Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(GAGA @ 2008 12 19, 16:03)
Mano vainikas ax.gif

Mmmm koks skanus ir grazus thumbup.gif As kitais metais irgi zadu daryti vainika is saldainiu, kai mano panele jau bus paugejusi ir supras kas tos kaledos ir tie saldainiai biggrin.gif
O mes stai kaip pasipuosem savo namus:
cia virtuves palange
o cia laiptine
Bet cia prisiziurejusi visokiu grozybiu is naturaliu dalyku, kitais metais pabandysiu ka nors susikurti pati, o ne pirkti papuosimus parduotuveje 4u.gif
Atsakyti
Amalo neturiu... Bet turiu mėlynių uogienojų thumbup.gif Reikės jų pasikabinti, žiūrėsiu kaip atrodo biggrin.gif Bet nufotografuot, deja, negalėsiu, nes baterijos fot-aparato išseko verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos blush2.gif
O nusibodusius raudonus burbulus šiemet uždariau į narvelį bigsmile.gif Į kitą, didesnį narvą sudėjau įvairiausius kankorėžius ax.gif

user posted image
Atsakyti
labas mergytes ax.gif gal galit man paaiskinti kaip jus uzdedat visokius blizgucius, papuosimus ant lubu ir sienu? as bandziau prilipdyti blizgucius su lipnia juostele, bet nuo sildymo viskas nukrenta blush2.gif kaip jus prilipdot visas tas grozybes ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2008 12 19, 20:09)
labas mergytes  ax.gif gal galit man paaiskinti kaip jus uzdedat visokius blizgucius, papuosimus ant lubu ir sienu? as bandziau prilipdyti blizgucius su lipnia juostele, bet nuo sildymo viskas nukrenta  blush2.gif kaip jus prilipdot visas tas grozybes ? wub.gif

buna toks specialus kaip plastelinas greit nusiklijuoinatis galit pabandyti
Atsakyti
Jo idomiai su tuo narveliu thumbup.gif

As tai su knopkikem prisegu i tapetus mirksiukas.gif o tas spec plastelinas nepalieka zymiu? g.gif
Greit rodysiu ir as savo grozybes, tik dar biski truksta iki uzbaigimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 12 21, 02:58)
o tas spec plastelinas nepalieka zymiu?  g.gif

ne nepalieka,tuo jis ir geras thumbup.gif
Atsakyti
wow, super groziai thumbup.gif
bandau savo kelt ax.gif
Papildyta:
va dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavruke: 21 gruodžio 2008 - 14:47
ta vainika savo mamai padariau su 4 zvakem... gamybos proceso vidury vyras taip kreivai ziurejo, mazdaug "kas cia per velnias? " biggrin.gif o kai pabaigiau tai gailejo atiduot, taip jam patiko ax.gif
Atsakyti
Aš dariau šiemet tokias eglutes. Bus dovanos draugams

newyear.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulute301 @ 2008 12 21, 19:24)
Tikriausiai labai mažos eglutės  bigsmile.gif

Apie 25-30 cm. aukščio.
Atsakyti
Gražios ir jaukios jūsų dekoracijos 4u.gif