Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 19 balandžio 2009 - 00:21
user posted image
Darbo eiga
Atsakyti
Iki Kalėdų dar toloka, bet aptikau tokią žavingą eglutę, kad skubiai dedu čia biggrin.gif
Padaryta tiesiog iš žvaigždutės formos pagalvėlių thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 10 rugpjūčio 2009 - 18:46
user posted image
Aprasymas

user posted image
Aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 16 rugpjūčio 2009 - 22:45
kalėdinės puokštės
Atsakyti
Mielosios, nepykit, kad aš taip anksti jau svajoju apie Kalėdas, bet nažinau kas man pasidarė blush2.gif Kažkokia Kalėdų karštiligė, tikrąja to žodžio prasme doh.gif
Bet labai tikiuosi, kad ne aš viena čia taip anksti jau kažką fantazuoju ax.gif
Taigi, jei jau ir Jūs kažką galvojate apie šias nuostabias šventes, tai pasidalinkit savo idjomis, kaip planuojate puošti savo namučius šiais metais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 09 16, 14:04)
Mielosios, nepykit, kad aš taip anksti jau svajoju apie Kalėdas, bet nažinau kas man pasidarė  blush2.gif  Kažkokia Kalėdų karštiligė, tikrąja to žodžio prasme  doh.gif
Bet labai tikiuosi, kad ne aš viena čia taip anksti jau kažką fantazuoju  ax.gif
Taigi, jei jau ir Jūs kažką galvojate apie šias nuostabias šventes, tai pasidalinkit savo idjomis, kaip planuojate puošti savo namučius šiais metais?  smile.gif

prisijungiu ir as thumbup.gif man ir jau mintys kaledines, eisiu savaitgaly rinkti kastonu thumbup.gif darysiu kaledom eglutes is ju thumbup.gif
Atsakyti
Ir kaip tu jas planuoji daryt? kaižkaip suklijuot? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Jau galvojau, kad man vienai protas pasimaišė. Tokia kalėdinė nuotaika užplaukė... Pradėjau galvoti kuo papuošiu namus, ką padovanosiu artimiesiems... Nieko dar labai doro nesugalvoju, bet ieškau internete idėjų, o kadangi man patinka siuvinėti kryželiu, tai per vasarą ir dabar toliau ant plastikinės kanvos siuvinėju kalėdinius žaisliukus kabinti ant eglutės. Planuoju apie 10-12 jų padaryti. Pakabinsiu su pirktiniais žaisliukais, kad iš viso būtų daug žaisliukų. Mėgstu gausiai papuoštas eglutes. Nežinau ar bus gražu, bet labai tikiuosi, jog tokie rankų darbo žaisliukai suteiks šiek tiek jaukumo. Bet galvoju, gal tokie plokšti žaisliukai netinka kabinti ant eglutės, ką jūs manot? g.gif
Atsakyti
Jeigu tie žaisliukai dideli, tai gal ir nelabai gražu, bet jei tokie nedidukai, tai visai gražiai turėtų atrodyti įsimaišę, tarp tradicinių tų eglutės žaisliukų g.gif O šiaip kai nematai to vaizdo, tai tikrai sunkoka kažką ir pasakyt
Atsakyti
Nedidučiai. smile.gif Ir aš taip mąstau - įsimaišys ir turėtų gražiai atrodyti. Tikiuosi.
Ką dar čia sugalvojau... Va, pabandysiu nulipdyti iš druskos tešlos kokią figūrėlę ir ją nudažyti. Taip pat darysiu vainiką ir kabinsiu ant durų, kaip ir praeitais metais dariau. Man labai gražiai ir šventiškai atrodo durys papuoštos vainiku. smile.gif
Sudomino ir tos kaštonų eglutės. Kaip jos tiksliai daromos? Ar klijuojama karštais klijais, ar kaip? O paskui gal galima nupurkšti tuos kaštonus auksine ar sidabrine spalva?
Atsakyti
Jau turbūt bus treti metai, kaip prie eglutės kabinu štai tokią savo padarytą pirštinę:

user posted image

Ir gautą dovanų maišelį:

user posted image

ax.gif

Dar praeitais metais buvau į vazą pamergus keletą eglišakių, ant jų pakabinus tokius nedidukus žaisliukus, o prie tos vazos padėjus keturias žvakutes "tabletes" ir visa tai pastačiau virtuvėje ant stalo. atrodė thumbup.gif tik gaila, kad foto neturiu, kažkur nudaigojau..

Šiais metais norėčiau pasidaryt vainikėlį ir kažkurioj temoj mačiau štai šitą originalią idėją:

user posted image

taigi manau ir ją pasiskolinsiu blush2.gif
Atsakyti