Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

Va koks mano Kalėdų miestas
user posted image
Taip jis atrodo tamsoj
user posted image
O čia kojinės.turės senelis vargo hihihi.gif
user posted image
na o advento kalendoriaus foto advento temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas nors zinot, kur galima Vilniuje isigyti ivairiu gelyciu, uogyciu ir siaip visokiu grozybiu, kuriomis galima dekoruoti kaledines puokstes? Prekybos centruose tokiu dalyku nelabai maciau, o kur daugiau ieskoti nezinau verysad.gif
Planuoju daryti kaledine puokste ant kuciu stalo, su raudona zvake, eglisakiais ir man reiketu kazko balto ir sidabrinio i puokste. Prisidziovinus nesu jokiu gelyciu, o jos cia tikrai praverstu g.gif Gal kas galit ka nors patart? 4u.gif
Atsakyti
labutis smile.gif
gal but ir ne i si foruma reiketu rasyti, taciau neradau apie atvirutes, tad sorry, jei kam nepatinka, kad cia parasiau... blush2.gif
tiesiog "Panoramoj" yra tokia parduotuve, kurioje lb daug ivairiu dalykeliu susijusiu su Kaledomis... jei neklystu ji vadinasi "TIIMARI"... ten galima rasti nuo ivairiu vainiku, zvakiu, dekoraciju lb lb ivairiu, kaspinu ir viso kito....tai vat... as ten radau tokius rinkinukus, kur galima patiems susikurti atvirutes: i rinkinuka ieina (bent jau ta kur nusipirkau) 8 balti vokeliai, 8 atvirutes ivairiu spalvu ir daug visokiu dalelyciu, kuriomis galima dekoruoti atvirutes(ar net vokus, dovanas ar kazka pan.), tad pradejau pati kurti ka nors mielo...
pagalvojau, kad galbut kam nors tai bus naudinga, nes juk kuriant savo daug mieliau, nei pirktos atvirutes smile.gif

mano meginimas kazka sudelioti (tik dar nepriklijavau) rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Manau, kad jyske tikrai ra bigsmile.gif si visokiu tau reikiamu dekoraciju.. smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2008 11 27, 15:03)
Va koks mano Kalėdų miestas

O kur gaut pirkti tokį miestą? Jau nerealiai atrodo kai tamsoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 24 rugsėjo 2009 - 07:10
QUOTE(vaida L @ 2008 11 28, 15:28)
O kur gaut pirkti tokį miestą? Jau nerealiai atrodo kai tamsoje  wub.gif

šiandien Jyske kažką panašaus mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 11 28, 17:28)

Aš pirkau skuduryne,humanoj berots. Už 18 lt
Atsakyti
mamytes kazin kur galima nusipirkt mazu stiklainiuku... g.gif darysiu saldzias dovanas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 29, 10:45)
mamytes kazin kur galima nusipirkt mazu stiklainiuku... g.gif darysiu saldzias dovanas... ax.gif

didesniuose indu parduotuvese, tikrai turetum rast.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 11 28, 16:28)

O iš vatmano ar puskartonio pasidryt nenorėtumėt?
Bus tikrai JŪSŲ bigsmile.gif
Tada kokią nedidelę girliandą kalėdinę į vidų įtvirtint...
Atsakyti

Paieškokit Senukuose-ten visokių grožybių galima rasti wink.gif

O jei ne paslaptis, kas per saldžios dovanos?
Atsakyti

aš pernai dariau saldžias dovanas tai pirkau rimi gal tokius apvalius stiklainius su plokščiais šonais ir raudonu dangteliu blush2.gif man jie buvo labai gražūs, dar ant dangtelio uždėjau gabalą raudonos medžiagos ir perrišau kaspinėliu blush2.gif bet jie buvo gana nemaži, o kainavo gal po 6lt tai daugiau pinigų išleidau kol juos pripildžiau biggrin.gif bet už tai džiaugsmo buvo tiems kas juos gavo mirksiukas.gif
Atsakyti