelį, prisiminiau nuostabią knygą "Kalėdukė" jau tokia Kalėdoms ji nuteikianti wub.gif siūlau paskaityti, ji nedaug kainuoja, 10Lt berods. rolleyes.gif

QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 17:40)
Beabejo galima  biggrin.gif  Aš tiesą sakant šią idėją pasivogiau iš savo pusseserės, ji taip pat užsivezdinėją sąsiuvinius kiekvienais metais šioms šventėms  ax.gif  cool.gif

Dėkui wub.gif 000054.gif bet įsivaizduojat kai po kokių ketverių metų smagu tokį sąsiuvinį paskaityt? thumbup.gif visi prisiminimai sugrįžta, idėjos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 16, 17:50)
Sveika aquilatel prisijungusi į mūsų Kalėdukių ratelį wink.gif  4u.gif  Kaip tik rašydama tą žodelį, prisiminiau nuostabią knygą "Kalėdukė" jau tokia Kalėdoms ji nuteikianti  wub.gif  siūlau paskaityti, ji nedaug kainuoja, 10Lt berods.  rolleyes.gif 
Dėkui  wub.gif  000054.gif bet įsivaizduojat kai po kokių ketverių metų smagu tokį sąsiuvinį paskaityt?  thumbup.gif  visi prisiminimai sugrįžta, idėjos  ax.gif

o koks autorius tos knygos "Kalėdukė"?
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 18:02)
o koks autorius tos knygos "Kalėdukė"?

Małgorzata Musierowicz cool.gif
Atsakyti
Ačiū mirksiukas.gif reikės paieškot nusipirkt smile.gif
Papildyta:
Kažkur spintoje dar turiu pasidarius tokį senį besmegenį ax.gif Jau toks mieliakas thumbup.gif tik gaila nosytė nulūžus verysad.gif reikės prieš šventes susitvarkyt jį ir pastatyt kur nors tongue.gif
Atsakyti
Kokios ankstyvos bigsmile.gif Prisidėsiu ir aš 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 15:50)
Ir kaip tu jas planuoji daryt? kaižkaip suklijuot?  g.gif  bigsmile.gif

ant butelio formos galima daryti arba ant kzk stovo, karstais klijais prilipini kastonus, o poto jau dekoruoji kaip tik fantazija leidzia 4u.gif
pernai taip ir nepasidariau nes nebuvau kastonu prisirinkus.
kzk puslapy yra merginu daryta thumbup.gif
Atsakyti
Aš va kokį vazoniuką pasidariau blush2.gif nežinau ar patiks, bet man mielas toks wub.gif seną molinį vazoną apklijavau vienkartinėm baltom servetėlėm, vilnoniu siūlu apjuosiau. Į vidų taippat siūlų pridėjau, į vidų įstačiau šakelę pirktą "JYSK" parduouvėj 4u.gif ir beja dovanytę mažą prikabinau rolleyes.gif va kaip atrodo :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 16, 19:28)
Aš va kokį vazoniuką pasidariau  blush2.gif  nežinau ar patiks, bet man mielas toks  wub.gif seną molinį vazoną apklijavau vienkartinėm baltom servetėlėm, vilnoniu siūlu apjuosiau. Į vidų taippat siūlų pridėjau, į vidų įstačiau šakelę pirktą "JYSK" parduouvėj  4u.gif  ir beja dovanytę mažą prikabinau  rolleyes.gif  va kaip atrodo :
user posted image

Kaip gražiai atrodo wub.gif thumbup.gif Bet manau, žinot kas dar tiktų, kokiom raudonom žvaigždutėm apklijuot ar blizgučiais apibarstyt raudonais ax.gif Ar kažkuom apipurkšti blush2.gif
Atsakyti