Įkraunama...
Įkraunama...

Singer siuvimo mašina

Laba diena,

sakykit, ką manot apie šią mašiną Singer 1507

http://www.senukai.l...31015075_4.html
Atsakyti
Laba diena, pone singer meistre, 4u.gif Ką manote apie šia singer mašinytę? Singer 784
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 09 14, 19:53)
Laba diena, pone singer meistre,  4u.gif  Ką manote apie šia singer mašinytę? Singer 784

Susipažinau su Singer meistru smile.gif Jis tikras profesionalas ir labai malonus žmogus. thumbup.gif Ačiū jam už suteiktas žinias ir pagalbą 4u.gif
Pas jį taip pat galima įsigyti ir siuvimo mašinų.

Jei norite pasikonsultuoti su juo - geriausia, kad įkeltumėte nuotraukytę, tada jam nebereikia papildomai gaištant laiką ieškotis, kokia tai mašina.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 09 14, 19:53)
Laba diena, pone singer meistre,  4u.gif  Ką manote apie šia singer mašinytę? Singer 784

Atleiskite, labai vielai pastebėjau Jūsų prašymą, Savo laiku, prieš 45-40metų, tai buvo svajonių siuvimo mašina. Šiandieną tokios geriau nepirkite, nes gali atsirasti labai rimtų problemų dėl suskilusių, sutrūnijusių, suaižėjusių plastmasinių dantračių ir kt. detalių. Laikas savo padarė. Geriau susilaikykite nuo pagundos.
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2010 09 12, 12:59)
Laba diena,

sakykit, ką manot apie šią mašiną Singer 1507

http://www.senukai.l...31015075_4.html

Gali būt, kad tai Vietnamo, Malaizijos produktas. Nesu susidūręs, bet pirkti tokios neskubėčiau.
Atsakyti
Singer meistre, gal Jūs žinote, kur galima įsigyti lemputę tokiam siuvimo mašinos apšvietimo variantui?
ar tiktų ir ar verta mano mašinai (Jūsų matytam Singer)?
user posted imageuser posted imageuser posted image

ar tinka toks varikliukas storų odų siuvimo mašinai, apie kurią kalbėjome?
user posted image50 Hz 0,5A 90W 7000R RM (atrodo)
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 28, 22:27)
Singer meistre, gal Jūs žinote, kur galima įsigyti lemputę tokiam siuvimo mašinos apšvietimo variantui?
ar tiktų ir ar verta mano mašinai (Jūsų matytam Singer)?
user posted imageuser posted imageuser posted image

ar tinka toks varikliukas storų odų siuvimo mašinai, apie kurią kalbėjome?
user posted image50 Hz 0,5A 90W 7000R RM (atrodo)

Dėkui už gerą atsiliepimą. Lemputę su tokiu cokoliu galima nusipirkti Senukuose. Jeigu nerasite- pasiskambinkite man. Pasistengsiu perduoti Jums tą lemputę. Jūsų nuotraukoje yra kinų gamybos variklis. Jo kaina su reostatu 100lt. Negaliu peikti. Tokį geriau naudoti rotacinio tipo siuvimo mašinose (ten, kur šaudyklė sukasi aplinkui, bet „nešvytuoja“) pav., VERITAS. Prieškario mašinose (namų sąlygomis jos labiausiai pritaikomos odos-galanterijos gaminiams siūti) tokio variklio NENAUDOKITE.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2010 09 30, 13:52)
Dėkui už gerą atsiliepimą. Lemputę su tokiu cokoliu galima nusipirkti Senukuose. Jeigu nerasite- pasiskambinkite man. Pasistengsiu perduoti Jums tą lemputę. Jūsų nuotraukoje yra kinų gamybos variklis. Jo kaina su reostatu 100lt. Negaliu peikti. Tokį geriau naudoti rotacinio tipo siuvimo mašinose (ten, kur šaudyklė sukasi aplinkui, bet „nešvytuoja“) pav., VERITAS. Prieškario mašinose (namų sąlygomis jos labiausiai pritaikomos odos-galanterijos gaminiams siūti) tokio variklio NENAUDOKITE.

Mano miesto senukuose tokios nėra.
Teks pasieškoti didesniame mieste.
Varikliuką gal naudosiu Čaikai, kurią gavau iš Jūsų.
Ačiū už atsakymą.

...gal kas nors žinote, kur galima įsigyti vien tik pedalų (be variklio)
reikia ir man, ir mano draugei, nes jos nusibaigė.......
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 30, 22:19)
Mano miesto senukuose tokios nėra.
Teks pasieškoti didesniame mieste.
Varikliuką gal naudosiu Čaikai, kurią gavau iš Jūsų.
Ačiū už atsakymą.

...gal kas nors žinote, kur galima įsigyti vien tik pedalų (be variklio)
reikia ir man, ir mano draugei, nes jos nusibaigė.......

Čaika labiau pritaikyta lenkiškam varikliui TUR-2, kurio apsukų skaičius – 4500, o čia – 7000. Pastačius kinietišką variklį, dėl padidėjusių išcentrinių jėgų, gali išsibalansuoti šaudyklės mechanizmas. Visada atkalbinėju klientus nuo tokios „saviveiklos“. Pačių pigiausių metalinių pedalų po 25-30 litų, galima rasti Gariūnuose, bet niekam nepatarčiau jų pirkti, nes yra LABAI PRASTOS KOKYBĖS. Uždėjus tokį pedalą, siuvimo mašina( su reta išimtimi) dirbs tik maksimaliu tempu ir praktiškai bus nevaldoma. Geriau jau rinkitės brangesnius-lenkiškus. Kaune toki pedalai kainuoja apie 60lt (be kabelio).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 30 rugsėjo 2010 - 23:06
QUOTE(Singer meistras @ 2010 09 30, 23:53)
Čaika labiau pritaikyta lenkiškam varikliui TUR-2, kurio apsukų skaičius – 4500, o čia – 7000. Pastačius kinietišką variklį, dėl padidėjusių išcentrinių jėgų, gali išsibalansuoti šaudyklės mechanizmas. Visada atkalbinėju klientus nuo tokios „saviveiklos“. Pačių pigiausių metalinių pedalų po 25-30 litų, galima rasti Gariūnuose, bet niekam nepatarčiau jų pirkti, nes yra LABAI PRASTOS KOKYBĖS. Uždėjus tokį pedalą, siuvimo mašina( su reta išimtimi) dirbs tik maksimaliu tempu ir praktiškai bus nevaldoma. Geriau jau rinkitės brangesnius-lenkiškus. Kaune toki pedalai kainuoja apie 60lt (be kabelio).

Supratau
Atsakyti
sveiki meistreli, gal padetumet nezinau ka daryti nu nesusigaudau kame reikalas g.gif pabandysiu dabar kaip nors paaiskinti kas yra... virsutinis siulas kazkaiptai sugeba uzsikabinti apacioje kur riteles korpusas ,na nezinau kaip ten tos detales vadinasi ,na istrauki ritele o tas virsutinis siulas uzsikabines uz tokio liezuvelio kur dedasi ritele .........kame reikalas siuvau viskas gerai buvo tik vienu metu ciaks ir nesiuna .......ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2010 11 12, 22:28)
sveiki meistreli, gal padetumet nezinau ka daryti nu nesusigaudau kame reikalas  g.gif pabandysiu dabar kaip nors paaiskinti kas yra... virsutinis siulas kazkaiptai sugeba uzsikabinti apacioje kur riteles korpusas ,na nezinau kaip ten tos detales vadinasi ,na istrauki ritele o tas virsutinis siulas uzsikabines uz tokio liezuvelio kur dedasi ritele .........kame reikalas siuvau viskas gerai buvo tik vienu metu ciaks ir nesiuna .......ka daryti.

Matyt, Jūs turite omenyje ritės gaubtą... O siūlus privelia dėl įvairių priežasčių. Gerai apžiūrėkite visą šaudyklę. Ar nėra sulaužytų detalių (tas Jūsų „ciakst“ man kelia įtarimų)?
Atsakyti