Įkraunama...
Įkraunama...

Singer siuvimo mašina

Mašina Jūsų pagaminta Amerikoje 1909 metais. Manau, kad nesugebėsiu atsiusti siūlų įvėrimo schemos, nes mano kompiuterinis raštingumas labai jau žemo lygio. Pagrindinis viršutinio siūlo kelias būtų toks: 1)siūlų reguliatorius; 2)siulvedys; 3)adata. Adata šioje mašinoje įstatoma taip, kad jos ilgasis griovelis Jums būtų iš kairės pusės. Siūlą į adatą veriate taip pat iš kairės pusės. Šis SINGERis labai paprastas, bet gali turėti problemų, todėl patarčiau parodyti jį meistrui arba bet jau patyrusiai siuvėjai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 08 birželio 2009 - 18:40
QUOTE(Singer meistras @ 2009 06 08, 19:38)
Mašina Jūsų pagaminta Amerikoje 1909 metais. Manau, kad nesugebėsiu atsiusti siūlų įvėrimo schemos, nes mano kompiuterinis raštingumas labai jau žemo lygio. Pagrindinis viršutinio siūlo kelias būtų toks: 1)siūlų reguliatorius; 2)siulvedys; 3)adata. Adata šioje mašinoje įstatoma taip, kad jos ilgasis griovelis Jums būtų iš kairės pusės. Siūlą į adatą veriate taip pat iš kairės pusės.  Šis SINGERis labai paprastas, bet gali turėti problemų, todėl patarčiau parodyti jį meistrui arba bet jau patyrusiai siuvėjai.

aciu uz informacija, bandysim. problema tame, kad kai pradedu siuti tai siulas einantis is apacios susivelia
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 06 11, 20:04)
aciu uz informacija, bandysim. problema tame, kad kai pradedu siuti tai siulas einantis is apacios susivelia

Mašina labai sena, daug dirbusį, tikriausia parūdijusį ir iškomplektuota, nevalyta, netepta, su dideliais laisvumais... Priežasčių daug, dėl kurių velia apatinį siūlą. Pabandykite įstatyti kitą ritės gaubtą ( rus.шпульный колпачок), pav. nuo Čaikos, nors abejoju ar tai padės išgauti kokybišką siūlę. Šios mašinos sutvarkomos, jeigu papuola į meistro rankas, bet kaina... Nematęs, nepačiupinėjas jos-nežinau ką Jums ir patart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 11 birželio 2009 - 21:33

As irgi turiu Singes dar prieskarine tokia smile.gif Labai ja myliu, nes palikimu gavau is bobutes savo. Kai kas uzstrunga sakau: pailsek masinike, as ir pailsesiu smile.gif Bonute pataisys tave ir vel galesiu siuti. Ir isties prieinu po valandikes ir ji veikia arba surandu gedimo priezasti. Stebuklai bet tikrai taip buna.... tik kad masina mano pas mama "gyvena", ji per didele mano vienam kambareliui. Gal meistras patartu kokia isigyti maza, dtaline, kad i sandeliuka tilptu ir nebrangia, man tik kad tiesiai siutu ir gal krastus apmetinetu (overlokas ar kaip?) Gal galima i az taip pat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimike: 20 liepos 2009 - 16:50
Sveiki, turiu ir as klausimeli, gal galetumet pakomentuot singer 7422. Pries kelias dienas isigijau, tik dar neisbandziau, siomis dienomis planuoju jau siut, tad butu idomu isgirsti jusu nuomone apie ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenelex: 01 rugsėjo 2009 - 23:05
QUOTE(sypsenelex @ 2009 09 02, 00:05)
Sveiki, turiu ir as klausimeli, gal galetumet pakomentuot singer 7422. Pries kelias dienas isigijau, tik dar neisbandziau, siomis dienomis planuoju jau siut, tad butu idomu isgirsti jusu nuomone apie ja.

Tikrai nepirkčiau, yra geresnių modelių. Jos kaina max 200lt, o prašo virš 1000lt. Nusipirke-turėsite problemų.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 09 02, 08:40)
Tikrai nepirkčiau, yra geresnių modelių. Jos kaina max 200lt, o prašo virš 1000lt. Nusipirke-turėsite problemų.

O velnias, tai ir nepasiseke. Gaila anksceu neuzmaciau sios temos,buciau iskart pasikonsultavus, o dabar jau saukstai po pietu. Negi bus 1019lt ismesti i bala g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2009 09 02, 10:37)
O velnias, tai ir nepasiseke. Gaila anksceu neuzmaciau sios temos,buciau iskart pasikonsultavus, o dabar jau saukstai po pietu. Negi bus 1019lt ismesti i bala  g.gif  verysad.gif

jei neseniai pirkai ir turi pirkimo kvita, nesinaudojai masina - visada gali ja grazinti smile.gif
Atsakyti
gal kas turit info apie singer 522
Atsakyti
gal galėtumėte paaiškinti kaip reikia siūti su dviguba adata? Mašinos charakteristikoje rašoma kad galima. Ar viršuje reikia man dvi siūlų špūles dėti?
modelis Singer 2259.
Dar kitas klausimas. Dygsniu rodo daug, bet kad jie man ne tokie kaip parodyta...ypač trikotažinės siūlės.
Ir dar:
kur Kaune nusipirkti kojelę kantavimui juostele?
4u.gif
labai laukiu atsakymų.
Atsakyti
apmirus si tema...gal del atostogu...
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 07 27, 21:52)
apmirus si tema...gal del atostogu...

aš paskaičiau klausimą, bet labai tiksliai atskyti negaliu.
atrodo jei dvi adatos, turi būti it dvi špūlės, tam ant mašinos būna ir du stoveliai.
tačiau siūti su dviem adatom reikia ir kojelės, kuri leistų abiems adatoms judėti. gal reiklai ir atitinkamų nustatymų....nzn.\
kojeles kantavimui singer mazinai turiu net dvi 0 taciau niekaip vis dar neismokau su jomis naudotis - gal nenutaikau juosteles plocio nusipirkti.man labai isslysta i sonus.
as siunu paprastai.
Atsakyti