Įkraunama...
Įkraunama...

Singer siuvimo mašina

QUOTE(Singer meistras @ 2009 02 03, 00:04)
Tai Taivanio mašina (FUJIMA). Vidutinė.

nors tiek, by tik nevisiškas šlamštas ax.gif
Papildyta:
didelių stebuklų ir nesitikėjau
Atsakyti
nejaugi ir manoji singer 4220 slamstas? unsure.gif verysad.gif
kol kas keik pazaidziau, isbandziau siuliu, lyg nieko buvo...
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2009 02 04, 13:17)
nejaugi ir manoji singer 4220 slamstas?  unsure.gif  verysad.gif
kol kas keik pazaidziau, isbandziau siuliu, lyg nieko buvo...

Atleiskit, už pavėluota atsakymą. Dėl 4220. Pagal Jūsų intonaciją jaučiu, kad nesate patenkinta savo mašina. Nieko negaliu prie to pridūrt. Būdami Kaune- užeikite į mano dyrbtuves, pasistengsiu padėt. Dėl užmokesčio nesijaudinkitė.
Atsakyti
smile.gif sveiki, visi.
likau sužavėta Singer meistro kompetencija ir geranoriškumu. 4u.gif
vakar nusipirkau irgi Singer siuvimo masiną. sendaikčių turguje mokėjau 150Lt. Jos modelis 328K. Ji su varikliu, be staliuko. tikrai siuva storus gaminius iš odos, nes būtent tokiems dalykams siūti aš jos ir norėjau.na, kad jinai yra antikvarinė - nesitikiu. bet visgi būtų įdomu sužinoti, kurių metų gamybos jinai galėtų būti.numeriuką radau tik tokį 179693 dar lyg priekyje skaičiukų toks I ženkliukas yra. nugarinėje dalyje parašyta
THE SINGER COMPANY
MADE IN GREAT BRITAIN
mano mašina lygiai tokia, kaip :
Šita
radau visą jos naudojimo instrukciją, tačiau anglų kalba. na, kaip nors išsiversiu, jei negausiu lietuviškos.
gal Jūs, Singer meistre, žinote, ar kur nors būtų galima įsigyti dantytų diskų komplektą, nes maniškė buvo "plika" - jokių priedų.
user posted image
domintų viskas - kojelės, ritelės, tepalinė, siūlų ritelės stovai, nes dviejų trūksta ir kitkas.
adatas specialiai odai jau atrodo radau senukuose, tik abejoju, ar jos universalios ir tiks visiems modeliams...
user posted image:
GAL IR APIE MANO PRIKINĮ KOKIŲ PASTEBĖJIMŲ IŠGIRSIU? LABAI LAUKIU...DĖKINGA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 15 kovo 2009 - 17:00
[quote=pinciuke,2009 03 15, 17:39]
Jūsų SINEGRis yra original, 1961m. laidos. Labai tiksli mašina. Programinei diskai padaromi. Su el. varikliu gali būti problemų(dėl jo senumo) bet ir tai sutvarkoma. Šiaip mašina patikima.
Dėl priedų. Viskas pritaikoma.Pasiskambinkite- gyvai aptarsime.
Tai firm. adatų rinkinys: odai, trikotažui, tekstiliui ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 15 kovo 2009 - 20:29
QUOTE(Singer meistras @ 2009 03 15, 22:18)
Jūsų SINEGRis yra original, 1961m. laidos. Labai tiksli mašina. Programinei diskai padaromi. Su el. varikliu gali būti problemų (dėl jo senumo) bet ir tai sutvarkoma. Šiaip mašina patikima.
Dėl priedų. Viskas pritaikoma.Pasiskambinkite- gyvai aptarsime.
Tai firm. adatų rinkinys: odai, trikotažui, tekstiliui ir pan.

ačių už greitą atsakymą. thumbup.gif labai džiaugiuosi dėl tokio įvertinimo. vadinasi - neapsipirkau.
variklis lyg ir eina gerai. ir pati mašina siuva minkštai, nebrazda, nestringa, netraukia siūlo. tiesa, įdėjus nevienodo storumo siūlus - ėmė prašokinėti peltakis. bet greitai viską susitvarkiau. thumbup.gif
būtinai kreispsiuosi dėl priedų. 4u.gif
priedus radau internete iš e-bai, bet iš ten negaliu pirkti, reikės ieškoti čia. o kaina ten žiauriai maža - 10$. bent jau pradinė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 15 kovo 2009 - 21:29
noriu pasidžiaugti - gausiu tuos priedus, kurie buvo parduodami aukcione.
kainavo 20.50$, nupirko drauge, gyvenanti JAV.
dabar jau turėsiu viską, ko reikia , kad tik "akvatos" siūti nepritrūktų. tongue.gif
jie čia:
http://cgi.ebay.com/...314122005r34296
paveikslėliai apačioje puslapio....jei kam įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 19 kovo 2009 - 10:10
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 19, 11:09)
noriu pasidžiaugti - gausiu tuos priedus, kurie buvo parduodami aukcione.
kainavo 20.50$, nupirko drauge, gyvenanti JAV.
dabar jau turėsiu viską, ko reikia , kad tik "akvatos" siūti nepritrūktų. tongue.gif
jie čia:
http://cgi.ebay.com/...314122005r34296
paveikslėliai apačioje puslapio....jei kam įdomu.

Super! uz tokia kaina - sitiek priedu...
Nesu maciusi tokiu masinu, bet turbut nebloga. Ir dirba greitai, prilyginciau pramoninei. (koks apsisukimu skaicius?)

turiu svajone ir as nusipirkti siuvimo masina, bet taip bijau apsigauti. Noriu patvarios ir be elektronikos, o tokiu turbut dabar nebuna....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 19 kovo 2009 - 14:58

Taip, tie priedai nepigus. Nemanau, kad Jums visų prireiks. Kaune tikrai padėčiau visa tai isisavinti. Man tik nerimas dėl mašinos elektrinės dalies. Jos variklis kantrus, bet dėl amžiaus gali neatlaikyti izoliacija.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 03 19, 16:57)
Super! uz tokia kaina - sitiek priedu...
Nesu maciusi tokiu masinu, bet turbut nebloga. Ir dirba greitai, prilyginciau pramoninei. (koks apsisukimu skaicius?)

turiu svajone ir as nusipirkti siuvimo masina, bet taip bijau apsigauti. Noriu patvarios ir be elektronikos, o tokiu turbut dabar nebuna....

aš kai pirkau - sutariau su pardavėjais - pabandau, ar siūna storesnę odą, prižadėjau nereguliuoti, nesulaužyti, jei ne - grąžinu. tai jie sutiko. na, kai mažame mieste - neapgausi, visi tie patys žmonės smile.gif taigi jie ir pasitikėjo..

ant mašinos radau tokius užrašus, o apie apsisukimus (k/s) neradau nieko, nors ir nesuprantu apie tai. tikiuosi, kad laikys. nes ne taip jau aš daug ir siūnu - retkarčiais.
Motor 75W, Light 25W
o priedų žinoma, kad visų nenaudosiu. man svarbiausi - zigzago diskai, užtrauktuko įsiuvimo kojelė, dar liniuotė apdailai.... ir, žinoma, singer centimetras smile.gif
o gal kas nors netyčia turite ir nebrangiai parduodate singer metalines kojas. kiek žiūrėjau forumuose - jos kainuoja apie 100Lt. nerestauruotos. bet šiuo metu kaip tyčia nerandu..

Papildyta:
QUOTE(Singer meistras @ 2009 03 19, 17:37)
Kaune tikrai padėčiau visa tai isisavinti.

kadangi mano sesutė gyvena Kaune - nieko neįmanomo nėra smile.gif
reikia tik laiko ir noro

Papildyta:
QUOTE(Singer meistras @ 2009 03 19, 17:37)
Jos variklis kantrus, bet dėl amžiaus gali neatlaikyti izoliacija.

o tai gal vertėtų parodyti elektrikui? kad peržiūrėtų....
Atsakyti
Jūsų mašinos apsukų skaičius apie 1300. Variklį reikėtų išardyti ir išvalyt, o po to- sutept ir atlikt reostato(pedalo) profilaktiką. Paprastas elektrikas tikrai to nepadarys, 98%- sugadyns nepataisomai.
Bet kokį staliuką galima pritaikyti šiai mašinai. Pėdelių atliekamų neturiu, bet vieną (univėrsali zig- zag)galiu pažadėt.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 03 19, 21:32)
Jūsų mašinos apsukų skaičius apie 1300. Variklį reikėtų išardyti ir išvalyt, o po to- sutept ir atlikt reostato(pedalo) profilaktiką. Paprastas elektrikas tikrai to nepadarys, 98%- sugadyns nepataisomai.
Bet kokį staliuką galima pritaikyti šiai mašinai. Pėdelių atliekamų neturiu, bet vieną (univėrsali zig- zag)galiu pažadėt.

staliuką, padarytą iš Singe mašinos kojų gavau nusipirkti. tiesa, jis nebus naudojamas siuvimui, o kaip dekoras..siuvimui mašiną, kaip Jūs sakėte, padedu ant paprasto stalo ir labai patogu siūti. rolleyes.gif
dėl variklio - ar Jūs imtumėtės tokio darbo? ir kiek tai kainuotų, jei taip? rolleyes.gif
dar norėčiau sužinoti, kokio storio adatas reikėtų dėti siūnant storą odą? lyg rekėtų storą ir adatą dėti, tačiau tada ji sunkiai "lenda"į siuvinį. žinoma, tepu siūdama alyva, tada lengviau sminga. blink.gif
visas reikalingas kojeles jau gausiu (paštu iš to priedų rinkinio), tik nežinau, kad mane jis pasieks. užtruks, kol atkeliaus pas pirkėją Amerikoje, tada kol iki Lietuvos parskris - praeis kažkiek laiko, gal net mėnuo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 22 kovo 2009 - 09:46