Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

Niu va cia pas mane smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pabandysiu ir aš pasirodyti,kaip pasipuošėm namus.Maniškiai papuošimai ne tokie gražūs kaip jūsų,bet vistiek jie man mieli wub.gif Nemoku gražiai įkelti,tai įdedu nuorodą blush2.gif Kalėdiniai papuošimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 23 gruodžio 2008 - 13:38
Šiemet gaminau žaisliukus iš lempučių biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir kitokių dar, nenufotkinau smile.gif

o čia namučiai smile.gif
vaikų kambaryje prie ankščiau rodytų papuošimų padarėm eglutę smile.gif
user posted image

Palangė
user posted image
user posted image
user posted image
Ryt beliko eglutę pasipuošt wub.gif
Atsakyti
Mes šiais metais kukliai pasipuošėm, pirkome keletą "handmade" stiliaus papuošimų prekybos centre. Medžiaginės širdelės ir kojinės. Viskas pas mus šiais metais raudona ir balta, kaip ir žaisliukai ant eglutės, sidabrinės ir raudonos spalvos smile.gif . Pernai viskas buvo geltona ir mėlyna (tiksliau auksinė ir mėlyna). smile.gif
Atsakyti
Dėkui, mergytės 4u.gif

QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 12 23, 19:47)
violence,labai idomu,grazu,gaila elmputes trukineja sad.gif,o egle puoset? g.gif

ką reiškia trūkinėja? g.gif naturaliai pokšt ir trūksta? ar tam pastangų įdėt reikia? biggrin.gif jei reikia, tai trūkinėjas ne tik lemputės cool.gif o šiaip didžioji jų dalis dovanom iškeliavo cool.gif gaila nesufotografavau visų sad.gif

o eglę mes visada puošiam tą pačią Kūčių dieną smile.gif tokia tradicija, tokia pradžių pradžia ir tokia juk eglutės puošimo kilmė smile.gif papuoši, išpuoselėji garbinamą medelį ir sėdi prie stalo smile.gif
šiandien nusipirkom smile.gif
Papildyta:
aij, dar paginsiu lemputes lotuliukas.gif jos dengtos akriliniais dažais, keliais sluoksniais ir lakuotos dar keliais rolleyes.gif tai bet kokiu atveju dūžtant nebūtų šukių, o akrilas pasiliktų na kaip "guminė" masė, jie neskyla, o jei plauni ar tai kažkaip šalini, tai atšoka tokia vientisa dažo masė ax.gif tease.gif megalol.gif
Papildyta:
Citata iš ČIA:
"Pagal tradicijas eglė neturėtų būti puošiama iki Kūčių vakaro, t.y. gruodžio 24 - osios ir nupuošiama iki sausio 6 - osios. Išpuošta eglė turėtų džiuginti dvylika parų. Tikima, kad nusižengus tradicijoms namuose pasirodys blogą lemiančių ženklų."
Atsakyti
Neturim mes jokio stalo pietums blush2.gif neturim aiišku ir kedžių biggrin.gif blush2.gif
tai statysim virtuvės stalą ir kėdes, kuriuos turputį pagyvinau smile.gif
Jūsų teismui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Violence- manau tikrai puikiai padirbėjai thumbup.gif 4u.gif Kad ir trūkumas baldų, tačiau juk ne tai svarbiausia per Kūčias ir Kalėdas mirksiukas.gif Tokias šventes, kad ir ant grindų sėdint galima švęsti rolleyes.gif Tikrai gražiai viskas parengta ir aprengta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 24, 02:03)
Neturim mes jokio stalo pietums  blush2.gif neturim aiišku ir kedžių biggrin.gif  blush2.gif
tai statysim virtuvės stalą ir kėdes, kuriuos turputį pagyvinau smile.gif
Jūsų teismui  ax.gif
Aš ir norėjau taip kėdes papuošti, bet neturiu kuo... doh.gif Liko tik kaspinų rišimas blush-anim-cl.gif hihihi.gif Man tai labai taip patinka thumbup.gif
Atsakyti
cia gal truputi ne i tema, bet labai grazus vaizdelis
http://www.liveleak....=755_1229865234
thumbup.gif kaip pauosti namai.
o sicia keletas nuotrauku is Rokiskio rajono, Kavoliskio kaimelio, ten zmones visa gatve pasipuosia taip,kiekvienas lyg kuo graziau savo namus, aplinka namu ir visi vaziuoja pasiziureti is visur, kaip "ekskursija" thumbup.gif wub.gif
http://www.ipix.lt/desc/14527434/
http://www.ipix.lt/desc/22743032/
http://www.ipix.lt/desc/71083058/
p.s. cia vienos forumietes namu fragmentai yra, tikiuosi nesupyks, nes pacios kontaktu nepavyko surasti g.gif
Atsakyti
Violence, Fantastiški tavo žaislai iš lempučių. Aš norėjau paklausti dėl tų lempučių? Kur tu pirkai akrilinius dažus, kokį laką naudojai? Iš kokios medžiaos siuvai kepures?
Atsakyti
Su šv. Kalėdom! Laimės ir džiaugsmo visų supermamų šeimoms! Tegul skamba Jūsų namuose tik juokas, tegul liejasi laisvai tik džiaugsmo ašaros!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2008 12 23, 15:15)
Loretoidas,
apie amala ir aš norėčiau daugiau info  thumbup.gif

Kaži ko nepapasakosiu, bet žinau, kad amalu puošti namus Kalėdų šventėms - vakariečių tradicija, nukeliavus ir iki kai kurių Amerikos vietovių. Amalas - tai tos vadinamos "raganų šluotos" kur priauga medžiuose. Tai augalai - parazitai. Jų lapeliai žaliuoja kiaurus metus. Manoma, kas pasibučiuos po amalu - liks kartu visą gyvenimą (čia nevedusiam/nesusituokusiam jaunimui galioja tongue.gif )

O ta kompozicija su amalu kažkelintam puslapy - tikrai nuostabi thumbup.gif
Ir, manau, tik geriau bus, jei po ja bučiuosis mylintys sutuoktiniai, brangūs šeimos nariai
SU ŠVENTĖMIS JUS VISUS - SKAITANČIUS ŠIĄ ŽINUTĘ newyear.gif
Atsakyti