QUOTE(Bugnu_dama @ 2008 12 12, 17:10)
tos zvakutes apristos cinamonu lazdelemis ar jos skleidzia cinamonu aromata ar tai grozio reikalas?
nesu dariusi tokių žvakelių, tačiau drįsčiau abejoti, ar jos labai kvepia cinamonu, nes kiek esu uosčiusi floristikos parduotuvėse, tai kvapo nė su žiburiu... nors gal ir klystu jei išbandysiu - parašysiu QUOTE(Bugnu_dama @ 2008 12 12, 17:10)
Paaiskinkit man nenusimanelei, tos zvakutes apristos cinamonu lazdelemis ar jos skleidzia cinamonu aromata ar tai grozio reikalas?? labai megstu cinamono kvapa, bet tie spec kvapikliai mane vercia ciaudet
Kažkuri forume patarė nusipirkti cinamono kvapo smilkalų - man jie super
Labai graži kompozicija.
Jei norit, kad nors pusdienį kvepėtų jūsų namai karamele, paspraginkit karamelinių kukurūzų mikrobanginėj (yra pirkti "maximoj" ir "iki" pakeliuose). Vaikai spragino, tai įėjus iš lauko į namus - nuostabus kvapas.
Jei norit, kad nors pusdienį kvepėtų jūsų namai karamele, paspraginkit karamelinių kukurūzų mikrobanginėj (yra pirkti "maximoj" ir "iki" pakeliuose). Vaikai spragino, tai įėjus iš lauko į namus - nuostabus kvapas.
Kalėdos - tai metas kada gali kažkuo pasidžiaugti - džiaukimės tuo, kad turime vieni kitus
(Užbaigiau tema, tai atidarau nauja )
Senoji tema cia
Malonaus laiko su šeima, gražių švenčių!!!
(Užbaigiau tema, tai atidarau nauja )
Senoji tema cia
Malonaus laiko su šeima, gražių švenčių!!!
QUOTE(bonda @ 2008 12 16, 10:56)
siemet ka pridirbau jau
Labai gražu.
QUOTE(jolka1224 @ 2008 12 16, 17:04)
su dukra pasidarėm šventinį vainiką (vaikišką), gal kam patiks tokia idėja:
vakar tik pasidarėm pabandymui ant stalo padėjau tad žvakės dar net neišpakuotos.
ant greičio fotografavau, ne kokios kokybės nuotraukos.realiai gražiau atrodo.
vakar tik pasidarėm pabandymui ant stalo padėjau tad žvakės dar net neišpakuotos.
ant greičio fotografavau, ne kokios kokybės nuotraukos.realiai gražiau atrodo.
Labai fainutis vainika, ar taip pat žadėjau daryti ir į darželį nešti, bet laiko pritrūkau... O ar daug saldainiukų reikia nusipirkt?
Kadangi tylit, tai idesiu dar kai ka
dar viena egle
dar vienas bumbulas
ir mazutele eglute
dar viena egle
dar vienas bumbulas
ir mazutele eglute